ισως τελικα να ειναι προτιμοτερη μια αληθινη δυστυχια, απο μια ψευτικη ευτυχια....
Printable View
ισως τελικα να ειναι προτιμοτερη μια αληθινη δυστυχια, απο μια ψευτικη ευτυχια....
ισως δε βρηκες ακομα αυτον που σου μιαζει 100% σαφως το 100% ειναι ενας δρομος δυσβατος κ οχι ευθυς τωρα μπορει καπιος να σου μιαζει κατα 85% σαν εμενα πχ αλλα αυτο σε περιπτωση που η κατασταση αγριευει πολυ μπορει κ να μην ειναι αρκετο
γιατι υπαρχουν φορες που οι κασταστασεις αναποφεκτα θα σε φτασουν στο τερμα του δραμου κ εκει συναντησεις ενα τοιχο (σε ολους μπορει να συμβει αυτο) εκει περα το μονο που θα μπορουσε να εσωνε την κατασταση ειναι η να επικαλεστει καπιος οτι εισαστε ιδιοι σα δυο σταγονες νερο η απλα να υποκρινετε οτι σε καταλαβαινει (αν κ αμφιβαλω ποσο αποτελεσματικο μπορει να γινει το δευτερο σε διαρκεια χρονου στην αρχη ναι) αν μια φραση δεν αρχισει με τη λεξη σε καταλαβαινω σε πολυ αγριες καταστασεις δεν εχει καμια απολυτως εφαρμογη.
οσες φιλιες εχω και οσες σχεσεις ειχα κανει στο παρελθον Αλεξανδρε ηταν με ανθρωπους που ειχαν παρομοια προβληματα με μενα και εμοιαζαν οι προσωπικοτητες μας αρκετα.
ομως οταν μοιαζεις πολυ με τον αλλο, μπορει να υπαρχει αλληλοκατανοηση αλλα ειναι πιο ευκολο να αρχισουν απο ενα σημειο κ μετα οι καυγαδες....οποτε ερχεται ο χωρισμος.
αυτο πιστευω ισχυει πολυ περισσοτερο,οταν οι ομοιοτητες βρισκονται και στην ψυχοπαθολογια δυο ανθρωπων (ειτε φιλων ειτε σε σχεση)
ο λογος που εμενω σε αυτο το μοτιβο επιλογων, ειναι γιατι κανεις "φυσιολογικος" δεν θα μπορουσε να με αντεξει πανω απο τρεις ωρες.
το παρομοιο εχει διαφορα απο το φτυστος εγω εστω κ αυτη η ελαχιστη διαφορα που μπορει να εχει αποκτα μεγαλη δυναμη οταν η κατασταση βγει εκτος ελεγχου.
μπορει να αρχισουν κ οι καυγαδες ετσι αλλα αν του πεις τη φραση κ εγω βρισκομαι στον ιδιο καυγα με τον εαυτο μου κ αυτο ειναι αληθεια ο καυγας μαλον θα τερματιστει αμεσως αν του το πεις με γλυκο τροπο χωρις να του επιτεθεις
μου χει τυχει κ αυτο να τσακωθω με τον εαυτο μου αναμεσα σε αυτα που θελω να κανω κ αυτα που πρεπει να κανω.
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ
Εδώ στου δρόμου τα μισά
έφτασε η ώρα να το πω
άλλα είναι εκείνα που αγαπώ
γι’ αλλού γι’ αλλού ξεκίνησα.
Στ’ αληθινά στα ψεύτικα
το λέω και τ’ ομολογώ.
Σαν να `μουν άλλος κι όχι εγώ
μες στη ζωή πορεύτηκα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει
όσο κι αν το κυνηγά,
πάντα πάντα θα `ναι αργά
δεύτερη ζωή δεν έχει.
"ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΕΣ 'ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑ...."
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΑ.
ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ...
xμμμ.. κ γω αλλος ειμουν αλλα γνωρισα καπιους που αυτοι με επανεφεραν πισω σε μενα
αλλα.. δε με πειραζε που ειμουν αλλος
αλλα με πειραζε που καπιες φορες δεν ηξερα πως να πλησιασω αυτους που ηταν σαν εμενα
αντιπαραθεση αναμεσα στον αλλο κ σε μενα.
προς ολους τους συμφορουμητες πλην του Αλεξανδρου.
γιατι τοσο ελαχιστη συμετοχη απο μελη στο θρεντ μου αλλα και γενικοτερα σε αυτο το υποφορουμ?
φοβαστε μηπως ειμαστε "οι μανιοκαταθλιπτικοι που χτυπιομαστε στα πατωματα?"
ακομη και να συνεβενε αυτο, μεσω του φορουμ ξερετε δεν ειναι κολλητικο.
ο θυμος μου οφειλεται στο γεγονος, οτι οπως ειναι εμφανες περναω καταθλιπικο επεισοδιο καθως και κριση αυτογνωσιας και μοιαζει να μην αφορα κανενα πλην του Αλεξανδρου.
k στο προηγουμενο επεισοδειο εγινε ακριβως το ιδιο.. ολοι αδυνατουσαν να συμετασχουν κ η συζητιση τραβηξε μονο με εμενα. μπορει καπιοι να με θεωρουν παραξενο μυστηριο αινιγματικο αλλα υπαρχουν μερικα πραγματα που εχω εξασκηθει να τα καταλαβαινω απιστευτα γρηγορα σχεδον μονο εγω κ αλλα που βρισκονται εκτος τον δυνατοτητων μου που τα καταλαβαινουν ολοι εκτος απο μενα για αυτο κ προσπαθουσα να διξω σε μερικους οτι επρεπε να εχω καπια συνεχομενη επικοινωνια μ αυτους εστω κ ελαχιστη.
αυτο το μαρτυριο της καταθλιψης αργα ή γρηγορα θα τελειωσει
απο την επομενη βδομαδα θα προστεθει και δευτερο αντικαταθλιπτικο
εχω ραντεβου με τον γιατρο μου την Τριτη, ο οποιος ειναι πολυ γλυκος και συζητησιμος ανθρωπος
ο Θεος μου τον εστειλε
δυστυχως αλλοι γιατροι ειναι του στυλ "παρε τα φαρμακακια που σου δινω και σκασε"
επισης ειμαι πλεον εξασκημενη στο να καταλαβαινω ποτε ο εκαστοτε ειδικος εχει ψευτικη ευγενια ή αληθινη
ευτυχως ο δικος μου εχει αληθινη ευγενια
ευγενια που πηγαζει απο την ψυχη του και οχι επιπλαστη
deleted
κατα λαθος διπλοποσταρησα
κ θα ρθουν κ τα χριστουγεννα κ θα παρεις κ τα λεφτακια σου!!! αυτο που το πας??ε?
κ θα πας κ βολτα στα μαγαζια να ψωνισεις κατιτις! ελα ελα ! τα καλυτερα ερχονται!
α ρε μπουμακι μου...
σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα σου
δικιο εχεις
θα περασει κι αυτο οσο ατελειωτο κι αν φανταζει σημερα...
ασε εμενα ο γιατρος μου τελειωνει την ειδικοτητα το γεναρη και εχω αγχος για το ποιος θα με αναλαβει
ντριμ χαιρομαι πολυ που εχεις καλο γιατρο.. αυτο ειναι το παν πιστευω
Dream κι εγω οπως ξερεις τα ιδια περναω, και μαλιστα τρεις μηνες σε αυτη την κατασταση. Μη στενοχωριεσαι ομως, εφοσον εχεις και καλο γιατρο, ολα θα πανε καλα!
Αμην-για ολους μας εδω μεσα!
βαν εσυ τι διαγνωση πηρες τλκ; οχι οτι εχει πολλη σημασια γιατι ολες πανω κατω τα ιδια ειναι
βαν αν επιτρεπεται ποσες μανιες εχεις κανει και ποσα χρονια εχεις την δ.δ. ?
Βασικα ντριμ μονο μια φορα μπορω να υποθεσω οτι επαθα μανια, αν κι εγω θεωρουσα οτι απλα ημουν καλα λογω αντικαταθλιπτικων που επαιρνα. Για το ποσα χρονια, δεν μπορω να σου απαντησω γιατι παντα οι διαγνωσεις των γιατρων ηταν βαρια καταθλιψη. Ο προτελευταιος που επισκεφθηκα (γιατι αλλαξα πολλους γιατρους) μου διεγνωσε οριακη διαταραχη και ο τελευταιος μου μιλησε για διπολικη καταθλιψη. Μου ειπε μαλιστα οτι στη διπολικη τυπου 1, τα συμπτωματα ειναι πιο ελαφριας μορφης και περισσοτερο ειναι καταθλιπτικα παρα μανιακα.
και γω εχω πολυ μεγαλύτερη ροπη προς τον καταθλιπτικο πολο...
τελικα εγινε αυτο που περιμενα και που ηθελα
ο γιατρος μου, μου προσθεσε στην φαρμακευτικη μου αγωγη και το ζολοφτ (50 mg τη μερα-δεν μου εβαλε 100 γιατι φοβηθηκε μην ανεβω πολυ...)
ευτυχως ξεφορτωθηκα και 5 mg zyprexa
ωραια λοιπον!! ειδες?καλα παει ρε...αγαλι αγαλι γινται η αγουριδα μελι...
σκεφτομαι τωρα που υπαρχει η προοπτικη να ανεβω (και ηδη εχω αρχισει να βγαινω σιγα-σιγα απο την καταθλιψη), να ζητησω απο την διαχειριση να μου αλλαξει το νικ μου σε κατι πιο αισιοδοξο
π.χ. dreamful_woman_2 μιας και εχω χασει τους κωδικους του παλιου μου νικ.
εκτος αν σκεφτω κατι πιο ουδετερο (εννοω οχι και τοσο πια αισιοδοξο), ωστε αν ξαναπεσω στην καταθλιψη να μην ξαναζητησω παλι να μου το κανουν dreamless :p
....τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως το dreamless να ειναι πιο αντιπροσωπευτικο για μενα ανεξαρτητως αν ειμαι πανω ή κατω αφου και οσες φορες ανεβηκα μονο την ουτοπια ονειρευομουν...
dreamless και παλι dreamless!!!
ο λογος?
μεχρι προσφατα μου ειχαν πει οτι το προνοιακο επιδομα που θα παρω θα ηταν 336 ευρω το μηνα και οτι θα παρω αναδρομικα κατα τριχιλιαρο
σημερα ενα μελος του φορουμ με ενημερωσε οτι το επιδομα ειναι 314 το μηνα και οτι απο αναδρομικα δεν διακαιουμαι τιποτα
τι ομορφα!
πανω που ειχα αρχισει να βγαινω σιγα-σιγα απο την καταθλιψη ξαναεπεσα
εξασφαλισα μια καταθλιψαρα για τους επομενους δεν ξερω και γω μηνες...
:( :( :( :(
την εξασφαλισες? χμμ εγω την εξασφαλισα απο κουνια προικα
ακομα στα χαμηλα
το ζολοφτ δεν βοηθησε
θα πω στον γιατρο μου να μου το κανει 100 μγ αντι για 50 που ειναι η ελαχιστη δοση
ερχονται και χριστουγεννα, που ως γνωστον για τα ατομα με ψυχολογικα προβληματα η μελαγχολια των γιορτων ειναι ακομα πιο μεγαλη...
ανεβαινω για λιγο και μετα παλι βουτια στην καταθλιψη
γραφω μετα απο τοσο καιρο για να σας πω με μεγαλη μου χαρα πως η καταθλιψη επιτελους εφυγε!!!
θελω επισης να ευχηθω σε ολους σας, η νεα χρονια να σας φερει οτι σας στερησαν οι προηγουμενες!!!
να ειστε ολοι καλα :)
μηπως ανηκεις σε αυτο το ειδος ανθρωπου που δε μπορει να κατσικωθει συνεχεια στο ιδιο σημειο ολο το χρονο? γιατι εγω αν δεν εξαφανιστω καπου σε καμια εκδρομη νιωθω οτι θα λαλησω.. υπαρχουν καπιοι ανθρωποι που εχουν αυτο το χαρακτηριστικο αλλα οι περισσοτεροι δε το ξερουν... καπου θελω να φυγω για να ξαναγυρισω στη συνεχεια... οι αδυναμιες σου καταληγουν τα μεγαλυτερα προσοντα σου τελικα...
αλεξ μου γλυκε ο λογος της απουσιας μου δεν ηταν αυτο που λες αλλα το οτι ημουν σε βαρια καταθλιψη
σου ευχομαι ολοψυχα καλη χρονια!!! :)
καλη χρονια..
τελικα οι γυναικες ειναι πολυ πιο εκδηλωτικες εμεις οι αντρες ειμαστε σουπιες με το μελανι μπορει να εχουμε φρικαρει κ να μη φαινετε τιποτα προς τα εξω...
α! ξεχασα να σας αναφερω οτι τελικα επικοινωνησα με την προνοια και τελη φλεβαρη θα μπουν στον τραπεζικο μου λογαριασμο γυρω στα 1000 ευρουλακια.
εκτοτε καθε διμηνο θα παιρνω 628 αλλα θα μου δινει και ο πατερας μου 60 ευρω εβδομαδιαιως (40 για την ψυχολογο μου και 20 για να ικανοποιω τις καταναλωτικες μου αναγκες)
δλδ θα εχω καθε μηνα στα χερια μου γυρω στα 550
αυτο μου εδωσε μεγαλη χαρα!!!
το ξερω οτι τα ψυχολογικα κενα δεν καλυπτονται με την υλη...αλλα οσο να ναι μια ηρεμια την φερνουν...