Eναλλακτικές θεραπείες για την Κατάθλιψη - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 28 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 410
    Senior Member
    Μenis ειναι πολυ ενδιαφερον κ μπραβο που το ανακαλυψες(Αληθεια πως;Γιατι εχει γραφτει αρκετα χρονια πριν)Η κοπελλα αναφερει οτι επαιρνε 2 γρ.ΕPA ημηρεσιως.Αυτο αντιστοιχει με 2000mg; Επισης αναφερει κατι πολυ σημαντικο το Μαγνησιο που βοηθαει κ αυτο στην καταθλιψη.Αλλα το Μαγνησιο δεν πρεπει να ειναι σε χαπι.Ειναι καλυτερο να απορροφηθει σε μορφη λαδιου που το βαζεις στο σωμα.

Senior Member
    https://www.smile-pharmacy.gr/%CF%83...mg-120caps.htm

Lessing , αυτο ειναι το καλυτερο Ω3 σε σχεση τιμης προς προιον , στο ιδιο φαρμακειο , θα βρεις μαγνησιο citrate , της nowfoods , μια αρκετα απορροφησιμη μορφη μαγνησιου , το παιρνω κι ιδιος , και με ηρεμει ......

Senior Member
    https://www.pharmaplus.gr/vitamines-...s#.WKlTS9J95Cc

Εδω , το ιδιο μαγνησιο , το εχει πολυ φτηνοτερα ........

Banned
    ειχα γραφτει και εγω στο φορουμ καπου το 2013 αλλα δεν εμπαινα... ναι lessing 2000mg ειναι 2γρ... απλα ειναι υποδιαιρεση με αγγλικη ορολογια, δηλαδη τα 2γρ στα αγγλικα ειναι 2gr.... ας μην κανουμε μαθημα, απλα γραψες μας τις εμπειριες σου μετο το epa

Senior Member
    Για να παιρνει μου ο γιατρος μου Ω3 , που εχει την κτθλψουλα του, κατι ξερει ..........υπαρχει και ΕPA σκετο , Dr Tonalen's , αλλα λιγο τσιμπημενο ........

Junior Member
    Παιδια καλησπέρα.Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας. Στις 15 φεβρουαρίου έκοψα τα 2mg seropram μετά από σταδιακή μείωση.Ξεκίνησα βιταμίνες σύμπλεγμα β και 5-htp. Μάλλον δε με πιάνει***** Σήμερα πέμπτη μέρα άρχισε η...γνωστή υπερένταση (στερητικό) και έχω και παροδικές καταθλίψεις.Την άλλη φορά που τα κοψα όλα αυτά με έπιασαν μετά 4 μήνες. Tώρα όλα τόσο γρήγορα...... Tότε είχα σταθεροποιηθεί πιο καλά ..ίσως.θα δοκιμάσω κι εγώ τα ω3. Επειδή έχω τρελλό θέμα βάρους με τα ψυχοφάρμακα υπάρχει κάποια λύση;Τα τελευταία χρόνια ζούσα με 1/4 χάπι και ήμουν εντελώς καλά.Όμως δε παλεύω τα στερητικά...
    Γνωρίζει κανείς πόσο κρατούν; Tην προηγούμενη φορά άντεξα 2.5 μήνες στερητικά αλλά πια δεν αντέχω ξανά. Έχει δοκιμάσει κανείς να κόψει; Τι εμπειρίες είχε; απελπισία...

Banned
    εισαι σιγουρη οτι ειναι στερητικα απο το seropram? γιατι η δοσολογια που γραφεις ειναι ελαχιστη... και μαλλον μετα απο μια βδομαδα τελειως διακοπης των αντικαταθλιπτικων περνανε και ολες οι παρενεργειες που αυτα ειχαν... απλα τυχον μπορει να εμφανιστουν προβληματα στα οποια βοηθουσε το αντικαταθλιπτικο, οπως αγχος, καταθλιψη κτλ...

για μενα φαινεται οτι εκανες καλη επιλογη που δοκιμασες 5htp αν και θα ηθελα και εγω να το δοκιμασω οσο το δυνατον πιο συυντομα!!!

Senior Member
    Ναι θα γραψω menis.
    Macgyver σε ευχαριστω παρα πολυ για τα links.Eπισης παιδια προσφατα εμαθα οτι το μαγνησιο βοηθαει πολυ στην καταθλιψη αλλα οχι σε χαπι αλλα σε λαδι σωματος που απορροφαται απο το δερμα.Εναι σε spray κ λεγεται χλωριουχο μαγνησιο.
    Λοιπον εχω αρχισει το EPA,βαζω κ μαγνησιο το βραδυ πριν κοιμηθω κ κοβω ολα τα σιτηρα.Αυτο το εμαθα σημερα.Αντι για αλευρι απο σιταρι σικαλη κ κριθαρη θα τρωω ψωμι η φρυγανιες απο φαγοπυρο κ κεχρι.Θα σας ενημερωνω κ μακαρι να δω καλυτερευση για να το κανετε κ εσεις.Θα ειμαι το πειραματοζωο σας χα χα!

Senior Member
    Ο γιατρος σου που εχει την καταθλιψουλα του ειναι ψυχιατρος;Α χα χα.Το Dr.Tonalens το ειδα καπου προσφορα 15 Ευρω.Ειχα βαλει συμπληρωματα Ω3 λιπαρα κ μου εβγαλε κατι φαρμακεια που παραγγελνεις διαδικτυακα η τηλεφωνικα αλλα δεν θυμαμαι ποιο απολα ηταν.Αν εχεις υπομονη κ τα ψαξεις θα το βρεις.

Banned
    αυτο το dr. tonalens το συναντησα και εγω προσφατα στην Ελλαδα σαν καθαρο epa, δεν το εχω δοκιμασει...!!! Την πρωτη και τελευταια φορα που πηρα epa ηταν απο το εξωτερικο, καπου εκει η τιμη σαν αυτου του προιοοντος...

Senior Member
    Παιδια πηγα σημερα στα εξωτερικα ιατρεια του Αιγινητιου κ χαρηκα πολυ γιατι η ψυχιατρος εκει οταν τη ρωτησα για τα Ω3 EPA αν βοηθανε στην καταθλιψη μου ειπε οτι εχουν γινει ερευνες κ εχει αποδειχτει οτι βοηθανε.Γιουπιιιιιιιιιιιι� �ιιι!!!

Banned
    πλεον πανω-κατω πολλοι ξερουνε οτι βοηθανε τα Ω3 στην καταθλιψη... σε καποιους, ομως, ειναι αγνωστο αν ειναι το epa που κανει την δουλεια ή ο συνδοιασμος epa@dha...!!! καλα πλεον εχουν βρεθει τοσα οφελη απο τα Ω3 που καποιοι δεν δινουν καν σημασια τι εχει μεσα το προιον Ω3 που αγορασαν!!!! αρκει να ειναι Ω3 και θα κανει την δουλεια... ας ελπισω οτι τα 300Ε που πρεπει να ξοδεψεις συνολικα, να σου περισσευουν, ωστε να κρινεις αφου παρελθει το εξαμηνο αν ειδες βελτιωση ή οχι...

Senior Member
    Λοιπον εγω το αρχισα στις 11-02 EPA σε δοσεις 2000 την μερα κ ξαφνικα σημερα( ενω ολο αυτο το διαστημα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου ειχα υπνηλια κ καθολου ενεργεια) αισθανθηκα καλυτερα πιο ξεκουραστη πιο ελαφρια.Δεν περιμενα να δω κατι τετοιο τοσο συντομα αλλα συνεβει!Θα σας ενημερωσω βεβαια για να δω αν θα συνεχιστει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    πλεον πανω-κατω πολλοι ξερουνε οτι βοηθανε τα Ω3 στην καταθλιψη... σε καποιους, ομως, ειναι αγνωστο αν ειναι το epa που κανει την δουλεια ή ο συνδοιασμος epa@dha...!!! καλα πλεον εχουν βρεθει τοσα οφελη απο τα Ω3 που καποιοι δεν δινουν καν σημασια τι εχει μεσα το προιον Ω3 που αγορασαν!!!! αρκει να ειναι Ω3 και θα κανει την δουλεια... ας ελπισω οτι τα 300Ε που πρεπει να ξοδεψεις συνολικα, να σου περισσευουν, ωστε να κρινεις αφου παρελθει το εξαμηνο αν ειδες βελτιωση ή οχι...
    Μenis τοEPA της minami που βρηκα εγω κοστιζει κανονικα 48,64 ευρω το μπουκαλι αλλα εμενα μου το δωσαν 38.Μεσα εχει 60 καψουλες με την καθε καψουλα να περιεχει 500mg αρα παιρνω 4 καψουλες τη μερα.Παραγγειλα 3 συσκευασιες αλλα αντι να πληρωσω 145,92 με την εκπτωση που μου καναν πληρωσα 115 ευρω.Τωρα εχω μπερδευτει γιατι τα μαθηματικα δεν ειναι το φορτε μου.Με 4 καψουλες τη μερα για 6 μηνες ποσα λεφτα θα χρειαστω;Γκρρρρρ

Banned
    456........Συγγνώμη που στο λέω. Το κάθε κουτί έχει 60 κάψουλες επί 500 mg η καθεμία, άρα έχεις 2 κάψουλες επί 30 ημέρες με το κάθε κουτί, χρειάζεσαι δύο κουτιά γιατί με τις 2 κάψουλες έχεις 1000, οπότε για να έχεις άλλα 1000 για τον ένα μήνα θες άλλο ένα κουτί. Σύνολο 2 κουτιά επί 38 ευρώ ίσον 76. Επί 6 μήνες πόσο μας κάνει;

Page 23 of 28 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast