Originally Posted by
Noctis
Έχεις δίκιο σε αυτά. Τα αρσενικά ποντίκια επίσης όταν τα βάζουμε σε ίδια κλουβιά τσακώνονται για αυτό προτιμάμε θηλυκά. Οπότε πέραν του να κατηγορούμε ίσως πρέπει να καταλάβουμε ότι η βία είναι λίγο πιο έμφυτη στους άντρες. Μπορεί να έχουμε φτιάξει κοινωνίες στις οποίες ελέγχουμε περισσότερο τα πράγματα αλλά κάποια πράγματα είναι απλά έμφυτα. Δεν δικαιολογώ τίποτα, απλά ίσως όντως οι άντρες είναι πιο βίαιοι. Από την άλλη να πω ότι ως γκει με τον δίκό μου παίζουμε φάπες ώρες ώρες και δεν είναι κακοποίηση, πλακωνόμαστε όπως τα αγόρια μικρά σαν αδέρφια.
Τώρα θέλω να πω κάτι περί πατριαρχίας και φεμινισμού
Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας; Γιατί το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα το έχουμε ακούσει αλλά το να είσαι άντρας δεν το αναλύει κανείς. Σας φταίει η πατραρχία όμως
το πρώτο που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να πουν έναν άντρα γκει υπονοώντας ότι υστερεί ο αντρισμός του. Πολλές θεωρούν ότι κάνουν τιμή στο να είναι με κάποιον και για αυτό ο άντρας πρέπει να κερνάει, να έχει αμάξι και να σπονσοράρει πολλά. Τον θέλουν αρσενικό, ελαφρώς ζόρικο, τις φτιάχνουν τα κακά παιδιά, τα φτιάχνουν με τον πρώτο κάγκουρα και μετά πέφτει ξύλο. Πρέπει να πας φαντάρος για να ψιλογίνεις αποδεκτός. Πολλοί θα ασχοληθούν παραπάνω με γυναίκες. Αν είσαι λευκός και νεός άντρας κανείς δεν ασχολείται με την πάρτη σου. Ότι αγγελία έχω δει ζητάει κοπέλα/γυναίκα τα αγόρια/άντρες στα τέτοια τους. Οι άντρες πεθαίνουν πιο νωρίς από τις γυναίκες. Οι άντρες πολλές φορές δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δουλεύουν.
Ένα από τα καλά του να μαι γκει είναι ότι το αγόρι μου το βρήκα μου άρεσε και του άρεσα και αγαπηθήκαμε. Δεν είχε σχέση το ποιος είχε ή δεν είχε λεφτά. Και πολλές φορές έχω ακούσει άσχημα λόγια από γυναίκες και μια από τις ελάχιστες ομοφοβικές επιθέσεις που έχω δεχθεί ήταν από γυναίκα. Οπότε να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Και οι άντρες βιώνουμε άσχημες καταστάσεις απλά δεν αφορά κανέναν.