Results 121 to 135 of 169
-
26-12-2010, 02:03 #121
Σαν να το γραψα εγω!!!!θενκς..
Μα τι να καταλαβουμε οι ανεγκεφαλοι?ηρθες ομως εσυυυυυ ο φωστηραςςςςςςςς και ετσι ολα θα αλλαξουν στη ζωη μας..
Αχαχαχ ειμαι 35 και κουφιος τοιχος,δεν καταλαβαινω τιποτα,για αυτοοοοοο απορριπτω αντρες μικροτερους που μου πουλανε μουρη σαν εσενα!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
- 26-12-2010, 10:17 #122
δεν ξερω γιατι ή πώς υποστηριζεις κατι τετοιο, ομως θα θελα να σου πω πώς στον ερωτα (αλλα σε αλλα συναισθηματα) ο απεναντι μπορει να μην κανει τιποτα για να τον προκαλεσει.. Αφου δεν τα οριζουμε ολα στην δικη μας ζωη, σκεψου ποσα λιγοτερα μπορουμε να ορισουμε στη ζωη του αλλου.
συμφωνω πώς μπορουμε να προκαλεσουμε συναισθηματα στον αλλο. αλλα οχι σε ολους, οχι με τον ιδιο τροπο κ σιγουρα δεν ειναι στο χερι μας το τι θα αισθανθει ο αλλος. ο καθε αλλος ειναι μια οντοτητα, ανεξαρτητη που εμεις δεν καθοριζουμε πώς θα αισθανθει.Last edited by Sofia; 26-12-2010 at 11:11.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
26-12-2010, 13:12 #123
Χα!Μη μας το λες κοπελια,θα κλαψουμε!!!Στη ζωη σας δεν προκειται να αλλαξει κατι,το ξαναειπα εχετε χωθει χρονια στο βουρκο και δεν γινεται να βγειτε τωρα απο τη σαβουρα!Δεν προβληματιζομαι που για αλλη μια φορα ενα αγελαιο ζωο συνεχιζει να υποστηριζει τις βλακωδεις αποψεις του!Και τωρα,αντε να συνεχισεις την χαρουμενη ζωουλα σου...Πηγαινε να παιξεις να χαρεις λιγο!
26-12-2010, 13:19 #124
Κι αλλη λαθος εσφαλμενη αντιληψη!Μια χαρα τα οριζουμε ολα στην ζωη μας και το οτιδηποτε σχετιζεται με εμας που στην προκειμενη περιπτωση ειναι τα συναισθηματα ενος αλλου για εμας.Μια χαρα τα οριζουμε και τα ελεγχουμε.ΕΣΕΙΣ δεν μπορειτε να το κανετε αυτο,απλουστατα γιατι ποτε στις ζωες σας δεν ειχατε αναρωτηθει,προβληματιστει αν κατι τετοιο ειναι δυνατο να γινει!Μια ζωη ζουσατε νομιζοντας πως ισχυουν πραγματα που στην πραγματικοτητα ειναι ανυποστατες ασυναρτησιες.ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορουμε να ελεγξουμε το τι συμβαινει στη ζωη μας.Εχουμε τη δυνατοτητα.Αντ'αυτου καλυτερα να μου ελεγες:καποιοι ειναι αδυναμοι,ανικανοι για να ελεγξουν τον κοσμο τους και καποιοι αλλοι ειναι δυνατοι.Τωρα στεκει.Οχι να μου παρουσιαζεις σαν γενικοτητα το ο,τι δεν ελεγχονται και δεν προκαλουνται τα ερωτικα συναισθηματα!Και κατι αλλο,ο αλλος διπλα μας ειναι οντοτητα πραγματι,αλλα παντα πρεπει να λαβει τα καταλληλα ερεθισματα για να αντιδρασει.Αν δεν δωσεις δεν αντιδρα!Αυτα εχω να σου πω...
26-12-2010, 13:23 #125
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-12-2010, 13:26 #126
26-12-2010, 13:29 #127
Helvete το μονο που μπορει να δικαιολογησει τα οσα λες ειναι το νεαρο της ηλικιας σου.Σε καμμια 20αρια χρονια ελα να τα ξαναπουμε.Μεχρι τοτε κρατα μικρο καλαθι.ααααα ειμαι και εγω μια ωριμη γυναικα 50+ και να εισαι σιγουρος οτι μεγαλωσα με αυστηρες αρχες τις οποιες ακολουθησα στη ζωη μου.Να εισαι σιγουρος οτι εαν ξαναγινομουν 20 χρονων θα ειχα μια εντελως διαφορετικη αποψη για τα πραγματα και οι επιλογες μου θα ηταν διαφορετικες.Και ειμαι σιγουρη οτι δεν πιστευεις ολα οσα υποστηριζεις....μαλλον τον εαυτο σου θελεις να πεισεις για τα οσα λες.
26-12-2010, 13:30 #128
Παντως χελ, αλήθεια σου λεω, με τις απόψεις που έχεις δεν πρόκειται όχι μεγαλύτερη γυναίκα να σταυρώσεις, αλλά ούτε κουφή...:ρ
26-12-2010, 13:37 #129
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-12-2010, 13:46 #130
Εμ βεβαια κι εσυ τα ιδια οπως και ο αλλος χτες!!Κλασικα οι μεγαλυτεροι οταν φτανουν σε σημειο να μην εχουν επιχειρηματα και να κρυβονται χρησιμοποιουν την εξης φοβερη ασπιδα του οτι "ελα μετα απο χρονια να μας πεις τα ιδια".Χα!Φοβερο επιχειρημα,συγχαρητηρια!Σα ν να λες:βαζουμε στοιχημα???Μπραβο,μπραβο.Να δω τι αλλο θα ακουσω!Κι ετσι σωζετε την συζητηση αφου ουτε που προκειται εγω ποτε σε 20 χρονια να σας συναντησω(το πιο πιθανο να εχουμε ξεχασει ολη την συζητηση αυτη).Προσεξε ομως μην το πολυχρησιμοποιεις αυτο το επιχειρημα και μην εισαι τοσο πολυ σιγουρη για τις επιλογες των αλλων στις ζωες τους διοτι καμια φορα μπορει κανενας απο αυτους που και καλα "τον ταπωσες" με το φοβερο επιχειρημα σου να σε συναντησει τυχαια μετα απο καιρο και να σου τριψει στη μουρη οσες βλακειες του αραδιαζες παλιοτερα!!!!!Διοτι μετα μπορει να εχει μαθει ποιο ειναι το αληθινο σε αυτη τη ζωη και ποιο το καλπικο!Και αν το αναγνωρισει αυτο,τοτε ολους εσας τους ΨΕΥΤΕΣ που του πλασαρατε μια ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ,παραλογη πραγματικοτητα,δεν θα μπορεσει να σας σωσει κανενας!!Και ΝΑΙ,πιστευω τα οσα υποστηριζω,σε καλο μου εχουν βγει,τα εφαρμοζω καθημερινα,ταπωνω καθε μερα ανθρωπους ανουσιους σαν κι εσας ολους,ζω πιο "καλα" απο εσας,ξερω πολυ καλυτερα τι ειναι σωστο σε αυτη τη ζωη και διακρινω πολυ πιο ευκολα απο ολους τα ψεματα σας,τα ψεματα που πατε να πλασαρετε σαν...αναγκαιοτητες!!Και επισης,δεν μου λεει κατι αν μεγαλωσες με αυατηρες αρχες.Οσοι επηρεαζονται απο τους γονεις τους,υιοθετουν ψευτικες,φρουδες αρχες και τελικα καταληγουν να λενε ψεματα και οι ιδιοι!!!!
26-12-2010, 13:54 #131
Και ποιος σου ειπε οτι εχω θεσει σαν μοναδικο στοχο αυτο στη ζωη μου???Το ο,τι κανετε τετοιες αηδιες εσεις οι υπολοιποι και προσαρμοζεστε τον χαρακτηρα σας,το ειναι σας στα κοινωνικα δεδομενα προκειμενου...να σταυρωσετε γκομενο/γκομενα δεν σημαινει οτι το κανω κι εγω!Πρωτα αποκτας ταυτοτητα και μετα ψαχνεις συντροφο!Δεν γινεσαι πρωτα ενα μηδενικο της μαζας για να βρεις χαζογκομενα!!!Αλλα τι σας λεω?Εσεις επιλεγετε παντα τα ευκολα.Κανουμε τα παντα για να αρεσουμε,για να ενταχθουμε,να εχουμε πολλες παρεες,να ειμαστε "κοινωνικοι" ακομα κι αν ειναι να σκουπισουμε το εδαφος με το στομα μας!!!Τους ξερω εγω κατι τετοιους κοινωνικους της υποκρισιας,ψευτες ολοι ρε,ολοι!παριστανουν τους κοινωνικους,αλλα στην πραγματικοτητα δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για το ποιος εισαι,τι θες,τι ψαχνεις,τι σε προβληματιζει!!Μονο για να σου "κλεψουν" σε πλησιαζουν!Και ναι λοιπον,απο το να βρισκομαι αναμεσα σε τιποτενιους,ελεεινους,γλοι ωδεις τυπους που σκεφτονται τοσο αρρωστημενα και μαλιστα παριστανουν οτι "αυτο ειναι το σωστο",τοτε ναι,χιλιες φορες μονος!Εγω και η σκια μου!Και ας με βγαλει οπου θελει ολο αυτο.
26-12-2010, 14:17 #132
Εχω μια απορια..!
Αληθεια βρε αθεοφοβε, δεν σε ανησυχει το γεγονος οτι μετετρεψες αυτον τον διαλογο σε πολεμο 1 vs 100 , και αυτη την στιγμη ειναι ολοι εναντιων σου?
Μια χαρα ξερω και μιλαω και σας ταπωνω ολους εδω μεσα ανετα,μεχρι στιγμης τα μισα και παραπανω απο οσα εχω ακουσει ειναι ασυναφειες!
Μεχρι και για το κολοσσαιο που σου λεγα πριν με ιστορικα στοιχεια που συνεβησαν, ασυναφεια το βρηκες και αρχισες να λες παλι τα δικα σου. Εγω βαζω λινκ και πηγες, εσυ δεν βαζεις λινκ, επειδη φανταζομαι οτι φανταζεσαι οτι εισαι λινκ-πηγη ο ιδιος.
και για την ιστορια , το
Μια χαρα τα οριζουμε ολα στην ζωη μας και το οτιδηποτε σχετιζεται με εμας που στην προκειμενη περιπτωση ειναι τα συναισθηματα ενος αλλου για εμας.
(πως νοιωθεις που καποιος κρινει το αλαθητο των αποψεων σου? ;D)
Εισαι στον δρομο με το αυτοκινητο. Πας να περασεις και σου βγαινει ενας με στοπ απο τα αριστερα απο το πουθενα και σε στελνει στο συνεργειο για 2 μηνες.
Το ορισες να συμβει?
Εισαι στον δρομο για να πας σε μια συνεντευξη για δουλεια και πεφτεις σε μια τιτανιομεγιστη κινηση στον δρομο. Αργεις και χανεις την θεση.
Το ορισες να συμβει?
Πλησιαζεις μια που σου αρεσει , και εκεινη την ωρα η συγκεκριμενη εχει νευρα για κατι που εγινε σπιτι (που ασφαλως δεν μπορεις να γνωριζεις κατι τετοιο). Οποτε οσο της μιλας αυτη σε κοιταει και σου λεει "δεν ειμαι σε διαθεση, σορυ, μπάι μπόι"
Το ορισες να συμβει?
26-12-2010, 14:23 #133
26-12-2010, 14:29 #134
Φίλε σορρυ που θα στο πω ετσι αλλα δεν γινονται ολοι χαλακια για χαρη των γυναικων. η γυναικα ειναι αυτη που εχει σοβαρα προβληματα και εχει παθει μανια με την εμφανιση της στην εποχη που ζουμε. εμεις αρκει απλως να εχουμε τα απαραιτητα για να επιβιωσουμε. εχω φρικαρει με αυτα που διαβαζω καποιες στιγμες. Δεν μπορεις να τους βαλεις ολους στο ιδιο κλουβι. ξερεις τι δουλεμα εχουν φαει μερικοι συνανθρωποι σου και δεν υπαρχει κανεις εκει για να τους βοηθησει. Υπαρχει απεραντη αχαριστια στον ανθρωπο και δεν μπορεις να τα βλεπεις ολα μαυρα, ουτε εσυ ουτε ο αλλος που θελει να δημιουργησει προβλημα επειδη ειναι παρθενος.
το εχω ξαναπει. δηλωνω πως αυνανιζομαι για να κατευνασω τις σεξουαλικες μου ορεξεις και δεν πειραζω καμια με το ζορι. δεν ντρεπομαι. Να ντραπουν οσοι πατανε επι πτωματων. αυτους δεν θα βρεθει καποιος Θεος να τους ξεκληρωσει?
26-12-2010, 14:29 #135
Χελβετε!!
Τυχερακια! Βρηκες συμμαχο σε αυτην σου την εξτρατεια κατα της βλακειας και των λαθων..!
Κενο, βοηθα τον συμμαχο σου!
Φροντιστε να νικησετε και να ταπωσετε τους παντες!
Ολοι οι υπολοιποι στις επαλξεις!
http://www.celebrityodor.com/wp-cont...a_mashup_5.jpg