Results 121 to 135 of 855
Thread: Ειμαι τόσο μπερδεμένη
-
20-02-2020, 12:29 #121george1520Guest
Πιο πάνω λες ότι όταν σου δίνει στοργή σε εκνευρίζει.. Τώρα λες πως όταν είναι τρυφερός νιώθεις καλά και κάνετε έρωτα. Στο αρχικό σου μήνυμα έγραψες κάτι άλλο σχετικά με τον έρωτα.
Δεν ξέρω τι ισχύει ή τι δεν ισχύει από αυτά που λες. Να σχολιάσω αυτά που είπες σήμερα ή αυτά που είπες στη αρχή? Γιατί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.
Θα σου έλεγα να συζητήσεις με ένα ψυχολόγο να δεις τι συμβαινει γιατί νομίζω ότι δεν ξέρεις τι θες και γιαυτό έχεις χαθεί μέσα σε όλο αυτό.. Πάντως ο άντρας σου πρέπει να σαγαπαει πολύ για να αντέχει το "μια έτσι.. Μια αλλιώς".
- 20-02-2020, 12:38 #122
δεν με αγαπάει απλά. Με λατρεύει και το ξέρω. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να ανταποκριθώ το ίδιο. 6 χρόνια όμως να νιώθω μόνη με έχουν αλλάξει. Εγω το ζητάω απόσταση και εκείνος να μου δείχνει στοργή. Εγώ να τον σπρώχνω και εκείνος να μου κάνει πλάκα και να με αγκαλιάζει. Μερικές φορές νιώθω οτι με ξέρει πολύ καλύτερα απο εμένα. Προσπαθεί να με κερδίσει με την αγάπη του. Δεν του έχω αφήσει και τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν η επιμονή του θα μου δώσει την δική μου απάντηση. Δεν ξέρω αν η αγάπη του είναι τελικά το φάρμακο. Εκείνος απλά μου λέει οτι με ξέρει πολύ καλά και μου βγάζει αυτά που νιώθει.
20-02-2020, 12:52 #123george1520Guest
20-02-2020, 13:23 #124
αν έφευγε θα καταλάβαινα οτι δεν έχει τις αντοχές που απαιτούνται για να φτιάξουμε ότι εκείνος χάλασε 6 χρόνια. Θα μου πάρει καιρό να τα βρω με τον εαυτό μου. Αν αντέξει θα είναι ένα καλό σημάδι. Αν φύγει τότε ... τότε θα καταλάβω ότι απλά μας τελείωσε. Εγώ τώρα παίρνω δύναμη από εκείνον ακόμα και αν δεν την νιώθω. Ψυχολόγοι .......... θα πρέπει να ξέρουν από αγάπη και δεν ξέρω αν ξέρουν πολλοί ή απλά έχουν αποκτήσει ανοσία.
20-02-2020, 13:34 #125george1520GuestΠρέπει να ξέρουν από αγάπη? Ενδιαφέρον.. Διάβασε σε παρακαλώ οοοολο το θέμα και πες μου αν το θέμα που έχεις εσύ σαν άνθρωπος είναι η αγάπη..
Δεν ξέρεις τι θες.. Μια λες αυτό, μια λες το άλλο. Μια λες πως όταν κάνετε σεξ είναι σαν και σε βιάζει, μια λες ότι κάνετε έρωτα. Μια λες ότι σε ενοχλεί που είναι στοργικός μια λες ότι αυτό που σε κάνει να κάνεις έρωτα μαζί του είναι η τρυφερότητα του. Μια λες δεν αντέχεις την αγάπη του μια λες πως αυτή σε κρατάει. Και πιστεύεις πως ένας ψυχολόγος που δεν ξέρει τι είναι αγάπη δεν μπορεί να σε βοηθήσει;
Αυτά τα 6 χρόνια τα επέλεξες για να τα ζήσεις. Δεν σου έβαλε το όπλο στο κεφάλι και σου είπε "μείνε". Μη ρίχνεις τις ευθύνες σε αυτόν. Αυτός ήταν όπως ήταν.. Εσύ όμως τι έκανες? Το ανεχτηκες!!!!!
Θεωρώ λάθος που χτυπάς συνέχεια αυτό που έγινε τα 6 χρόνια την ώρα που ο άντρας σου έγινε αυτό που ήθελες ΤΌΤΕ.
Αν δεν σ αρέσει η ιδέα του ψυχολόγου τότε χώρισε και άφησε τον άνθρωπο ήσυχο. Προσπαθεί!!! Σε νοιάζεται. Σου προσφέρει. Βελτιώνεται!!! Εσύ τι κάνεις? Α ναι κλαις αυτά τα 6 χρόνια..
20-02-2020, 13:39 #126
Εγώ δεν πιστεύω και πολύ στον έρωτα από την πρώτη ματιά με τον όρο που τον χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, από την άλλη δεν πιστεύω και πολύ σε αυτό που λένε κυνήγα τον άλλον να τον κερδίσεις, δηλαδή κάποιον που τον φτύνω, με απωθεί ή τον βρίσκω καλό άνθρωπο ξαφνικά από το πουθενά να αποκτήσω ερωτικά συναισθήματα επειδή τα έχει αυτός. Μπορεί να έχει τα χίλια καλά και να με αγαπάει, αλλά εμένα να μη μου βγαίνει. Ή να είχαμε κάτι μεταξύ μας δυνατό, να έχει τελειώσει για μένα και ο άλλος να επιμένει ότι επειδή ακόμη γουστάρει θα αλλάξουν τα αισθήματά μου. Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά μόνο με την λογική και τη δύναμη της θέλησης. Αν σου βγαίνει σου βγαίνει, αν δεν σου βγαίνει δεν σου βγαίνει.
Εσύ φαίνεται να σκέφτεσαι ότι έχουμε 2 παιδιά μαζί, με θέλει, με αγαπάει, είναι καλός μαζί μου και πως να τον διώξω, ενώ δεν σου βγαίνει. Σου τελείωσε, φινίτο, τέλος! Θα ήθελες να σου έβγαινε το συναίσθημα το ερωτικό, αλλά δεν σου βγαίνει, έχεις παγώσει και προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου πως δεν είναι έτσι.
Άμα πήγαινε έτσι, να καθόμασταν σε όποιον μας γούσταρε κι ας μην γουστάρουμε ή να μένουμε για πάντα με την πρώτη σχέση η οποία πήγε ψιλοκαλά αλλά κάποια στιγμη μας τελείωσε το συναίσθημα. Δεν πάει έτσι, προσπαθώ να στο πω σε τόσα μηνύματα.
Κι αυτό που λες ότι το καλοκαίρι θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς πιο καθαρά, που το στηρίζεις;
20-02-2020, 13:45 #127
Έχεις ζήσει ποτέ ένα τεράστιο έρωτα και αγάπη για 28 χρόνια? Με 2 παιδιά? Με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι σε ξέρει? Στα 52 που γνωρίζεις ότι έχεις να χάσεις πολλά? Δεν λέω ότι θα πάμε καλά. Δεν ξέρω καθότι όλα είναι επάνω μου. Ξέρω όμως ότι σαν μάνα δεν μπορώ να στερήσω έναν καλό πατέρα στα παιδιά μου και κάποιον που ξέρω ότι με λατρεύει.
20-02-2020, 13:59 #128ntintiGuestΕγώ βλέπω ότι 9 σελίδες λες τα ίδια και τα ίδια ,μια έτσι ,μια αλλιώς .....
Ότι ερωτήσεις να σου κάνουν ,οτι "συμβουλή " και να σου δώσουν πάντα ο παρονομαστής είναι ο ιδιος....,.
Θέλεις βοήθεια και πρέπει να την δεχτείς......
20-02-2020, 14:03 #129
20-02-2020, 14:07 #130george1520Guest
20-02-2020, 16:21 #131
Εγώ από ότι λες στις προηγούμενες σελίδες το αντίθετο καταλαβαίνω. Ή εν πάση περιπτώση ότι μπορείς να λειτουργήσεις μαζί του μόνο όταν είστε όλο ταξιδάκια και χαλαρουίτα. Η καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού δεν είναι μόνο αυτά. Όταν είναι στοργικός και τρέχει μέσα στην καθημερινότητά σας, λες ότι δεν τον αντέχεις κι ότι σε πιέζει. Λες ότι τα απαιτείς όλα, στα δίνει όλα και πάλι δεν την παλεύεις. Μόλις σε ζορίζουν λίγο πάνω σε κάτι που λες το αναιρείς. Δεν έχεις να αποδείξεις κάτι σε εμάς, διάβασε τι έχεις γράψει. Όπως λένε και οι υπόλοιποι, οι συλλογισμοί σου είναι ανισόρροποι εντελώς, γεμάτοι αντιφάσεις.
Ξαναρωτάω, το καλοκαίρι τι θα αλλάξει; Και ψυχολόγο γιατί δεν βλέπεις μπας και μπει μία σειρά όπως σου προτείναν και οι υπόλοιποι; Προσπάθησε να απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα όμως, δεν είσαι απλά μπερδεμένη, βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση με αυτά που λες.
20-02-2020, 16:23 #132
20-02-2020, 19:56 #133
αυτα που λες δεν κολλανε μεταξυ τους.
πριν ειπες οτι υπαρχει τριτο προσωπο. η οτι το σκεφτεσαι το τριτο προσωπο.
το τριτο προσωπο ειναι αδυνατον να κανει χρεη συζυγου. μονο χρεη γκομενου μπορει να κανει.
επομενως ουτε σαν γκομενο τον γουσταρεις. το γιατι το λες, μονο εσυ το ξερεις..
20-02-2020, 22:22 #134
20-02-2020, 22:36 #135
Ε, αυτό έγραψα και πιο πάνω και δεν το δέχεσαι και απαντάς άλλα αν΄άλλα. Ότι (μάλλον) θες αλλά δεν μπορείς. Δεν αρκεί η θέληση για να σου βγει το συναίσθημα.