Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το τέρας σκότωσε την Καρολάιν - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 222
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πέρα από τα γνωστά μισογυνιστικα του νικου, έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λέει όσον αφορά στις γυναίκες που έλκονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο τέτοιο ποσοστό γυναικών, γυναίκες που στέλναν ερωτικές επιστολές πχ στον τάδε που ήταν φυλακή για τον φόνο της γυναίκας του κτλ κτλ

Ακόμα κι αυτό όμως είναι σύμπτωμα της πατριαρχίας μέσα στην οποία έχει μεγαλώσει μια γυναίκα και στον τρόπο που έχει μάθει να αγαπά και να αγαπιέται μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία που την θεωρεί εξ ορισμού κατώτερο ον. Η γυναίκα έμαθε από την ώρα που γεννήθηκε ότι πρέπει να υπακούει στον πατέρα-αφέντη, έμαθε ότι ο άντρας μπορεί και δικαιούται να ρίξει και κάνα χαστούκι γιατί έτσι και γιατί πάντα μια γυναίκα τον προκάλεσε να το κάνει, έμαθε ακόμα και μέσα από την εκκλησία πως είναι βρώμικη και υποδιέστερη και οφείλει να μην προκαλεί με το ντύσιμο, το φέρσιμο ή τα λόγια της. Εμαθε πως έχει αξία μονο μέσω ενός άντρα και πως μόνη της μόνο δυστυχής μπορεί να είναι.
    Να το δεχτούμε αυτό σε μία κοινωνία σαν την Ελληνική, που στέλνανε ερωτικές επιστολές στον Παπαχρόνη, ο οποίος σκότωνε και βίαζε γιατί του έκανε triger o ήχος από τα τακούνια. Όταν ο Peter Madsen σκότωσε την δημοσιογράφο στην Δανία, ο διευθυντής της φυλακής είπε ότι δεν είδε , σε δεκαετίες, κρατούμενο να έχει περισσότερη ζήτηση από γυναίκες και να κάνει περισσότερο σεξ στα επισκεπτήρια. Πως σε μία κοινωνία σαν της Δανίας του 21ου αιώνα, που θεσμοθετημένα και στην πράξη υπάρχει πολιτική ορθότητα, η πατριαρχία και η εκκλησία δεν επηρεάζουν, που κάθε διαφορετικότητα προστατεύεται, πως γίνεται αυτό ? Πρέπει να υπάρχει κάτι αυτοκαταστροφικό στον εγκέφαλο κάποιων γυναικών, μάλλον συνδεδεμένο με την αναπαραγωγή, όχι με την πατριαρχία. Εκτός αν τελικά είναι αποτυχία της οικογένειας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noctis View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. στην κοινωνία του σήμερα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμοφώνουν ένα έγκλημα.
    Άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα αλλά για εγκλήματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μήπως κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους πιο καταστροφικοί; Ενδεχομένως και αυτοκατασροφικοί; Αν ο/η Χ σκοτώσει τον/την Υ το πιο πιθανό είναι πως θα συλλφηθεί. Επομένως όσο να ναι η ζωή θα καταστραφεί (του μη δολοφονηθέντα). Θα πάει φυλακή για κάποια χρόνια, όταν βγει ποιος θα πάρει πρώην φυλακισμένο,- αν έχει πχ μια ταβέρνα ποιος θα πάει στον φονιά κτλ;

Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο θύτης κατ'ουσίαν καταστρέφει δύο ζωές, συμπεριλαμβανόμενης της δικής του και άρα γίνεται αυτοκαταστροφικός. Από ψυχολογικής πλευράς το ρωτάω και θα θελα κάποιον να μου πει τη γνώμη του. Σκοτώνουν επειδή απλά θεωρούν υποδέεστερη τη ζωή του άλλου ανθρώπου η κάτι τους φτάνει στο "δεν με νοιάζει τίποτα ας καταστραφώ και εγώ πρέπει να λυθεί αυτή η κατάσταση;".
    εγω θα σχολιασω απο τα λιγα που ξερω οτι οι αντρες γενικα τα αρσενικα σε ολα τα θηλαστικα ειναι πιο επιθετικα απο τα θηλυκα κυριως σε οτι εχει να κανει με την προστασια της αγελης και των πορων που εχουν σχεση με την διαβιωση τους και αυτο ειναι γενετικα καθορισμενο ομως εχει σχεση και με την τεστοστερονη

το ιδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους. οι αντρες ειναι αυτοι που πανε στον πολεμο και σκοτωνονται, αυτοι που κανουν σουζες και τουμπαρουν που σκοτωνονται για λογους τιμης η σε καυγαδες κτλ κτλ. γενικα το εγκλημα ειναι αρσενικου γενους. τωρα σχετικα με το αν ειναι αυτοκαταστροφικοι μιας και που αυτοι κανουν τις περισσοτερες ανθρωποκτονιες θα πω οτι οσο ενδιαφερονται για τον αν θα πεθανουν οταν κανουν σουζες αλλο τοσο ενδιαφερονται οι παραβατικοι οταν κανουν ενα εγκλημα.
    γενικα θα ελεγα οτι η ζωη ενος αντρα αλλα και ενος αρσενικου ζωου εχει μικροτερη αξια για τον ιδιο αλλα και για την φυση την κοινωνια κτλ απο οτι μιας γυναικας για αυτο βλεπουμε τοσα πολλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Αυτό, μήπως σχετίζεται με το ότι οι άντρες έχουν το ένστικτο να προκαλούν πολέμους?
    αυτο ειναι λαθος γιατι η ιστορια εχει αποδειξει οτι ακομα και οταν ηγουνται γυναικες οι πολεμοι μια χαρα γινονται.
    αυτο ειναι ενα παραμυθι των φεμιναζι για να πουνε οτι με τις γυναικες σε ηγετικες θεσεις ο κοσμος θα ηταν καλλιτερος παραμυθια δηλαδη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mantelas nelson View Post
    Πρέπει να υπάρχει κάτι αυτοκαταστροφικό στον εγκέφαλο κάποιων γυναικών, μάλλον συνδεδεμένο με την αναπαραγωγή, όχι με την πατριαρχία. Εκτός αν τελικά είναι αποτυχία της οικογένειας.
    δεν υπαρχει τιποτα το αυτοκαταστροφικο σχετικα με το πως οι γυναικες θα επιλεξουν εναν επιβητορα. διαφορετικα μεσω φυσικης επιλογης τετοιες γυναικες δεν θα εκαναν απογονους γιατι θα ειχαν εξαλειφθει

εσυ παρατηρεις ενα φαινομενο και του δινεις μια λανθασμενη εξηγηση.
    γενικα καθε γυναικα θελει να κανει σεξ με τον ραμπο αλλα να παντρευτει και να της μεγαλωσει τα παιδια ενας απλος μονιμος δημοσιος υπαλληλος.
    τοσο απλα....
    ολοι οι πολιτισμοι απο την αρχη τουλαχιστον της ιστοριας εχουν προσαρμοστει σε αυτο το χαρακτηριστικο των γυναικων για αυτο απο παλια υπαρχει ο θεσμος του γαμου, της παρθενιας ο γυναικωνιτης ο φερετζες κτλ κτλ. γιατι μια γυναικα παντα ξερει οτι θα μεγαλωσει το δικο της παιδι,δηλαδη θα μεταδωσει στην επομενη γενια τα δικα της γονιδια ενας αντρας δεν το ξερει ποτε αν θα μεγαλωσει το δικο του παιδι τουλαχιστον μεχρι πριν 20-25 χρονια.

ΥΓ https://en.wikipedia.org/wiki/Hybristophilia
    εδω το εξηγει μια χαρα γιατι πολλες γυναικες επιλεγουν τους πολλα βαρυς...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εγω θα σχολιασω απο τα λιγα που ξερω οτι οι αντρες γενικα τα αρσενικα σε ολα τα θηλαστικα ειναι πιο επιθετικα απο τα θηλυκα κυριως σε οτι εχει να κανει με την προστασια της αγελης και των πορων που εχουν σχεση με την διαβιωση τους και αυτο ειναι γενετικα καθορισμενο ομως εχει σχεση και με την τεστοστερονη

το ιδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους. οι αντρες ειναι αυτοι που πανε στον πολεμο και σκοτωνονται, αυτοι που κανουν σουζες και τουμπαρουν που σκοτωνονται για λογους τιμης η σε καυγαδες κτλ κτλ. γενικα το εγκλημα ειναι αρσενικου γενους. τωρα σχετικα με το αν ειναι αυτοκαταστροφικοι μιας και που αυτοι κανουν τις περισσοτερες ανθρωποκτονιες θα πω οτι οσο ενδιαφερονται για τον αν θα πεθανουν οταν κανουν σουζες αλλο τοσο ενδιαφερονται οι παραβατικοι οταν κανουν ενα εγκλημα.
    γενικα θα ελεγα οτι η ζωη ενος αντρα αλλα και ενος αρσενικου ζωου εχει μικροτερη αξια για τον ιδιο αλλα και για την φυση την κοινωνια κτλ απο οτι μιας γυναικας για αυτο βλεπουμε τοσα πολλα
    Έχεις δίκιο σε αυτά. Τα αρσενικά ποντίκια επίσης όταν τα βάζουμε σε ίδια κλουβιά τσακώνονται για αυτό προτιμάμε θηλυκά. Οπότε πέραν του να κατηγορούμε ίσως πρέπει να καταλάβουμε ότι η βία είναι λίγο πιο έμφυτη στους άντρες. Μπορεί να έχουμε φτιάξει κοινωνίες στις οποίες ελέγχουμε περισσότερο τα πράγματα αλλά κάποια πράγματα είναι απλά έμφυτα. Δεν δικαιολογώ τίποτα, απλά ίσως όντως οι άντρες είναι πιο βίαιοι. Από την άλλη να πω ότι ως γκει με τον δίκό μου παίζουμε φάπες ώρες ώρες και δεν είναι κακοποίηση, πλακωνόμαστε όπως τα αγόρια μικρά σαν αδέρφια.

Τώρα θέλω να πω κάτι περί πατριαρχίας και φεμινισμού
    Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας; Γιατί το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα το έχουμε ακούσει αλλά το να είσαι άντρας δεν το αναλύει κανείς. Σας φταίει η πατραρχία όμως
    το πρώτο που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να πουν έναν άντρα γκει υπονοώντας ότι υστερεί ο αντρισμός του. Πολλές θεωρούν ότι κάνουν τιμή στο να είναι με κάποιον και για αυτό ο άντρας πρέπει να κερνάει, να έχει αμάξι και να σπονσοράρει πολλά. Τον θέλουν αρσενικό, ελαφρώς ζόρικο, τις φτιάχνουν τα κακά παιδιά, τα φτιάχνουν με τον πρώτο κάγκουρα και μετά πέφτει ξύλο. Πρέπει να πας φαντάρος για να ψιλογίνεις αποδεκτός. Πολλοί θα ασχοληθούν παραπάνω με γυναίκες. Αν είσαι λευκός και νεός άντρας κανείς δεν ασχολείται με την πάρτη σου. Ότι αγγελία έχω δει ζητάει κοπέλα/γυναίκα τα αγόρια/άντρες στα τέτοια τους. Οι άντρες πεθαίνουν πιο νωρίς από τις γυναίκες. Οι άντρες πολλές φορές δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δουλεύουν.

Ένα από τα καλά του να μαι γκει είναι ότι το αγόρι μου το βρήκα μου άρεσε και του άρεσα και αγαπηθήκαμε. Δεν είχε σχέση το ποιος είχε ή δεν είχε λεφτά. Και πολλές φορές έχω ακούσει άσχημα λόγια από γυναίκες και μια από τις ελάχιστες ομοφοβικές επιθέσεις που έχω δεχθεί ήταν από γυναίκα. Οπότε να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Και οι άντρες βιώνουμε άσχημες καταστάσεις απλά δεν αφορά κανέναν.

Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας; Γιατί το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα το έχουμε ακούσει αλλά το να είσαι άντρας δεν το αναλύει κανείς. Σας φταίει η πατραρχία όμως
    Πέστα, να αγιάσει το στόμα σου, καμιά τους δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάμε. Στα διάλα πια , μας τα έχουν κάνει πεπόνια με την πατριαρχία τους.

Senior Member
    κοριτσια παρτε το αποφαση,
    φτιαχτηκατε απο το πλευρο του Αδαμ για να εχει παρεα.............

Senior Member
    Πέστα, να αγιάσει το στόμα σου, καμιά τους δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάμε. Στα διάλα πια , μας τα έχουν κάνει πεπόνια με την πατριαρχία τους.
    χαχα. Πόσο χρονών είσαι; Η αλήθεια είναι με την πατριαρχία έχω φοβηθεί λίγο. Μια γνωστή μου έχει γκόμενο ο οποίος σορυ κιολας ένας αγαθοβιόλης είναι και όλο ανεβάζει κατι πύρινες αναρτήσεις που κράζει την πατριαρχία και λέω αυτή θα τον ευνουχίσει τον καημένο στο τέλος γυαλίζει το μάτι της. Και για τον πιλότο, άσχετα τι έγινε στο τέλος όλοι έλεγαν πως και δεν τον σκότωσαν και κάτι δεν κολλάει. Γιατί έτσι μας αρέσει σαν κοινωνία, τα δύο φύλα δεν είναι ίσα, ο άντρας πρέπει να είναι αυτός που θα πεθάνει και αν ζήσει μάλλον δεν ήταν πολύ άντρας, δεν έκανε το χρέος του κτλ.

χαχα. Πόσο χρονών είσαι; Η αλήθεια είναι με την πατριαρχία έχω φοβηθεί λίγο.
    62. Πολλές ανώμαλες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, ο βιγκανισμός να εξαπλώνεται σαν αίρεση, η πατριαρχία να μας φταίει για όλα, πόλεμοι, φωτιές, πανδημίες, παλιά δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Marilou
    Guest

πολλοι και πολλες αλλες δεν ξερουν στην κυριολεξια τι γραφουν.
    στο σχολιο 93 η μαριλου γραφει για εμεναν.

Δεν έχω τίποτε άλλο να πω και μάθε να σέβεσαι επιτέλους και πότε σε ένα θέμα πρέπει να ανοίγεις το στόμα σου και να λες όλα αυτά τα τέρατα για έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει και έχει πέσει θύμα από κατι αντρακια που κουβαλάνε τις ίδιες απόψεις με εσένα ..

ειλικρινα την συγχωρω γιατι δεν καταλαβαινει τι εχει γραψει
    οχι δεν μπορειτε.
    ειστε ανικανες να τους αναγνωρισετε γιατι θαμπωνεστε ευκολα.
    Τώρα κατάλαβες Νικολάκη ?
    Εγώ πάλι δεν θέλω να με συγχωρέσεις καθόλου και να με έχεις στα υπ οψην σου ειδικά όταν αναφέρεσαι σε όλες τις γυναίκες,οπότε και σε εμένα , με τα απαράδεκτα σχόλια σου να βρίσκονται αναρτημένα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και πλέον σε ένα θέμα με θύμα μια νέα κοπέλα ...

Εκφράζεις μονίμως απαράδεκτες απόψεις όπως εκφράζει και ο κάθε μισογύνης και υποψήφιος δολοφόνος γιατί πολύ απλά υποτιμάτε τις γυναίκες και τις θεωρείται κατωτερες από εσάς ..

Και από εμένα από εδώ και πέρα αναφορές θα παίρνεις μπας και επιτέλους καθαρίσει το φόρουμ από τις απόψεις σου που μόνο μνήμες μπορεί να ξυπνάει και άσχημα συναισθήματα εφόσον είναι δημόσιες ,σε γυναίκες που έπεσαν θυματα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται " άντρες " .

Αν την λέξη ντροπή και σεβασμό δεν την ξέρεις τουλάχιστον να την μάθεις τώρα και να σταματήσεις να γράφεις σε αυτό το θέμα ...

Senior Member
    62. Πολλές ανώμαλες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, ο βιγκανισμός να εξαπλώνεται σαν αίρεση, η πατριαρχία να μας φταίει για όλα, πόλεμοι, φωτιές, πανδημίες, παλιά δεν ήταν έτσι τα πράγματα.
    Πανδημίες έτσι πρόχειρα σκέφτομαι τη μαύρη πανώλη, την ισπανική γρίπη και τον έμπολα στην αρχαιότητα
    φυσικές καταστροφές τι να πρωτοπείς.....Θύρα..
    Ο βιγκανισμός δεν είναι κακός αρκεί να μην παθαίνουν κρίση οι υποστηρικτές του..
    Απλά είναι δύσκολο να υπάρχει ισορροπία και πολλές φορές είτε οι άντρες θα είναι φαλλοκράτες είτε στα μάτια κάποιων θα φταίνε για όλα. Τα δύο φύλα ακόμα και σήμερα είναι άνισα. Σε πολλά οι γυναίκες είναι ρηγμένες όπως και οι άντρες είναι ριγμένες και ένας απαισιόδοξος θα μπορούσε να πει ότι όλοι είμαστε αδικημένοι από καταβολής κόσμου.
    για τους γκεί τι γνώμη έχεις;

Το πρόβλημα είναι το μίσος που μόνο κακό κάνει. Και το μίσος γεννάει μίσος δυστυχώς.
    -

Senior Member
    Έχεις δίκιο σε αυτά. Τα αρσενικά ποντίκια επίσης όταν τα βάζουμε σε ίδια κλουβιά τσακώνονται για αυτό προτιμάμε θηλυκά. Οπότε πέραν του να κατηγορούμε ίσως πρέπει να καταλάβουμε ότι η βία είναι λίγο πιο έμφυτη στους άντρες. Μπορεί να έχουμε φτιάξει κοινωνίες στις οποίες ελέγχουμε περισσότερο τα πράγματα αλλά κάποια πράγματα είναι απλά έμφυτα. Δεν δικαιολογώ τίποτα, απλά ίσως όντως οι άντρες είναι πιο βίαιοι. Από την άλλη να πω ότι ως γκει με τον δίκό μου παίζουμε φάπες ώρες ώρες και δεν είναι κακοποίηση, πλακωνόμαστε όπως τα αγόρια μικρά σαν αδέρφια.

Τώρα θέλω να πω κάτι περί πατριαρχίας και φεμινισμού
    το πρώτο που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να πουν έναν άντρα γκει υπονοώντας ότι υστερεί ο αντρισμός του. Πολλές θεωρούν ότι κάνουν τιμή στο να είναι με κάποιον και για αυτό ο άντρας πρέπει να κερνάει, να έχει αμάξι και να σπονσοράρει πολλά. Τον θέλουν αρσενικό, ελαφρώς ζόρικο, τις φτιάχνουν τα κακά παιδιά, τα φτιάχνουν με τον πρώτο κάγκουρα και μετά πέφτει ξύλο. Πρέπει να πας φαντάρος για να ψιλογίνεις αποδεκτός. Πολλοί θα ασχοληθούν παραπάνω με γυναίκες. Αν είσαι λευκός και νεός άντρας κανείς δεν ασχολείται με την πάρτη σου. Ότι αγγελία έχω δει ζητάει κοπέλα/γυναίκα τα αγόρια/άντρες στα τέτοια τους. Οι άντρες πεθαίνουν πιο νωρίς από τις γυναίκες. Οι άντρες πολλές φορές δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δουλεύουν.

Ένα από τα καλά του να μαι γκει είναι ότι το αγόρι μου το βρήκα μου άρεσε και του άρεσα και αγαπηθήκαμε. Δεν είχε σχέση το ποιος είχε ή δεν είχε λεφτά. Και πολλές φορές έχω ακούσει άσχημα λόγια από γυναίκες και μια από τις ελάχιστες ομοφοβικές επιθέσεις που έχω δεχθεί ήταν από γυναίκα. Οπότε να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Και οι άντρες βιώνουμε άσχημες καταστάσεις απλά δεν αφορά κανέναν.
    Οτι υπάρχουν ομοφοβικές γυναίκες δεν το αμφισβητεί κανείς. Όπως και τα πιο άσχημα λόγια για γυναίκες θα τα ακούσεις συνήθως από άλλες γυναίκες.

Για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας θα σου πω τα εξής.

Πεσμου πόσες φορές σου ρθε να πας μια βόλτα να περπατήσεις ενώ είχε νυχτώσει και δεν το έκανες γιατί φοβήθηκες ότι κάποια γυναίκα θα σε βιάσει/μαχαιρώσει κτλ
    Πέσμου πόσες σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχεις δεχτεί ως τώρα στην ζώη σου
    Πέσμου πόσες φορές δεν πήρες ταξί μόνος σου τη νυχτά γιατί φοβήθηκες πως θα σε βιάσει/παρενοχλήσει η ταξιτζού
    Πεσμου πόσες φορές δεν πήγες να πιεις ένα ποτό μόνος σου γιατί θα σε λέγανε ******* (δεν υπάρχει καν η αντίστοιχη λέξη για άντρα)
    Πέσμου πόσα και καλά "αστειάκια" έχεις ακούσει για τον κώλο σου ή για κάποιο άλλο σημείο του σωμάτος σου από ανώτερους σου (καθηγητές, αφεντικά κ.α)
    Πεσμου πόσες φορές χρειάστηκε όταν ετοιμάζεσαι να βγεις για μια έξοδο να σκεφτείς καλά τι θα βάλεις μη τυχόν και θεωρηθεί ότι "προκαλείς" καποια γυναίκα
    Πεσμου πόσες φορές χρειάστηκε να ακούσεις από τον περίγυρω σου (συγγενείς φίλους ακόμα και την οικογένεια σου κάποιες φορές) όταν μια σύντροφος σου, σου ρίξε χαστούκι το "έλα μωρέ γυναίκα είναι, θα σου ρίξει και καμιά μη κάνεις έτσι" ή το "μήπως της έβγαλες γλώσσα;"
    Πέσμου πόσες φορές σου απαγόρευσαν την είσοδο κάπου επειδη είσαι άντρας
    Πέσμου πόσες φορές χρειάστηκε να σου πουν φίλοι και γνωστοί να μην αποκαλύψεις στην σχέση σου ότι βγάζεις περισσότερα χρήματα απο εκείνη ή έχεις παραπάνω προσόντα γιατί θα νιώσει μειονεκτικά
    πεσμου πόσες φορές άκουσες το "το σπίτι κρατιέται απτον άντρα" και κατηγόρησαν όλοι εσένα που χώρισες από μια σχέση/γάμο
    πεσμου πόσες φορές ως έφηβο ακόμα σε έκαναν να νιώσεις βρώμικος επειδή απλώς το σώμα σου λειτουργεί φυσιολογικά και έχεις έμμηνο ρύση
    πεσμου πόσες φορές τη μέρα ως άντρας κάνεις σκέψεις κι ανησυχείς για τον τρόπο που κάθεσαι/φέρεσαι/μιλάς γιατί θα σε κακοχαρακτηρίσουν
    πεσμου πόσες φορές άκουσες κάποιον να σχολιάζει για άλλον άντρα "μεγάλη ******* αυτός, έχει γκόμενα"
    πεσμου πόσες φορές ανησύχησες οτι η κοπέλα σου μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωπικές σας φωτο/βίντεο για να σε ξεφτηλίσει στο ιντερνετ επειδή την χώρισες
    πεσμου πόσες φορές σου είπαν οι γονείς σου ως παιδί να γυρίσεις συγκεκριμένη ώρα κι όταν διαμαρτυρήθηκες για την αδερφή σου που γυρίζει αργότερα άκουσες την απάντηση "αυτή είναι κοπέλα, μπορεί να γυρίσει ο, τι ώρα θέλει, εσένα θα σε συζητάει ο κόσμος"

Μπόρω να γράφω για ώρες ακόμα....
    Θα σου πω ένα τελευταίο που για μένα είναι σοκαριστικό και πιστεύω πως κανείς σας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν το χετε βιώσει κι ούτε μπορείτε να διανοηθείτε πώς μεγαλώνει μια γυναίκα απτη στιγμή που γεννιέται. Σε ερώτηση σε σχετική έρευνα για το τι θα κάνατε αν μια μέρα έλειπαν όλοι οι άντρες απο τον πλανητη η απάντηση με το μεγαλύτερο ποσοστό από τις γυναίκες ήταν "θα πήγαινα για περπάτημα νύχτα".

Senior Member
    σημερα στην ευρωπη στις ηπα καναδα κτλ κτλ δεν υφιστατε πατριαρχια γιατι οι γυναικες εχουν τα ιδια δικαιωματα και ευκαιριες με τους αντρες.

τα περι πατριαρχιας ειναι ενα ψεμμα στο στομα των φεμιναζι που προσπαθουν να πεισουν τις ηλιθιες και ηλιθιους οτι σε αυτην οφειλονται οι κοινωνικες και οικονομικες διαφορες που παρατηρουμε αναμεσα στα δυο φυλα.

συμφωνα με τις φεμιναζι δεν υπαρχει μια γυναικα που να κανει αυτο που κανει ο αντρας στο παρακατω βιντεο γιατι οι γυναικες ταλαιπωρουνται απο την πατριαρχια.

https://www.youtube.com/watch?v=J3pYoolbMMo
    ακομα συμφωνα με τις ιδιες οι γυναικες δεν λαμβανουν ηγετικες θεσεις για παρομοιους λογους, δεν γινονται προεδροι επιχειρησεων για τους ιδιους λογους, πιλοτοι αεροπλανων αστροναυτες καπετανιοι αστυνομικοι κτλ κτλ γιατι φταιει η πατριαρχια.

βεβαια για τα επαγγελματα που κατεχουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια γυναικες οπως δικηγορινες νηπιαγωγοι βρεφοκομοι νοσοκομες πωλητριες δικαστικοι εκπαιδευτικοι κτλ ουτε λογος....
    αλλα αμα τους πεις οτι οι περισσοτεροι μουσικοι συνθετες ειναι αντρες εκει φταιει η πατριαρχια και οχι οτι δεν αισθανονται την αναγκη να γραψουν μουσικη η να κανουν τις κολοτουμπες που κανει ο νεαρος με το ποδηλατο του.

ΥΓ οχι κοριτσια δεν εβαλε την αντρικη του δυναμη για να κανει πεταλι, απλα το αφησε να τσουλησει στην κατηφορα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Τώρα κατάλαβες Νικολάκη ?
    Εγώ πάλι δεν θέλω να με συγχωρέσεις καθόλου και να με έχεις στα υπ οψην σου ειδικά όταν αναφέρεσαι σε όλες τις γυναίκες,οπότε και σε εμένα , με τα απαράδεκτα σχόλια σου να βρίσκονται αναρτημένα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και πλέον σε ένα θέμα με θύμα μια νέα κοπέλα ...

Εκφράζεις μονίμως απαράδεκτες απόψεις όπως εκφράζει και ο κάθε μισογύνης και υποψήφιος δολοφόνος γιατί πολύ απλά υποτιμάτε τις γυναίκες και τις θεωρείται κατωτερες από εσάς ..

Και από εμένα από εδώ και πέρα αναφορές θα παίρνεις μπας και επιτέλους καθαρίσει το φόρουμ από τις απόψεις σου που μόνο μνήμες μπορεί να ξυπνάει και άσχημα συναισθήματα εφόσον είναι δημόσιες ,σε γυναίκες που έπεσαν θυματα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται " άντρες " .

Αν την λέξη ντροπή και σεβασμό δεν την ξέρεις τουλάχιστον να την μάθεις τώρα και να σταματήσεις να γράφεις σε αυτό το θέμα ...
    ωχ!!!!
    να σαι καλα!!

Senior Member
    Εύγε Ελισάβετ τά είπες όλα

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast