Καλά ρε συ, κάνεις θέμα επειδή "μαμά μαμά γιατί εκείνης της έδωσες ένα χαστούκι και εμένα 2"; Έίναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα για ενήλικες; Προφανώς, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ, εσύ έπραξες 2 αδικήματα και η άλλη 1. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο Νίκος δίνει προειδοποιήσεις ανάλογα με τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και ΟΧΙ ανάλογα με το αν το Α ή Β μέλος αισθάνεται ότι θυματοποιείται; Μπορώ να γράψω ένα κατεβατό με όλα τα στραβά και τα κουλά του Χ μέλους, αλλά αν το Χ μελος με βρίσει, αυτό θα φάει την προειδοποίηση, γιατί αυτό παραβίασε ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ανεξάρτητα αν εμένα π.χ. δεν με πείραξε τόσο η βρισιά. Οι αναφορές, τόσο μέσα σε ένα φόρουμ όσο και στην πραγματική ζωή, γίνονται ΜΟΝΟ για αντικειμενικά ή νομοθετημένα πράγματα, ΟΧΙ με την συναισθηματική βάση του καθενός.
Εσύ μπορεί να αισθάνθηκες ότι η ελευθερία σου παραβιάστηκε, αλλά οι νόμοι και οι επιβολή τους ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ με βάση ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ότι έγινε, και του τι ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, αλλά με βάση του τι έχει ορισθεί ως παραβίαση ελευθερίας σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Και επειδή ξαναλέω οτί εδώ συμμετέχουν απλοί άνθρωποι και ΟΧΙ επαγγελματίες του χώρου να ανέχονται την κάθε παπαριά και να φυλάνε απόρρητα κτλ, δικαίωμά σου να εκφράζεσαι με τον Α τρόπο που θα σου καπνίσει, αλλά δικαίωμα του καθενός άλλου να τον θεωρεί επικίνδυνο και να φυλάσεται και αυτός με τον Β τρόπο που του καπνίσει. Και στην τελική, έχε υπ'όψιν σου ότι ακόμα και ο ψυχολόγος ΔΕΝ παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο όταν καταγγέλει σε κάποια αρχή κάτι που κατά την γνώμη του θεωρεί ότι μπορεί να βλάψει ένα ή περισσότερα άλλα άτομα.
Επειδή έχω πάει στη Γ.Α.Δ.Α. και έχω σπάσει πολλή πλάκα με το πόσο θα ήθελαν οι μπάτσοι να μας μπουζουριάσουν αλλά το σύστημα (και ο ευλογμένος υπαστυνόμος) απλά το μπλοκάρισε, σε βεβαιώνω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι να πάει κανείς από τις απειλές στην πράξη, και από την πράξη στην εφαρμογή της ακόμα πιο αδύνατο.
Και αλίμονο αν πρέπει να περνάμε όλες μας τις ώρες μπροστά από την οθόνη για να συμμετέχουμε σε ένα θέμα από την αρχή, γιατί μετά χάνουμε το δικαίωμα και θεωρούμαστε φορουμικά "εύκολες" :P