Originally Posted by
Helvete
Και ποιος σου ειπε οτι εχω θεσει σαν μοναδικο στοχο αυτο στη ζωη μου???Το ο,τι κανετε τετοιες αηδιες εσεις οι υπολοιποι και προσαρμοζεστε τον χαρακτηρα σας,το ειναι σας στα κοινωνικα δεδομενα προκειμενου...να σταυρωσετε γκομενο/γκομενα δεν σημαινει οτι το κανω κι εγω!Πρωτα αποκτας ταυτοτητα και μετα ψαχνεις συντροφο!Δεν γινεσαι πρωτα ενα μηδενικο της μαζας για να βρεις χαζογκομενα!!!Αλλα τι σας λεω?Εσεις επιλεγετε παντα τα ευκολα.Κανουμε τα παντα για να αρεσουμε,για να ενταχθουμε,να εχουμε πολλες παρεες,να ειμαστε "κοινωνικοι" ακομα κι αν ειναι να σκουπισουμε το εδαφος με το στομα μας!!!Τους ξερω εγω κατι τετοιους κοινωνικους της υποκρισιας,ψευτες ολοι ρε,ολοι!παριστανουν τους κοινωνικους,αλλα στην πραγματικοτητα δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για το ποιος εισαι,τι θες,τι ψαχνεις,τι σε προβληματιζει!!Μονο για να σου "κλεψουν" σε πλησιαζουν!Και ναι λοιπον,απο το να βρισκομαι αναμεσα σε τιποτενιους,ελεεινους,γλοι ωδεις τυπους που σκεφτονται τοσο αρρωστημενα και μαλιστα παριστανουν οτι "αυτο ειναι το σωστο",τοτε ναι,χιλιες φορες μονος!Εγω και η σκια μου!Και ας με βγαλει οπου θελει ολο αυτο.