Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ελένη nature Tρεχαγυρευοπούλου,προσωπικ ά πιστεύω πως δε θα αναγνώριζες το χιούμορ ούτε αν έκανε στριπτίζ μπροστά σου με έναν ανανά σε κάθε μασχάλη και φορώντας μόνο δύο σταγόνες chanel 5.Aλλά πάλι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,άλλοι μπορεί να σε βρίσκουν αστεία και χαλαρή.Επίσης με τη χαλαρότητα έχεις ένα θεματάκι.
Όπως και με το χειρισμό(έμμεσοι εκβιασμοί-πχ εκείνο το φοβερό ερώτημα των τριών λέξεων\"ή τη δικαιοσύνη\"ήταν φανερά μία έμμεση προσπάθεια μέσω μίας \"κομψής\"κεκαλυμμένης απειλής να επιβάλλεις στον ΝίκοD.την άποψή σου.Διαβάζοντας παλιότερα posts σου,διαπίστωσα πως η στάση σου δεν ήταν πάντα τόσο αυταρχική,δικαστική και υπερκριτική,ούτε επιτεθόσουν ανεξέλεγκτα σε όσους δεν υπέκυπταν στα ηθικά σου διατάγματα.Τι συνέβη στο ενδιάμεσο και άλλαξε ο λόγος σου μορφή και ύφος,ώστε να χάσεις την ικανότητα να συνδιαλέγεσαι με τους γύρω σου επί ίσοις όροις,μην επιβάλλοντας με αυστηρότητα μπασκίνας την υποταγή,δε μπορώ να γνωρίζω.Το θέμα είναι πως με το στυλ αυτό ήταν αδύνατο να λάβεις φιλικές ανταποκρίσεις.Αυτό που έλαβες ήταν το αντιγύρισμα στην επιτακτική φύση των posts σου.Ξέρεις,το ζήτημα είναι-και στο είχα γράψει και παλιότερα-πως δεν είναι οι γύρω σου υποχρεωμένοι να ανταποκρίνονται στις δικές σου προσδοκίες.Δεν το έπιασες,φαντάζομαι πως δεν το επεξεργάστηκες καν.
Οι προσδοκίες σου από το φόρουμ διαψεύστηκαν και βγάζεις οργή,that\'s all.Όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες προσδοκίες ούτε από τα fora,ούτε από τις καταστάσεις,ούτε από τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν.Ούτε είναι κανένας υποχρεωμένος να μοιράζεται την ηθική σου,την οποίας την εικόνα θεωρώ πως έχεις τόσο ψηλά που χτυπάς αλύπητα κι εσένα και τους άλλους για να πιάσουν το τεχνητό της ύψος.
Και καθώς δεν χάνω το χιούμορ μου για παπαριές ηθικοπλαστικές και νομιμοφροσύνες άκαμπτων υπερεγώ,σου αφιερώνω τα εξής παρακάτω.
Και συ Ελένη και κάθ\'Ελένη
του κάθε φόρουμ μπασκίνα εγερμένη
την κριτική μάθε που την έχω γραμμένη
Να πεθαίνεις για τα ποστς σου είναι άλλο
και άλλο εκείνα να μας πεθαίνουν.
Από Καρβέλα:P
Ελένη,εκεί που πας κοίτα να είσαι ευτυχισμένη
σε κάποια views δεν είμαστε όλοι χωμένοι
σ\'αυτό το thread η μοίρα σου ήταν γραμμένη
με ένα κίτρινο στυλό
σα δάκρυ από πεπόνι
#δεν κόλλαγε εύκολα η ρημάδα η ρίμα
:D
Και λίγος Σεφέρης για κουλτούρα
Πως τόσος πόνος τόση ζωή(εναλλακτικός στίχος τόσο ποστάρισμα)
πήγαν στην άβυσσο
για ένα πουκάμισο αδειανό για μια νατουρΕλένη
Κι έχω και ελαφρολαικό,αμέ
Την κοπελιά μας τη λένε Λενιώ
την κοπελιά μας τη λένε Λενιώ
Την κοπελιά μας τη λένε Λενιώ
δε φεύγει από δωωω.
:D:D:D
Πώς είπατε;Eιρωνική.Εγώ είμαι ειρωνική δίχως σύνορα χρυσό μου(Μαρκορά mode)