Δεν ξερω τι να κάνω!!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 201
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    και τοτε γιατι ειστε μαζι? για οικογενεια δεν σου εχει αναφερει?
    θα πρεπει να το αποβαλεις αυτο το κομπλεξ δεν σου κανει καλο

τωρα με internet γινεται το παιχνιδι

πως γινεται να εχεις ορμες αλλα να μην θελεις σεξ?!!

ειναι σιγουρα παντρεμενος ή μηπως εχει χωρησει?
    πως αισθανοσουν οταν φιλιοσασταν?

εξηγησε του οτι δεν εχεις εμπειριες μην του το κρυψεις
    καμια σχεση το χειρουργιο εικει σε ναρκωνουν
    Ναι θελει να κανουμε οικογένεια. Αλλά πως να κάνουμε χωρίς σεξ.από την άλλη εγώ δεν θέλω οικογένεια άσχετα με το σεξ.

Σεξ θα ήθελα να δοκιμασω αλλά φοβάμαι ειπαμε.

Δεν νομίζω να έχει χωρισει γιατί ακόμη κρυβεται για να μη μας δουν.
    Τι να σου περιγραψω για το φιλι.σαν να φιλιεμαι πρώτη φορά στη ζωή μου.απίστευτο το συναίσθημα να είσαι με κάποιον ερωτευμενη και να φιλιεσαι εστω.είχα ξεχάσει πως είναι αυτό με τον φίλο μου.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Λοιπόν στην Αγγλία που ήμουν και είχα Κυρίαρχες γυναίκες στην ζωή μου οι οποίες αρνουνται κατηγορηματικά το σεξ στους υποτακτικούς τους, το έχουν κανόνα απαράβατο, 3 έσπασαν αυτό τον κανόνα. Τις έκανα να μου το ζητήσουν οι ίδιες, αλλά το ήθελα τρομακτικά πολύ και εγώ, δηλαδή έδωσα όλο μου το είναι για να συμβεί και έγινε και πήρε και χρόνο χτιστηκε. Οχι με όλες γιατί κάποιες δεν τον έσπασαν, αλλά 3 τον έσπασαν τον κανόνα τους, όρο τους όπως θες πες το. Οπότε δεν μπορώ να σου ρίξω όλο το φταίξιμο αν θεωρείται φταίξιμο.

Εγώ δεν φοβάμαι για τις προτιμήσεις που έχω, εγώ απλώς γνωρίζω πως η κυριαρχία είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό για τις γυναίκες, είναι λίγες οι γυναίκες που το έχουν μέσα τους, το έχουν ανακαλύψει πως είναι έτσι και βαδίζουν στην ερωτική τους ζωή με αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν είναι κατά βάση αυτή η γυναικεία φύση. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που για παράδειγμα θα πάνε να γίνουν αλεξιπτωτίστριες στον στρατό. Πιστεύεις ας πούμε για παράδειγμα πως η γυναικεία φύση ωθεί την μέση γυναίκα να γίνει αλεξιπτωτίστρια στο στρατό; Καταλαβαίνεις τι λέω; Οπως αυτές είναι σπάνιες, έτσι είναι και οι κυρίαρχες στον ερωτικό τομέα και ακόμα πιο σπάνιες στο τρόπο ζωής. Σε εμένα δεν είναι θέμα φόβου απλώς είναι σπάνιες αυτές οι γυναίκες και οι περισσότερες δεν έχουν καν ιδέα τι είναι κιόλας, γιατί δεν το έχουν μέσα τους για να το αντιληφθούν. Οπότε αν εγώ για παράδειγμα θέλω μία αλεξιπτωτίστρια και δεν έχω το δικαίωμα να την στήσω έξω από κάποια μονάδα παρά μόνο σε οποιοδήποτε άλλο μέρος πως θα την βρω; Να βγω στο Σύνταγμα και να φωνάζω είναι καμία αλεξιπτωτίστρια; Ε όσο δύσκολο είναι αυτό, το ίδιο δύσκολο είναι να βρω κάποια που να ταιριαζει με τα θέλω μου, με την καθημερινότητα του, εγώ πχ είμαι ένας τύπος που 6 μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται ανελλιπώς, αυτή θα δεχθεί πως από τις 7 μέχρι τις 9 ή από τις 6 μέχρι τις 8 θα είμαι σε μια σχολή και δεν την χάνω για κανένα λόγο ή πχ ότι δεν τρώω τηγανιτά, δεν τρώω απέξω, δεν τρωω γλυκά, δεν βάζω ζάχαρη στο σπίτι και αλλα χιλια τόσα πράγματα.... Οπότε ξέρεις εξισορροπω τον εαυτό μου και το έχω αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται να ταιριάξω με κάποια. Αυτή από την άλλη ας τα τρώει αλλά τι σόι καθημερινότητα κοινή θα έχουμε όταν οι καθημερινότητες μας θα είναι αντίθετες;

Η ιστορία που σου λέω δεν είναι μόνο στα παραμύθια, ένα κλικ στον εγκέφαλο ενός άνδρα είναι, να σε δει και για κάποιο λόγο- το ένστικτό του κυρίως- να τον κάνει να κολλήσει μαζί σου, να δει κάτι που να τον κάνει να κολλήσει. Δεν χρειάζεται πάρα πολύ προσπάθεια, απλώς να κυκλοφορείς για να σε βλέπουν. Βέβαια έχεις σχέση, αλλά οκ συγκαταβατική είναι σαν να ζεις με συγκάτοικο...
    Πάντως ακούγεσαι απογοητευμενος από τις προτιμησεις σου.δεν υπάρχει κάποιο site γνωριμιων ?πχ για μένα δεν υπάρχει site να βρω άντρα που να μη θέλει σεξ.εσένα όμως είναι πιο εύκολο. Αν η άλλη σε ερωτευτει πολύ μπορεί να προσαρμοστει με όλα αν θέλει να είστε μαζί.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Σου είπα και αλλού, για να μην κάνω quote εδώ το άλλο δικό σου μήνυμα που ρωτάς αν φταις εσύ. Θεωρώ ότι δεν φταις εσύ αποκλειστικά, είχες λόγω επαρχιώτικης πόλης λίγες επιλογές και αυτές οι λίγες, ήταν για τα μπάζα, έπεσες σε άχρηστους. Αυτοί οι δύο που αναφέρεις, είναι άχρηστοι . Ο "φίλος" σου , είναι ... 42 ... και θέλει να κάνετε σεξ στο μακρινό μέλλον ! Έχει ξεπεράσει το ταβάνι της γελοιότητας το άτομο . Πότε δηλαδή σκοπεύει ;; Όταν θα είναι 80 ; Πιθανόν δεν θα μπορεί τότε ! Ο άλλος παντρεμένος ... κάνει γνωριμία με μια γυναίκα ... για ποιό σκοπό ;; Για να γίνεται φιλαράκια ;;; Δεν έχει άνδρες φιλαράκια και θέλει γυναίκα φιλαράκι ;; Απλά είναι δειλός κι αυτός.

Το αν το σεξ είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση ... δεν είναι το θέμα σας ! Ποιός σας είπε ότι είναι το πιο σημαντικό ; Αλλά αν δεν υπάρχει, δεν υπάρχει καν σχέση . Οπότε δεν συζητάμε αν το σεξ είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση ! Μπορεί και να μην είναι και να υπάρχουν πολλοί συνδετικοί κρίκοι μεταξύ των δύο ατόμων ! Αλλά αυτό που δεν είναι υπό συζήτηση , είναι ότι το σεξ είναι προαπαιτούμενο , για να ονομαστεί σχέση . η γνωριμία ενός άνδρα και μιας γυναίκας ! Κάτι που εσύ με αυτόν τον άχρηστο ηλίθιο , δεν έχετε.
    Δεν διαφωνώ με αυτά που λές αλλά μη λες άχρηστους και ηλιθιους τους αλλους δεν είναι καθόλου ωραιο.ο καθε άντρας είναι διαφορετικος καί εχει και διαφορετικες προτιμησεις.
    Πχ ο παντρεμενος μπορεί να θέλει απλά μια επιβεβαίωση ότι αρέσει ακομη και περνάει η μπογια του σε πιο μικρές. Γι αυτό δεν ζηταει επειγόντως σεξ.
    Από την άλλη ο φίλος μου ίσως έχει χαμηλη λιμπιντο σαν εμενα.έχει και ψιλο κατάθλιψη που όπως ξερουμε δεν βοηθαει στη σεξουαλικη πραξη καθώς η κατάθλιψη μας κάνει να μη θέλουμε σεξ.μπορεί και χίλια αλλα δύο να εχει ο καθενας.δεν μπορούμε όμως να τους χαρακτηριζουμε με τόσο άσχημα λόγια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πάντως ακούγεσαι απογοητευμενος από τις προτιμησεις σου.δεν υπάρχει κάποιο site γνωριμιων ?πχ για μένα δεν υπάρχει site να βρω άντρα που να μη θέλει σεξ.εσένα όμως είναι πιο εύκολο. Αν η άλλη σε ερωτευτει πολύ μπορεί να προσαρμοστει με όλα αν θέλει να είστε μαζί.
    Είμαστε αδελφές ψυχές όπως εσύ φοβάσαι να κάνεις σεξ, έτσι και εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά να δώσω κάτι που μου ζητάνε το οποίο δεν μου βγαίνει να το κάνω και λέω το εξής απλό "κοίτα να δεις εμένα δεν μου αρέσει αυτό, εαν μπορείς να το πάρεις πάρτο, από εσένα εξαρτάται να σου πω ναι", ε δεν θέλει καμία γιατί σου λένε οκ θα βρω αυτόν που θα μου προσφέρει απλόχερα αυτό που δεν μου δίνεις εσύ. Τώρα μην ρωτήσεις τι μου ζητάνε, δες το λίγο ανοιχτόμυαλα και θα καταλάβεις τι μου ζητάνε. Οπότε δεν είμαι και ο καταλληλότερος όταν υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν όρια. Ο χώρος μου ανέκαθεν είχε μεγάλο ανταγωνισμό και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία του ανταγωνισμού όταν για παράδειγμα αν ήμουν βανίλλα θα μου ήταν σχετικά εύκολο να πω σε κάποια κάτι ωραίο και να μου έλεγε οκ πάμε να πιουμε ένα καφέ να γνωριστούμε. Και εγώ πίστευα κάποτε πως αν κάποιος σε θέλει πολύ θα κάνει παραχωρήσεις, αλλά δεν είναι και έτσι από την άλλη, για παράδειγμα εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω παραχώρηση σε αυτό που θεωρούν εκείνες δεδομένο, οπότε το ίδιο συμβαίνει και με την οποιαδήποτε γυναίκα.

Είμαστε αδελφές ψυχές όπως εσύ φοβάσαι να κάνεις σεξ, έτσι και εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά να δώσω κάτι που μου ζητάνε το οποίο δεν μου βγαίνει να το κάνω και λέω το εξής απλό "κοίτα να δεις εμένα δεν μου αρέσει αυτό, εαν μπορείς να το πάρεις πάρτο, από εσένα εξαρτάται να σου πω ναι", ε δεν θέλει καμία γιατί σου λένε οκ θα βρω αυτόν που θα μου προσφέρει απλόχερα αυτό που δεν μου δίνεις εσύ. Τώρα μην ρωτήσεις τι μου ζητάνε, δες το λίγο ανοιχτόμυαλα και θα καταλάβεις τι μου ζητάνε. Οπότε δεν είμαι και ο καταλληλότερος όταν υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν όρια. Ο χώρος μου ανέκαθεν είχε μεγάλο ανταγωνισμό και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία του ανταγωνισμού όταν για παράδειγμα αν ήμουν βανίλλα θα μου ήταν σχετικά εύκολο να πω σε κάποια κάτι ωραίο και να μου έλεγε οκ πάμε να πιουμε ένα καφέ να γνωριστούμε. Και εγώ πίστευα κάποτε πως αν κάποιος σε θέλει πολύ θα κάνει παραχωρήσεις, αλλά δεν είναι και έτσι από την άλλη, για παράδειγμα εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω παραχώρηση σε αυτό που θεωρούν εκείνες δεδομένο, οπότε το ίδιο συμβαίνει και με την οποιαδήποτε γυναίκα.
    Κοιτα ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.εγω πχ στο σεξ αν εκανα σεξ θα τα δοκιμάζα όλα δεν έχω ταμπού. Δηλαδη πιστευω θα έκανα παραχωρησεις και θα δοκιμαζα κάτι που φαίνεται περίεργο αν μου αρέσε αρκετά ο άλλος. Εσύ απο ότι κατάλαβα λες ότι δίνεις κάποια συγκεκριμένά πραγματα κι αν θέλει το αποδεχεται ο άλλος σωστα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια;1192034[B
    ]Ναι θελει να κανουμε οικογένεια. Αλλά πως να κάνουμε χωρίς σεξ[/B].από την άλλη εγώ δεν θέλω οικογένεια άσχετα με το σεξ.

Σεξ θα ήθελα να δοκιμασω αλλά φοβάμαι ειπαμε.

Δεν νομίζω να έχει χωρισει γιατί ακόμη κρυβεται για να μη μας δουν.
    Τι να σου περιγραψω για το φιλι.σαν να φιλιεμαι πρώτη φορά στη ζωή μου.απίστευτο το συναίσθημα να είσαι με κάποιον ερωτευμενη και να φιλιεσαι εστω.είχα ξεχάσει πως είναι αυτό με τον φίλο μου.
    ειναι καπως οξυμωρο αυτο που λες,αφου λες οτι δεν βγαζει πουθενα αυτη η σχεση με τον φιλο σου,γιατι δεν δοκιμαζετε για καποιο διαστημα να μεινετε ξεχωριστα?
    στο φιλι δεν ενιωσες την αισθηση να θελεις να κανετε σεξ?
    δεν θες οικογενεια γενικα ή απο αυτον?

φοβασαι μην πονεσεις ή εχεις καποιο τραυμα?
    ο πονος ο σωματικος μπορει να λυθει ο ψυχικος θελει δουλεια!!

Εμένα από την αλλη με ενοχλει.με κανει να αισθανομαι μισή σαν γυναικα.δεν μπορώ να αποδεχτω ότι δεν θα κάνω. Πόσο χρονων εισαι?και γιατί δεν προσπαθεις να κανεις για να έχεις την εμπειρία?
    Κοιτα ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.εγω πχ στο σεξ αν εκανα σεξ θα τα δοκιμάζα όλα δεν έχω ταμπού. Δηλαδη πιστευω θα έκανα παραχωρησεις και θα δοκιμαζα κάτι που φαίνεται περίεργο αν μου αρέσε αρκετά ο άλλος. Εσύ απο ότι κατάλαβα λες ότι δίνεις κάποια συγκεκριμένά πραγματα κι αν θέλει το αποδεχεται ο άλλος σωστα?
    πας κατευθειαν στα δυσκολα,σαν τι ολα θα δοκιμαζες?

Senior Member
    Πάνο , εσύ από όλα αυτά, κράτα πως διαχειρίζεται ο παρθένος, ακόμη και γυναίκα που δεν είναι απόλυτα αρνητική στο να κάνει σεξ . Και στα 42 του. Δεν είναι εξαίρεση ο τύπος. Ο κανόνας είναι για παρθένος.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ειναι καπως οξυμωρο αυτο που λες,αφου λες οτι δεν βγαζει πουθενα αυτη η σχεση με τον φιλο σου,γιατι δεν δοκιμαζετε για καποιο διαστημα να μεινετε ξεχωριστα?
    στο φιλι δεν ενιωσες την αισθηση να θελεις να κανετε σεξ?
    δεν θες οικογενεια γενικα ή απο αυτον?

φοβασαι μην πονεσεις ή εχεις καποιο τραυμα?
    ο πονος ο σωματικος μπορει να λυθει ο ψυχικος θελει δουλεια!!

πας κατευθειαν στα δυσκολα,σαν τι ολα θα δοκιμαζες?
    Οικογένεια δεν θέλω όχι. Αλλά δεν θέλω και να μείνω μόνη μια ζωη.στο φιλι σίγουρα ένοιωσα και κάτι παραπάνω.
    Και να φοβάμαι μην πόνεσε βασικά φοβάμαι οτι δεν είναι εφικτο να γίνει

Senior Member
    Θέλουν πρωκτικό με παθητικό εμένα και είναι κάτι που δεν με εξιτάρει για να πω ναι. Κατα τα άλλα σε όλα λέω ναι εκτός από πράγματα της καθημερινότητας μου. Στο κάτω-κάτω ας την ακολουθούσαν λίγο την καθημερινότητα μου καλό θα τους έκανε.

Senior Member
    Θέλουν πρωκτικό με παθητικό εμένα και είναι κάτι που δεν με εξιτάρει για να πω ναι.
    Αν θες ρόλο sub, αυτό δεν είναι το πιο συνηθισμένο σενάριο ; Αν και στην ελλάδα όλα αυτά, είναι όπως το πατινάζ στον πάγο . ΠΟλύ κουβέντα, λίγα έργα.

Θέλουν πρωκτικό με παθητικό εμένα και είναι κάτι που δεν με εξιτάρει για να πω ναι. Κατα τα άλλα σε όλα λέω ναι εκτός από πράγματα της καθημερινότητας μου. Στο κάτω-κάτω ας την ακολουθούσαν λίγο την καθημερινότητα μου καλό θα τους έκανε.
    Καλά η καθημερινοτητα σου μόνο καλό μπορεί να κάνει και μπράβο σου που την ακολουθεις. Τώρα για το ερωτικό καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ειναι να βρεις καποιον.για αυτό μου είπες ότι με καταλαβαίνεις γιατί είμαστε σχεδον στα ίδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αν θες ρόλο sub, αυτό δεν είναι το πιο συνηθισμένο σενάριο ; Αν και στην ελλάδα όλα αυτά, είναι όπως το πατινάζ στον πάγο . ΠΟλύ κουβέντα, λίγα έργα.
    Οχι τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για κανέναν. Για αυτό και το συζητάνε πρώτα μεταξύ τους

Senior Member
    Καλά η καθημερινοτητα σου μόνο καλό μπορεί να κάνει και μπράβο σου που την ακολουθεις. Τώρα για το ερωτικό καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ειναι να βρεις καποιον.για αυτό μου είπες ότι με καταλαβαίνεις γιατί είμαστε σχεδον στα ίδια.
    Στο είπα χθες το βράδυ πως είμαστε αδελφές ψυχές... με τη μόνη διαφορά πως εγώ είμαι ήδη 45, δηλαδή το χρονόμετρο μετράει ήδη αντίστροφα... Λένε πως "έχει ο Θεός" αλλά για εμένα ό,τι είχε να μου δώσει, το έδωσε!

Senior Member
    Οχι τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για κανέναν. Για αυτό και το συζητάνε πρώτα μεταξύ τους
    Δεν είπα ότι είναι δεδομένο . Είπα ότι είναι τα πιο συνηθισμένα σενάρια για άνδρες sub. Είτε να χρησιμοποιούν αυτοί στράπον στόματος, είτε οι γυναίκες να τους παίρνουν με στράπον.

Senior Member
    Οικογένεια δεν θέλω όχι. Αλλά δεν θέλω και να μείνω μόνη μια ζωη.στο φιλι σίγουρα ένοιωσα και κάτι παραπάνω.
    Και να φοβάμαι μην πόνεσε βασικά φοβάμαι οτι δεν είναι εφικτο να γίνει
    αν στην περίπτωση βρεις κάποιον και αυτός θέλει οικογένεια, εκεί τι κάνεις?
    εκτός από τον έρωτα και την αγάπη με κάποιον πρέπει να σας ενώνει και ένα παιδί για να ολοκληρωθεί
    θα του εξηγήσεις ότι είναι η πρώτη σου φορά και να σε προσέχει, μην κάνει βιαστικες κινήσεις, υπάρχουν και τα προκατακτικα και λιπαντικά που βοηθούν αρκετά

τι εννοείται?

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast