Results 121 to 135 of 183
Thread: Υπαρχει αραγε διαχειρηση?
-
01-08-2011, 21:32 #121
Καλά ρε συ, κάνεις θέμα επειδή "μαμά μαμά γιατί εκείνης της έδωσες ένα χαστούκι και εμένα 2"; Έίναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα για ενήλικες; Προφανώς, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ, εσύ έπραξες 2 αδικήματα και η άλλη 1. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο Νίκος δίνει προειδοποιήσεις ανάλογα με τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και ΟΧΙ ανάλογα με το αν το Α ή Β μέλος αισθάνεται ότι θυματοποιείται; Μπορώ να γράψω ένα κατεβατό με όλα τα στραβά και τα κουλά του Χ μέλους, αλλά αν το Χ μελος με βρίσει, αυτό θα φάει την προειδοποίηση, γιατί αυτό παραβίασε ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ανεξάρτητα αν εμένα π.χ. δεν με πείραξε τόσο η βρισιά. Οι αναφορές, τόσο μέσα σε ένα φόρουμ όσο και στην πραγματική ζωή, γίνονται ΜΟΝΟ για αντικειμενικά ή νομοθετημένα πράγματα, ΟΧΙ με την συναισθηματική βάση του καθενός.
Εσύ μπορεί να αισθάνθηκες ότι η ελευθερία σου παραβιάστηκε, αλλά οι νόμοι και οι επιβολή τους ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ με βάση ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ότι έγινε, και του τι ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, αλλά με βάση του τι έχει ορισθεί ως παραβίαση ελευθερίας σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Και επειδή ξαναλέω οτί εδώ συμμετέχουν απλοί άνθρωποι και ΟΧΙ επαγγελματίες του χώρου να ανέχονται την κάθε παπαριά και να φυλάνε απόρρητα κτλ, δικαίωμά σου να εκφράζεσαι με τον Α τρόπο που θα σου καπνίσει, αλλά δικαίωμα του καθενός άλλου να τον θεωρεί επικίνδυνο και να φυλάσεται και αυτός με τον Β τρόπο που του καπνίσει. Και στην τελική, έχε υπ'όψιν σου ότι ακόμα και ο ψυχολόγος ΔΕΝ παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο όταν καταγγέλει σε κάποια αρχή κάτι που κατά την γνώμη του θεωρεί ότι μπορεί να βλάψει ένα ή περισσότερα άλλα άτομα.
Επειδή έχω πάει στη Γ.Α.Δ.Α. και έχω σπάσει πολλή πλάκα με το πόσο θα ήθελαν οι μπάτσοι να μας μπουζουριάσουν αλλά το σύστημα (και ο ευλογμένος υπαστυνόμος) απλά το μπλοκάρισε, σε βεβαιώνω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι να πάει κανείς από τις απειλές στην πράξη, και από την πράξη στην εφαρμογή της ακόμα πιο αδύνατο.
Και αλίμονο αν πρέπει να περνάμε όλες μας τις ώρες μπροστά από την οθόνη για να συμμετέχουμε σε ένα θέμα από την αρχή, γιατί μετά χάνουμε το δικαίωμα και θεωρούμαστε φορουμικά "εύκολες" :P[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 01-08-2011, 21:36 #122
Προσωπικα δεν νιωθω αδικημενη,μεχρι στιγμης τουλαχιστον γιατι οπως βλεπεις δεν εχω φαει καποια προειδοποιηση.
Απο εκει κ περα βλεπω οτι δεν εχει φαει προειδοποιηση ουτε καποιο αλλο μελος το οποιο συνεχως γραφει με ενα συγκεκριμενο απαξιωτικο τις περισσοτερες φορες τροπο.Κι αυτο ειναι που μου εχει κανει εντυπωση.Εκτος αν εχει φαει στο παρελθον και δεν φαινεται τωρα.
Το θεμα ειναι οτι απ τη στιγμη που δεν ξερω τι εχει γινει με εσενα δεν μπορω να παρω μια θεση.Γι αυτο και σε ρωτησα.Αν νιωθεις οτι καπου εχεις αδικηθει καλο θα ηταν να το εξηγησεις, για να μην παρεξηγεισαι οπως βλεπεις οτι γινεται τωρα,γιατι αν εχεις δικιο ειναι κριμα.
01-08-2011, 21:40 #123
01-08-2011, 21:50 #124
συνεχιζεις με τον λολοστεφανισμο κι οτι σου φανει παντα και με κουραζεις. για πολλοστη φορα επαναλαμβανω οτι ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ, εγω απλα λεω τι μου συνεβη και πως διακρινω οντως μια ανιση μεταχειριση απο τη διαχειριση. αντικειμενικος δε νομιζω πως ηταν, οταν σε εκεινο το θεμα που εφαγα τις προειδοποιησεις ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΡΙΑΣ κι οχι εμενα. τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες.
κι απο ποτε η προσωπικη προσβολη, οι ψευδεις κατηγοριες, και η απειλη για μηνυση δεν καταπατουν τους κανονες του φορουμ ? μα κι εγω απλος ανθρωπος ειμαι κι εκφραζομαι ελευθερα, χωρις να βριζω καποιον συγκεκριμενα, χωρις να κρινω αρνητικα ή να κακοχαρακτηριζω καποιον αφου δεν τον ξερω προσωπικα. κι αν ρωτησεις αυτες που τσακωθηκα, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΠΤ για τη προσωπικη τους ζωη, διαφωνω μονο σε οσα γραφουν στο φορουμ, γιατι δε μου αρεσουν οι τροποι τους. τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες.
τα περι Γ.Α.Δ.Α. και γενικα αστυνομιας δε προκειται να τα κρινω με βαση εσενα μονο, βλεπω το συνολο και δυστυχως το συμπερασμα που βγαινει απ'την ελληνικη αστυνομια δεν ειναι καλο. το βλεπουμε και στις πορειες εξαλλου, που τους σπανε στο ξυλο για πλακα και μπαγλαρωνουν καμποσους με το παραμικρο, ασχετα αν μετα μπορει να τους αφηνουν ελευθερους. οπως και να εχει λεπτομεριες.
το τελευταιο ειναι ακυρο και δεν ταιριαζει πουθενα με τα υπολοιπα. μαλλον κουραστηκες λογο ζεστης οποτε σταματω κι εγω εδω.
01-08-2011, 21:50 #125
01-08-2011, 21:55 #126
01-08-2011, 21:59 #127
Dissolvedgirl Παντως συμφωνα μ αυτα που λες, καταλαβαινουμε οτι οκ αν δεν βριζουμε αλλα κατηγορουμε, χαρακτηριζουμε, γελοιοποιουμε, συμπεραινουμε, ξεφτιλιζουμε κσι λεμε γενικως οτι να ναι για τον αλλο,στο κυριλε ομως(χωρις βρισιες δλδ)ειμαστε οκ.Δεν παραβιαζουμε τους κανονες οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να φαμε προειδοποιηση.
Mια βρισια κατα τη γνωμη μου μπορει στην ουσια να ναι πολυ πιο αθωα και να προσβαλει πολυ λιγοτερο καποιον σε σχεση με φαρμακερα,κομπλεξικα και κοτιστικα αλλα κυριλε κατα τ αλλα λογια .(διχως βρισιες δλδ).Εκτος των αλλων προκειται για εξαιρετικα υπουλο τροπο και δεν νομιζω οτι δεν θα επρεπε να λαμβανεται υπ΄οψην.
01-08-2011, 22:01 #128
- In this old house where every door is open
ρε παιδια, get over it. Στο σχολειο δεν ειχατε φαει αδικα αποβολες; Που σας κοστιζαν απουσιες; Και φωνες απο τους γονεις; Κτλ κτλ κτλ;; Δεν εκανε ποτε μια ζημια ο μικρος αδερφος σας και τρωγατε εσεις το ξυλο;;; Εδω ουτε για βαθμους παλευουμε και αγωγη κοσμιοτατη, οπως πολυ σωστα ειπατε οι ιδιοι, ουτε θα φαμε ξυλο απο κανεναν αν παρουμε καμια προειδοποιηση, δικαια αδικα who cares. Καταλαβαινω οτι μπορει να θυμωνει κανεις με τις προειδοποιησεις, αλλα you will digest it, που μου ελεγε η καθηγητρια μου στο μεταπτυχιακο οταν θεωρουσα οτι ο βαθμος μου ηταν αδικος. Ελεος πια. Ενα φορουμ ειμαστε. Κατηγορειτε κι εσεις αλλους οτι την εχουν δει σοβαρα, μπατσοι κτλ, μα εσεις την εχετε δει ακομα πιο σοβαρα! Ενα φορουμ ειναι, ενας διαχεριστης προσπαθει να κανει ψιλοκουμαντο, το βαφτισανε και υποστηριξης γιατι στην αρχη θα ειχανε μεγαλες προσδοκιες φαινεται, και σιγα μην καθομαστε να χαλιομαστε στην ρπαγματικη μας ζωη, επειδη κατι ειναι αδικο σε ενα κωλοφορουμ! (σορυ νικοσντι) Κι εγω ειχα φαει προειδοποιηση τις προαλλες και διαφωνουσα και θεωρησα οτι ειναι αδικο και θα επρεπε να φανε αλλοι κτλ. Ισως ναι, ειχα δικιο, αλλα τι; Θα βαλω τον νικοντι να κανει τον ντετεκτιβ ή να παω την υποθεση στον Αρειο Παγο; Απο τοτε λοιπον την ειδα οτι ναναι, λεω οτι μου κατεβει, κι αν φαω προειδοποιηση την εφαγα. Εχω βεβαια συναισθηση τι μπορει να προακλεσει προειδοποιηση, και αποφευγω να εκφραζομαι ασχημα. Αν θυμωσω ομως θα την πω, αν βρεξει προειοποιηση ας βρεξει! Δεν ετρωγα τιμωριες στο σχολειο και ημουν φυτο, τωρα θα γινω το κακο παιδι να βγαλω τα απωθημενα μου.
Κι οχι το κακο παιδι, απλα ο εαυτος μου, και αφου οι προειδοποιησεις εδω δεν επηρεαζουν τη ζωη μου εξω, no worries!!!!!!!
01-08-2011, 22:01 #129
Εγω δεν εβρισα για αυτο ρωταω τον διαχειρηστη να μου πει
01-08-2011, 22:02 #130
Καλα δεν διδεται αιτιολογια για την προειδοποιηση?
Δεν ξερει το μελος για ποιο ποστ του την εφαγε?
01-08-2011, 22:03 #131
Και εμένα τι με νοιάζει ποιος άνοιξε το θέμα; Εγώ σε εσένα απαντάω, στα δικά σου σχόλια. Αυτά μου έκαναν κλικ, σε αυτά απευθύνομαι. Ούτε αυτό το καταλαβαίνεις; For fuck's sake!
ΟΧΙ ΔΕΝ τους καταπατούν, πως να στο (ξανα)πω; Αν δεν βρίσεις και δεν χρησιμοποιήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εκφράσεις που θεωρούνται ΓΕΝΙΚΑ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ επιθετικές, μπορείς να πεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ για ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ, αν βέβαια θέλεις να κατέβεις σε τέτοιο επίπεδο. Παράδειγμα. Μπορείς να με πεις ανώριμη, εύκολη, χαζή, κολλημένη, αμόρφωτη, σαχλή, σε 10 ποστ, δικαίωμά σου και επίπεδό σου. Αν σε πω μια φορά αρχίδι, ΕΓΩ θα φάω το μπαν... Μπορω να κάνω όσες απειλές για αναφορές θέλω, να χρησιμοποιήσω όσες ψευδείς κατηγορίες θέλω, ό,τι ύφος θέλω και με όποιον τρόπο θέλω. Αν μου επιτεθείς προσωπικά με προσβλητικές λέξεις, ΕΣΥ θα φας το μπαν. ΔΕΝ το πιάνεις;
Αυτό το τελευταίο πήγαινε σε αυτήν σου την παπαριά: "...επετρεψε μου να εχω μια μικρη αμφιβολια γιατι μπλεκεις πολυ ευκολα κι απο το πουθενα..." Άσε φίλε μου εγώ είμαι ντούρασελ και έχω και κλιματισμό στο φουλ. Εσύ ξεχνάς και αυτά που γράφεις... οπότε δίκιο έχεις, σταμάτα εδώ.
Niah πράγματι αυτό λέω, γιατί αυτό ισχύει παντού και έτσι και εδώ. Μπορεί να μην είναι οκ από ηθικής πλευράς, αλλά ο διαχειριστής δεν είναι εδώ για να κάνει κριτική στο επίπεδο ή στην δυνατότητά σου να χρησιμοποιήσεις τον Χ Ψ τρόπο για να εκφραστείς. Επειδή δηλαδή δεν είναι όλοι ικανοί να κρατήσουν ούτε καν τα προσχήματα, πρέπει να τιμωρείται και όποιος μπορεί; Και αν κάποιος είναι ηλίθιος ή κολλημένος ή φορτωμένος, και δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ειρωνίας και επίθεσης, πρέπει να απαγορευτεί αυτός ο τρόπος ως τρόπος γραφής; Και από πότε το να κατηγορείς κάποιον, το να χαρακτηρίζεις και το να συμπεραίνεις είναι άξιο προειδοποίησης ή αναφοράς;
Βεβαίως και μια βρισιά μπορεί να είναι πολύ πιο αθώα από μια καλοβολεμένη κατηγορία, αλλά οι κανόνες ισχύουν για εκφράσεις και θέσεις που κατά γενική ομολογία και στην πλειοψηφεία των περιστάσεων θα θεωρηθούν προσβλητικές. Πως νομίζεις ότι βγήκε η έκφραση "τον έκραξε με το γάντι";Last edited by DissolvedGirl; 01-08-2011 at 22:15.
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
01-08-2011, 22:03 #132
01-08-2011, 22:05 #133
01-08-2011, 22:09 #134
01-08-2011, 22:11 #135
ποιος krino βρε? Ο ΚΕΝΟ ειναι!