Originally Posted by
Sonia
Εγώ δεν πιστεύω και πολύ στον έρωτα από την πρώτη ματιά με τον όρο που τον χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, από την άλλη δεν πιστεύω και πολύ σε αυτό που λένε κυνήγα τον άλλον να τον κερδίσεις, δηλαδή κάποιον που τον φτύνω, με απωθεί ή τον βρίσκω καλό άνθρωπο ξαφνικά από το πουθενά να αποκτήσω ερωτικά συναισθήματα επειδή τα έχει αυτός. Μπορεί να έχει τα χίλια καλά και να με αγαπάει, αλλά εμένα να μη μου βγαίνει. Ή να είχαμε κάτι μεταξύ μας δυνατό, να έχει τελειώσει για μένα και ο άλλος να επιμένει ότι επειδή ακόμη γουστάρει θα αλλάξουν τα αισθήματά μου. Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά μόνο με την λογική και τη δύναμη της θέλησης. Αν σου βγαίνει σου βγαίνει, αν δεν σου βγαίνει δεν σου βγαίνει.
Εσύ φαίνεται να σκέφτεσαι ότι έχουμε 2 παιδιά μαζί, με θέλει, με αγαπάει, είναι καλός μαζί μου και πως να τον διώξω, ενώ δεν σου βγαίνει. Σου τελείωσε, φινίτο, τέλος! Θα ήθελες να σου έβγαινε το συναίσθημα το ερωτικό, αλλά δεν σου βγαίνει, έχεις παγώσει και προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου πως δεν είναι έτσι.
Άμα πήγαινε έτσι, να καθόμασταν σε όποιον μας γούσταρε κι ας μην γουστάρουμε ή να μένουμε για πάντα με την πρώτη σχέση η οποία πήγε ψιλοκαλά αλλά κάποια στιγμη μας τελείωσε το συναίσθημα. Δεν πάει έτσι, προσπαθώ να στο πω σε τόσα μηνύματα.
Κι αυτό που λες ότι το καλοκαίρι θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς πιο καθαρά, που το στηρίζεις;