wefit.φαρμακειο
Printable View
Μenis64 εμενα μου ηρθε σημερα το ωμεγα 3EPA PLUS που ειχα παραγγειλει απο το wefit. Η συσκευασια εχει 60 καψουλες.Κανε κ συ μια ερευνα κ αν βρεις φτηνοτερο sight μου λες.Αλλα 2000mg που λες τη μερα θελει πολλες καψουλες γκρρρ.Τελως παντων ο μονος που διαβασα οτι ειχε αποτελεσματα ηταν το παιδι που ανοιξε το thread κ μια κοπελλα. Θα δοκιμασω κ γω κ θα σας πω.
Ερωτηση:Τα 2000mg τα παιρνεις κατευθειαν η αρχιζεις απο 1000 κ σταδιακα ανεβαινεις;
οντως οπως καταλαβαινεις ειναι ακριβη θεραπεια και οσο για την αποτελεσματικοτητα της απο εμενα εχει ερωτηματικο (?)........
τα 2000mg τα παιρνεις κατευθειαν, ειναι φυτικο σκευασμα, οχι καποια χημικη ενωση που πρεπει να την ξεκινησεις αργα μεχρι να προσαρμοστει ο οργανισμος σου και στην συνεχεια την αυξανεις!!!!
Απλα την σπας σε δυο δοσεις την ημερα για να μειωσεις τα ρεψιματα ψαριλας.... Αλλα και να μην το κανεις αυτο, δεν θα παθεις κατι!
εγω προς το παρων δεν ψαχνομαι με τα Ω3, ισως ασχοληθω ξανα στο μελλον....!!!
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέα στο site και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, αλλά ελπίζω το μηνυμά μου να διαβαστεί .
Είμαι παγιδευμένη!!! Πριν 13 χρόνια απευθύνθηκα σε ένα ψυχίατρο για κρίσεις πανικού που είχα.Αντί για ένα εξάμηνο όπως μου είπε αρχικά βρέθηκα να παίρνω επί 9 χρόνια αντικαταθλιπτικό seropram,,,είμαι 1,50 ύψος και ήμουν 49 κιλά και πήρα σε λίγες εβομάδες 15 κιλά!!!!!!!΄δεν είχα όλα αυτα τα χρόνια κανένα πρόβλημα. Αποφάσισα να μειώσω. Επί τρια χρόνια μείωνα..απο 20mg σε 15 ένα χρόνο ,μετά 10 δεύτερο χρόνο ,μετά 5 τρίτο χρόνο.όλα καλά.και το εκοψα.Σε 10 μέρες ....έπαθα τρελλά βουητά στα αυτιά(με οδήγησαν σε απόπειρα) που τα έχω ως σήμερα // και μετά 3 μήνες ,,,επαθα,,πολλά..τρόμους, αυτοκτονικές σκέψεις, αυπνία ..κοιμόμουν κάθε 10-15 μέρες..παραιτήθηκα από δουλειά,,,κόντεψα να πεθάνω. ξαναπήρα seropram πήγα καλά..άλλα 15 κιλα βάρος και τελικά μειώνω και μετά ένα χρόνο ,σήμερα ,παίρνω 2 mg seropram. από τότε που πήγα 4 mg και κάτω πήρα τρελλά κιλά ...εγινα 71!!!!ναι καλά ακούσατε κιλά!!!!!!!!!!!εχω πάει σε 5 ψυχιατρους ρωτώντας για το βάρος και μου λένε ,,,πρώτη φορα μας τυχαίνει,,,και τι θες΄΄να σαι καλά και λιγο!!πιο παχιά ή να μη μπορεις να ζησεις;Tέλος να σας πω ότι μου δημιουργείται ως και δυσκολία στην αναπνοή ,,δε μπορώ πια ούτε να περπατήσω. (Μια φορά αλλαξα με ladose και δεν έγινε τίποτε!),,αφού πλέον δεν αντέχω άλλο κρέμασα.....είμαι χωρίς ζωή πια...ντρέπομαι να βγω απο το σπιτι ,κόβω τα serpram και άρχισα 5htp και βιταμινες συμπλεγμα β. Ας βοηθήσει κάποιος ...δε γινεται να γυρισω σε χάπια λογω τεραστιου βάρους...αν δε πιάσουν και αυτά ...δε θέλω να σκεφτομαι....ήδη είμαι σε ειδος καταθλιπτική διάθεση...σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
Καταρχάς ψυχραιμία πρώτον αυτό δεύτερον αυτό που έπαθες είναι συμπτώματα απόσυρσης του φαρμάκου δηλαδή σαν πρόβλημα έχεις αυτό που πάντα είχες η χειροτέρευση αυτή είναι από το φάρμακο κατά τα άλλα δίαιτα κ γυμναστική μπορείς να κανεισ μαζί με τα συμπληρώματα πάνω από όλα θέλει ψυχραιμία
Μην αναστατωνεσαι.Με διατροφη κ κινηση θα τα χασεις.Δεν γνωριζω κατι για το seropram αλλα το ladose k Wellbutrin θεωρουνται αντικαταθλιπτικα που δεν ανεβαζουν το βαρος.Μηπως δεν πηρες την απαιτουμενη δοση ladose; Ψαξτο με ενα καλο ειδικο κατα προτιμηση σε πανεπιστημιακη κλινικη.
Ναι αρχισα να τα παιρνω αλλα νομιζω οτι θελει 2 με 3 μηνες για να δεις αποτελεσμα.Οποτε ειναι νωρις ακομα.Βρηκα μια αμερικανικη εταιρεια που εχει ΕPA κ οχι το αλλο DHκατι δεν θυμαμαι που ειπε το παιδι που ανοιξε το θεμα.Παντως ουτε ψαριλα μυριζει ουτε με ενοχλει.Κανε λιγο υπομονη να σου πω αν εχει αποτελεσματα.Εγω το αρχισα στις 11 Φεβρουαριου στη δοση 2000 το προιον αυτο εχει καψουλες με 500 το ενα αρα παιρνω 4 τη μερα μαζι με το φαγητο 2 καψουλες το πρωι κ αλλες 2 το μεσημερι.
https://www.e-psychology.gr/forum/th...B9%CE%BA%CE%B7
ελπιζω να μην το κατεβασει η διαχειρηση απλα αυτο το θεμα ειναι σχεδον ταυτοσημο με αυτο του λινκ που εβαλα...
Μenis ειναι πολυ ενδιαφερον κ μπραβο που το ανακαλυψες(Αληθεια πως;Γιατι εχει γραφτει αρκετα χρονια πριν)Η κοπελλα αναφερει οτι επαιρνε 2 γρ.ΕPA ημηρεσιως.Αυτο αντιστοιχει με 2000mg; Επισης αναφερει κατι πολυ σημαντικο το Μαγνησιο που βοηθαει κ αυτο στην καταθλιψη.Αλλα το Μαγνησιο δεν πρεπει να ειναι σε χαπι.Ειναι καλυτερο να απορροφηθει σε μορφη λαδιου που το βαζεις στο σωμα.
https://www.smile-pharmacy.gr/%CF%83...mg-120caps.htm
Lessing , αυτο ειναι το καλυτερο Ω3 σε σχεση τιμης προς προιον , στο ιδιο φαρμακειο , θα βρεις μαγνησιο citrate , της nowfoods , μια αρκετα απορροφησιμη μορφη μαγνησιου , το παιρνω κι ιδιος , και με ηρεμει ......
https://www.pharmaplus.gr/vitamines-...s#.WKlTS9J95Cc
Εδω , το ιδιο μαγνησιο , το εχει πολυ φτηνοτερα ........
ειχα γραφτει και εγω στο φορουμ καπου το 2013 αλλα δεν εμπαινα... ναι lessing 2000mg ειναι 2γρ... απλα ειναι υποδιαιρεση με αγγλικη ορολογια, δηλαδη τα 2γρ στα αγγλικα ειναι 2gr.... ας μην κανουμε μαθημα, απλα γραψες μας τις εμπειριες σου μετο το epa
Για να παιρνει μου ο γιατρος μου Ω3 , που εχει την κτθλψουλα του, κατι ξερει ..........υπαρχει και ΕPA σκετο , Dr Tonalen's , αλλα λιγο τσιμπημενο ........
Παιδια καλησπέρα.Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας. Στις 15 φεβρουαρίου έκοψα τα 2mg seropram μετά από σταδιακή μείωση.Ξεκίνησα βιταμίνες σύμπλεγμα β και 5-htp. Μάλλον δε με πιάνει***** Σήμερα πέμπτη μέρα άρχισε η...γνωστή υπερένταση (στερητικό) και έχω και παροδικές καταθλίψεις.Την άλλη φορά που τα κοψα όλα αυτά με έπιασαν μετά 4 μήνες. Tώρα όλα τόσο γρήγορα...... Tότε είχα σταθεροποιηθεί πιο καλά ..ίσως.θα δοκιμάσω κι εγώ τα ω3. Επειδή έχω τρελλό θέμα βάρους με τα ψυχοφάρμακα υπάρχει κάποια λύση;Τα τελευταία χρόνια ζούσα με 1/4 χάπι και ήμουν εντελώς καλά.Όμως δε παλεύω τα στερητικά...
Γνωρίζει κανείς πόσο κρατούν; Tην προηγούμενη φορά άντεξα 2.5 μήνες στερητικά αλλά πια δεν αντέχω ξανά. Έχει δοκιμάσει κανείς να κόψει; Τι εμπειρίες είχε; απελπισία...
εισαι σιγουρη οτι ειναι στερητικα απο το seropram? γιατι η δοσολογια που γραφεις ειναι ελαχιστη... και μαλλον μετα απο μια βδομαδα τελειως διακοπης των αντικαταθλιπτικων περνανε και ολες οι παρενεργειες που αυτα ειχαν... απλα τυχον μπορει να εμφανιστουν προβληματα στα οποια βοηθουσε το αντικαταθλιπτικο, οπως αγχος, καταθλιψη κτλ...
για μενα φαινεται οτι εκανες καλη επιλογη που δοκιμασες 5htp αν και θα ηθελα και εγω να το δοκιμασω οσο το δυνατον πιο συυντομα!!!
Ναι θα γραψω menis.
Macgyver σε ευχαριστω παρα πολυ για τα links.Eπισης παιδια προσφατα εμαθα οτι το μαγνησιο βοηθαει πολυ στην καταθλιψη αλλα οχι σε χαπι αλλα σε λαδι σωματος που απορροφαται απο το δερμα.Εναι σε spray κ λεγεται χλωριουχο μαγνησιο.
Λοιπον εχω αρχισει το EPA,βαζω κ μαγνησιο το βραδυ πριν κοιμηθω κ κοβω ολα τα σιτηρα.Αυτο το εμαθα σημερα.Αντι για αλευρι απο σιταρι σικαλη κ κριθαρη θα τρωω ψωμι η φρυγανιες απο φαγοπυρο κ κεχρι.Θα σας ενημερωνω κ μακαρι να δω καλυτερευση για να το κανετε κ εσεις.Θα ειμαι το πειραματοζωο σας χα χα!
Ο γιατρος σου που εχει την καταθλιψουλα του ειναι ψυχιατρος;Α χα χα.Το Dr.Tonalens το ειδα καπου προσφορα 15 Ευρω.Ειχα βαλει συμπληρωματα Ω3 λιπαρα κ μου εβγαλε κατι φαρμακεια που παραγγελνεις διαδικτυακα η τηλεφωνικα αλλα δεν θυμαμαι ποιο απολα ηταν.Αν εχεις υπομονη κ τα ψαξεις θα το βρεις.
αυτο το dr. tonalens το συναντησα και εγω προσφατα στην Ελλαδα σαν καθαρο epa, δεν το εχω δοκιμασει...!!! Την πρωτη και τελευταια φορα που πηρα epa ηταν απο το εξωτερικο, καπου εκει η τιμη σαν αυτου του προιοοντος...
Παιδια πηγα σημερα στα εξωτερικα ιατρεια του Αιγινητιου κ χαρηκα πολυ γιατι η ψυχιατρος εκει οταν τη ρωτησα για τα Ω3 EPA αν βοηθανε στην καταθλιψη μου ειπε οτι εχουν γινει ερευνες κ εχει αποδειχτει οτι βοηθανε.Γιουπιιιιιιιιιιιι� �ιιι!!!
πλεον πανω-κατω πολλοι ξερουνε οτι βοηθανε τα Ω3 στην καταθλιψη... σε καποιους, ομως, ειναι αγνωστο αν ειναι το epa που κανει την δουλεια ή ο συνδοιασμος epa@dha...!!! καλα πλεον εχουν βρεθει τοσα οφελη απο τα Ω3 που καποιοι δεν δινουν καν σημασια τι εχει μεσα το προιον Ω3 που αγορασαν!!!! αρκει να ειναι Ω3 και θα κανει την δουλεια... ας ελπισω οτι τα 300Ε που πρεπει να ξοδεψεις συνολικα, να σου περισσευουν, ωστε να κρινεις αφου παρελθει το εξαμηνο αν ειδες βελτιωση ή οχι...
Λοιπον εγω το αρχισα στις 11-02 EPA σε δοσεις 2000 την μερα κ ξαφνικα σημερα( ενω ολο αυτο το διαστημα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου ειχα υπνηλια κ καθολου ενεργεια) αισθανθηκα καλυτερα πιο ξεκουραστη πιο ελαφρια.Δεν περιμενα να δω κατι τετοιο τοσο συντομα αλλα συνεβει!Θα σας ενημερωσω βεβαια για να δω αν θα συνεχιστει.
Μenis τοEPA της minami που βρηκα εγω κοστιζει κανονικα 48,64 ευρω το μπουκαλι αλλα εμενα μου το δωσαν 38.Μεσα εχει 60 καψουλες με την καθε καψουλα να περιεχει 500mg αρα παιρνω 4 καψουλες τη μερα.Παραγγειλα 3 συσκευασιες αλλα αντι να πληρωσω 145,92 με την εκπτωση που μου καναν πληρωσα 115 ευρω.Τωρα εχω μπερδευτει γιατι τα μαθηματικα δεν ειναι το φορτε μου.Με 4 καψουλες τη μερα για 6 μηνες ποσα λεφτα θα χρειαστω;Γκρρρρρ
456........Συγγνώμη που στο λέω. Το κάθε κουτί έχει 60 κάψουλες επί 500 mg η καθεμία, άρα έχεις 2 κάψουλες επί 30 ημέρες με το κάθε κουτί, χρειάζεσαι δύο κουτιά γιατί με τις 2 κάψουλες έχεις 1000, οπότε για να έχεις άλλα 1000 για τον ένα μήνα θες άλλο ένα κουτί. Σύνολο 2 κουτιά επί 38 ευρώ ίσον 76. Επί 6 μήνες πόσο μας κάνει;
Ωχ ωχ ωχ Θα σκεφτομαι οτι ειναι 76 Ευρω το μηνα.Το παρηγορο ειναι οτι αν κανεις ψυχοθεραπεια κ πληρωνεις π.χ. 50 Ευρω τη φορα κ πας καθε βδομαδα δινεις 200 Ευρω το μηνα!Αρα καλυτερα τα 76
Σωστό κι αυτό. :)
η αληθεια ειναι πως απο την πρωτη μερα ληψης των Ω3, θα βλεπεις παροδικες βελτιωσεις...!!! εγω για παραδειγμα, καμια φορα εβλεπα καποια αλλαγη ως προς τον υπνο μου, παρολου που δεν ειχα κλεισει ουτε μηνα... εβλεπα να ειμαι πιο αισιοδοξος ακομα που δεν ειχα κλεισει ουτε εξαμηνο... μιλαμε για προσωρινα βιωματα και οχι μονιμα....!!!! Το καλο ειναι, πως με αφησαν θετικη εντυπωση για ολο το εξαμηνο, παρολο που δεν επαιρνα την μεγιστη δοση....!!! Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα λεφτα αποτελουν προβλημα ακομα και τωρα για να τα ξαναδοκιμασω....
Nαι αυτο συμβαινει ηδη βλεπω παροδικες βελτιωσεις
Σχετικά με τα ω3λιπαρα ξέρει κανείς ποια η διαφορά στις περιεκτικότητες epa και dha. Εννοώ οσον αφορά τη χρησιμότητά τους στον οργανισμό ! Αυτό πχ που εχει μόνο epa και σε υψηλή περιεκτικότητα και καθόλου dha έχει πιο υψηλά επίπεδα απορρόφησης ,είναι πιο χρησιμο στον οργανισμό σε σχέση με κάποιο που έχει και epa και dha στη ίδια αναλογία?????
απανταω στην ερωτηση σου καθως το θεμα εχει παραγκονιστει λιγακι απο τα μελη του φορουμ, οποτε επειδη ενα τετοιο θεμα, θεωρω οτι δεν θα επρεπε να μενει στην αφανεια, θα σου απαντησω τι λεγεται γενικα για epa αλλα και dha...
Γενικα ο ανθρωπινος εγκεφαλος αποτελειται απο ακοραστα λιπαρα οξεα, αυτα που ειναι γενικως ονομασμενα ως Ω3, αλλα τι γινετε?
τα Ω3 περιεχουν μεσα και epa, και dha...οχι οτι ειναι κακο αυτο...!!! αλλα σε καποιες περιπτωσεις, το dha μπορει να αναστειλει την λειτουργια του epa, ενω αντιθετα το epa μπορει να μετατραπει σε dha, οποτε τι σκεφτηκαν και εκαναν?
απομονωσαν το epa, και αν ο οργανισμος σου χρειαζεται μονο epa, ηδη το εχεις...
αν ο οργανισμος σου χρειαζεται και dha, καποιο απο το epa θα μετραπει σε dha..
αν χρειαζεσαι και τα δυο, παλι εισαι καλυμμενος/η καθως το epa πιανει και τα δυο...
βεβαια, και το dha ειναι χρησιμοτατο και θα επρεπε να το ειχε μεσα στο συμπληρωμα, αλλα σε καθε περιπτωση ειναι και περιττο (αφου ειπαμε γιατι), αλλα απο την αλλη μπορει (σε καποιους ανθρωπους) να αναστειλει το θετικα του epa, οποτε καλυτερα ας μην ειναι μεσα....!!!
Καλησπέρα,
Ποιο σκεύασμα θα προτείνατε να πάρει κάποιος που έχει πρόβλημα κατάχρησης αλκοόλ κ βίαιες εναλλαγές διάθεσης κ συμπεριφοράς; (να επισημάνω ότι δεν έχει απευθυνθεί σε ειδικό κ δεν έχει γίνει διάγνωση κάποιας διαταραχής).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ο σύντροφος μου αρνείται ν' απευνθεί σε ειδικό για ο,τιδήποτε τον ταλανίζει - για να είμαι πιο ακριβής θεωρεί ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα το οποίο χρήζει ειδικής αντιμετώπισης. Δεν υπάρχουν σκευάσματα τύπου βιταμίνης που θα μπορούσατε να προτείνετε, εφόσον δεν είναι διατεθειμένος στην παρούσα φάση ν' αποχωριστεί το αλκοόλ; Κάτι που ενδείκνυται περισσότερο για την περίπτωσή κ είναι εδώ δοκιμασμένο από κάποιον ψάχνω για εκείνον, γι' αυτό "μπήκα" άλλωστε στα εναλλακτικά (φαρμακευτική αγωγή συμβατικής ιατρικής κ αλκοόλ γνωρίζω ήδη ότι δεν συνδυάζονται).
γεια σου φιλε, για την υπερκαταναλωση αλκοολ δεν γνωριζω να μπορει να δοθει καποιο ας το ονομασω ''αντιδοτο''....
αλλα για τις εναλλαγες διαθεσης, δηλαδη αυτο που θα μπορουσε να λεχθει σε καποιον οτι εινα ''καπως'' κυκλοθυμικος, τα ω3 θα ηταν ενας σταθεροποιητης της διαθεσης...
απο εκει και περα, περισσοτερο το θεμα εγκειται σε εναλλαχτηκες θεραπειιες της καταθλιψης, δεν ξερω να σου απαντησω κατι αλλο...
δηλαδη οι βιταμινες που σκεφτηκες θα μπορουσαν να δωθουν εαν ο οργανισμος διχνει αδυναμος και ταλαιπωρημενος!!
Καλησπέρα,
Δεν πρόκειται για μένα αλλά τον σύντροφό μου. Ω3 του έχω πάρει. Έχω γράψει για την περίπτωσή του ("άρνηση αυντρόφου" σε ενότητες διπολική κ σχέσεις) αλλά έχω καταλάβει ότι απαγορεύεται να μιλήσετε εδώ για συγκεκριμένο σκεύασμα.
Σ΄ευχαριστώ πάντως - να σαι καλά.
κανεις αλλος που να τα παιρνει πιστα εως τωρα?
Εγω τα παιρνω εδω και μηνες αλλα δν βλεπω και τεραστια διαφορα..ξεκινησα τωρα το entact μηπως με πιασει
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App