Originally Posted by
mindcrime
Λοιπόν στην Αγγλία που ήμουν και είχα Κυρίαρχες γυναίκες στην ζωή μου οι οποίες αρνουνται κατηγορηματικά το σεξ στους υποτακτικούς τους, το έχουν κανόνα απαράβατο, 3 έσπασαν αυτό τον κανόνα. Τις έκανα να μου το ζητήσουν οι ίδιες, αλλά το ήθελα τρομακτικά πολύ και εγώ, δηλαδή έδωσα όλο μου το είναι για να συμβεί και έγινε και πήρε και χρόνο χτιστηκε. Οχι με όλες γιατί κάποιες δεν τον έσπασαν, αλλά 3 τον έσπασαν τον κανόνα τους, όρο τους όπως θες πες το. Οπότε δεν μπορώ να σου ρίξω όλο το φταίξιμο αν θεωρείται φταίξιμο.
Εγώ δεν φοβάμαι για τις προτιμήσεις που έχω, εγώ απλώς γνωρίζω πως η κυριαρχία είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό για τις γυναίκες, είναι λίγες οι γυναίκες που το έχουν μέσα τους, το έχουν ανακαλύψει πως είναι έτσι και βαδίζουν στην ερωτική τους ζωή με αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν είναι κατά βάση αυτή η γυναικεία φύση. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που για παράδειγμα θα πάνε να γίνουν αλεξιπτωτίστριες στον στρατό. Πιστεύεις ας πούμε για παράδειγμα πως η γυναικεία φύση ωθεί την μέση γυναίκα να γίνει αλεξιπτωτίστρια στο στρατό; Καταλαβαίνεις τι λέω; Οπως αυτές είναι σπάνιες, έτσι είναι και οι κυρίαρχες στον ερωτικό τομέα και ακόμα πιο σπάνιες στο τρόπο ζωής. Σε εμένα δεν είναι θέμα φόβου απλώς είναι σπάνιες αυτές οι γυναίκες και οι περισσότερες δεν έχουν καν ιδέα τι είναι κιόλας, γιατί δεν το έχουν μέσα τους για να το αντιληφθούν. Οπότε αν εγώ για παράδειγμα θέλω μία αλεξιπτωτίστρια και δεν έχω το δικαίωμα να την στήσω έξω από κάποια μονάδα παρά μόνο σε οποιοδήποτε άλλο μέρος πως θα την βρω; Να βγω στο Σύνταγμα και να φωνάζω είναι καμία αλεξιπτωτίστρια; Ε όσο δύσκολο είναι αυτό, το ίδιο δύσκολο είναι να βρω κάποια που να ταιριαζει με τα θέλω μου, με την καθημερινότητα του, εγώ πχ είμαι ένας τύπος που 6 μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται ανελλιπώς, αυτή θα δεχθεί πως από τις 7 μέχρι τις 9 ή από τις 6 μέχρι τις 8 θα είμαι σε μια σχολή και δεν την χάνω για κανένα λόγο ή πχ ότι δεν τρώω τηγανιτά, δεν τρώω απέξω, δεν τρωω γλυκά, δεν βάζω ζάχαρη στο σπίτι και αλλα χιλια τόσα πράγματα.... Οπότε ξέρεις εξισορροπω τον εαυτό μου και το έχω αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται να ταιριάξω με κάποια. Αυτή από την άλλη ας τα τρώει αλλά τι σόι καθημερινότητα κοινή θα έχουμε όταν οι καθημερινότητες μας θα είναι αντίθετες;
Η ιστορία που σου λέω δεν είναι μόνο στα παραμύθια, ένα κλικ στον εγκέφαλο ενός άνδρα είναι, να σε δει και για κάποιο λόγο- το ένστικτό του κυρίως- να τον κάνει να κολλήσει μαζί σου, να δει κάτι που να τον κάνει να κολλήσει. Δεν χρειάζεται πάρα πολύ προσπάθεια, απλώς να κυκλοφορείς για να σε βλέπουν. Βέβαια έχεις σχέση, αλλά οκ συγκαταβατική είναι σαν να ζεις με συγκάτοικο...