Results 106 to 120 of 236
Thread: ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ
-
08-10-2019, 23:28 #106
Για τον ίδιο λόγο που θα κολλούσες στον τοίχο τον σύντροφό σου εάν μάθαινες ότι σε θέλει για να μην μεινει μόνος, να βρίσκει κι ένα πιάτο φαΐ, δεν τον ελκύεις ερωτικα, οπότε ερωτεύεται και μια δεύτερη για να βγάζουν τα μάτια τους και μετά από αυτή γιατί όχι και μια τρίτη.
Εκτός αν του το πει και συμφωνήσει, γίνονται κι αυτά.
- 09-10-2019, 01:23 #107
09-10-2019, 01:45 #108
Βασικά με εξαιρεση την πιθανότητα υπαρξης εραστή, του τα χει πει και την έγραψε στα τέτοια του.
Αν διαβάσεις πιο πανω του έχει πει πως θελει να ασχολειται μαζι της και πως την έχει παραμελημένη. Και αυτος απλά αδιαφόρησε. Οπότε αυτό ούτε σεβασμό δείχνει, ούτε ότι αυτός κοπτεται και η θεματοθέτρια είναι τέρας.
Και το βρισκω πολύ προσβλητικο να αγνοει ο αλλος την αναγκη σου και να σε εχει δεδομένη. Δηλαδή, σορυ κιολας, εισαι σε μια σχεση και δεν εχεις πάρει ΧΑΜΠΑΡΙ ότι δεν σε γουστάρουν? Αφου δεν κάνουν σεξ! Αυτός δηλαδη δεν βολεύεται λες?
Δεν δικαιολογεί κέρατο η στάση του, το κερατο δεν δικαιολογειται με τίποτα, αλλα του αξίζει να χασει και αυτος το σιγουράκι του.
09-10-2019, 01:54 #109
δει ειμαι αυστηρος σχετικα με τις πραξεις καπιου αλλα με τις προθεσεις δηλαδη αυτος που παραμενει αντιθετος μου η επειδη δε γινετε να αλαξει η επειδη δε θελει αν τον βλεπω απεναντι μου συνεχεια στο τελος θα φρικαρω αν μου ελεγε αποψε αμαρτησα θα του ελεγα δε πειραζει το ιδιο θα του ελεγα αν μου ελεγε οτι σταματησα να τον ελκω ερωτικα σιγα το σοβαρο θεμα θα μου κακοφαινοταν οστοσο.
09-10-2019, 04:28 #110
Το άλλο μου μισό (όπως πίστευα) κατά τη διάρκεια της σχέσης μας είχε συνάψει ερωτική σχέση με διάφορα άτομα σε διάστημα 18 μηνών.
Στην παραπάνω πρόταση ο όρος "απιστία" υφίσταται ή όχι; Δηλαδή αν δεν υπήρχε έρωτας μαζί μου ή ο έρωτας ήταν μονομερής αυτό θα δικαιολογούσε αυτή την κατάσταση και εκεί θα μιλούσαμε για εξιλέωση του θύτη; Μήπως εδώ υπάρχει μια τεράστια υπερβολή και ταυτόχρονα ένας υπέρμετρος εγωισμός να σκεφτώ τη πάρτη μου και τίποτε περισσότερο;
Και αν η ηθική και η αξιοπρέπεια πάνε περίπατο για αυτόν που ζει ανάμεσα σε δύο ή τρεις σχέσεις, το άλλο του μισό πόσο μπορεί να πληγωθεί από το ψέμα και την υποκρισία;
Και καταλήγουμε στο σήμερα έχοντας περάσει μια κληρονομική κατάθλιψη επιτυχως αλλά δυστυχως μπήκα σε μια δεύτερη που σε μεγάλο βαθμό οφειλόταν στο παραπάνω θέμα.
Ο ήδη σύντροφός σου νομίζω ότι χρειάζεται μια καλύτερη μοίρα.
09-10-2019, 09:05 #111
Λυπάμαι για τη κατασταση π βρίσκεσαι.αλλα δεν αποτελεί δικαιολογια,δε μπορείς να εχεις κ τα δυο.εισαι μαζι τ απο συμβιβασμο και ανασφαλειας πλεον.ειναι απλο σαν τα μαθηματικα, τον εχεις βγάλει απο την εξισωση κ δε δεχεσαι το αποτελεσμα.εγωιστικο απλα σκεψου οτι αυτος δε φταιει πουθενα.σ χει δωσει ποτε δικαιωματα? Σ χει φερθεί χαλια? Αν οχι γτ να τ το κανεις αυτο? Δε νομιζω οτι τ αξιζει.κ μια σχεση με ψεμματα κ υποκρισια δεν εχει μελλον.χωρίς ειλικρινεια δε παει κανενας μπροστα.πες τ την αληθεια κ τελειωσε το. Εγω θα το εκτιμουσα αν ημουν στη θεση τ.
09-10-2019, 09:16 #112
επειδη ειμαι και εγω σε μια παρομοια σχεση οπως το θεμα της θεματοθετριας και επειδη και εγω βγηκα με αλλον κατα την διαρκεια της σχεσης χωρις να προχωρησω ιδιαιτερα εχω να πω οτι καταλαβαινω τι νοιωθει.οταν ο αλλος σε παραμελει και εσυ το λες και το φωναζεις στην ουσια και δεν το διορθωνει τοτε ειναι και αυτος υπολογος για οτι συμβει.δεν λεω οτι ειναι καλο να εξαπατας τον αλλον αλιμονο.αλλα υπαρχουν πραγματα που μας κρατανε δεσμιους σε μια τετοια σχεση χωρις να μπορουμε να την σταματησουμε.εσυ ομως σε ολο αυτο το διαστημα που η κοπελα/αγορι σου εκανε παραλληλες σχεσεις ησουν σωστος/σωστη απεναντι της?και δεν μιλαω για απιστια αλλα για αλλα πραγματα που πρεπει ενας αντρας/γυναικα να δινει στην σχεση του και συνηθως δεν τα δινει αλλα νομιζει οτι ειναι τελειος/τελεια και η αλλη ειναι η ***** που τον κερατωνει ασυστολα.δεν ξερω αν εισαι αντρας η κοριτσι γι αυτο αναφερομαι και στα δυο φυλα.
09-10-2019, 09:19 #113
Ωραία, στηρίχτηκες σε κάποιον ψυχολογικά όταν ήσουν χάλια. Τώρα; Έχουν αλλάξει καθόλου αυτές οι συνθήκες;
Έχεις κάποιον άλλον δικό σου που να μπορεί να σε στηρίξει, οικογένεια, φίλους;
Ξέρεις, λες πολύ κυνικά αυτό που όλοι ίσως έχουμε κάνει κάποια στιγμή στην ζωή μας, να μην είμαστε καλά και να μπλεχτούμε σε μια σχέση σαν πατερίτσα. Οι σχέσεις δεν μπορεί να είναι πατερίτσες όμως. Δεν είναι άδικο για τον άνθρωπο σου μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε κάποιος άλλος να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να βγεις μαζί του. Είναι άδικο το να τον βλέπεις ως πατερίτσα και αυτό δείχνεις να μην το αντιλαμβάνεσαι. Η δική σου ευθύνη ή στάση δεν αναιρεί βεβαίως και την δική του ευθύνη γιατί συμφωνώ με το μέλος Σπουργίτι ότι φυσικά και εκείνος ευθύνεται για την σχέση στην οποία βρίσκεται. Πολύ πιθανό και εκείνος δικές του ανάγκες να προσπαθεί να καλύψει και να έχει εσένα ως πατερίτσα. ΚΙ όταν έχετε χτίσει μια τέτοια σχέση μεταξύ σας είναι πολύ φυσιολογικό να βρεθούν τρίτα άτομα είτε από την πλευρά σου είτε από την δική του.
Από την δική σου συμπεριφορά αυτό που βλέπω είναι μια τεράστια υποτίμηση του εαυτού σου και συνεπώς και των άλλων. Έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου σε μια ζωή χωρίς έρωτα λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησης και προσπαθείς να ξεκλέψεις ότι μπορείς από ζωές άλλων.
Είσαι πολύ νέα (33 νομίζω έγραψες) και ο στόχος σου θα πρεπε να είναι πώς να δυναμώσεις και να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου χωρίς πατερίτσες.
09-10-2019, 09:45 #114
09-10-2019, 09:48 #115
09-10-2019, 09:50 #116
Αν επιτρέπεις και μια που το φορουμ ειναι ανώνυμο τι είδους πρόβλημα υγείας εχεις;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
09-10-2019, 09:50 #117
09-10-2019, 09:52 #118
09-10-2019, 09:54 #119
Εγω δεν θα διαφωνήσω μαζί του όσον αφορά στην δική του ευθύνη. Φυσικά και είναι προσβλητικό να σε αγνοεί ο άλλος και να μην νοιάζεται για τις ανάγκες σου, Φυσικά και έχει ευθύνη για το ότι μένει σε μια σχέση στην οποία προφανώς ούτε ο ίδιος είναι ερωτευμένος και ούτε ο ίδιος πολύ καίγεται.
Τις ανάγκες μας όμως πρώτα εμείς οι ίδιοι τις σεβόμαστε για να τις σεβαστούν κι άλλοι. Εμείς τους δίνουμε ή τους αφαιρούμε αξία με την στάση μας. Αν εγώ πρώτη δεν σέβομαι τις ανάγκες μου, δεν βάζω προτεραιότητες...πώς περιμένω να το κάνει ο άλλος; Είναι δική μου ευθύνη ο εαυτός μου και να είμαι καλά. Όταν θέτω στον άλλον αυτά που με ενοχλούν, και εκείνος αδιαφορεί, είναι δική μου ευθύνη να με σεβαστώ και να φύγω.
09-10-2019, 09:55 #120