την καλημερα μου στις εδω φιλεναδες στα γρηγορα γιατι πνιγομαι στην δουλεια. ελειψα και κανενα δυωρο σε γιατρο, οποτε δεν εχω ωρα. το σβ σαβουριασα, απο σημερα ομως, κανονικα.
Printable View
την καλημερα μου στις εδω φιλεναδες στα γρηγορα γιατι πνιγομαι στην δουλεια. ελειψα και κανενα δυωρο σε γιατρο, οποτε δεν εχω ωρα. το σβ σαβουριασα, απο σημερα ομως, κανονικα.
κοντευω να τρελαθω απο την χαρα μου!!!65.3 σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!που εισαι ροζοπεταλουδα μας να ακουσεις τα νεα μου??
περριτο να σας πω οτι σημερα μπηκα σε ενα τζιν που εχω απο το zara νουμερο 28(και καθολου ελαστικο γιατι εχει κι αυτο την σημασια του!!)το οποιο μου ανεβαινε εως τα γονατα!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
joannaki μπραβο σου βρε χαιρομαι πολυ ειδες που τα καταφερες μπραβοοοοοοοοοοοοοοο .........συνεχισε δυναμικα
joanna ise thea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!! αντε σου ευχομαι τωρα το τζιν να σου πεφτει!!!!!!!!!!!!!!!!
μπράβο ρε joanna και εγώ σε ένα αναθεματισμένο τζιν μου θέλω να μπω που γράφει στο πωπώ brazilQuote:
Originally posted by joanna1974
περριτο να σας πω οτι σημερα μπηκα σε ενα τζιν που εχω απο το zara νουμερο 28(και καθολου ελαστικο γιατι εχει κι αυτο την σημασια του!!)το οποιο μου ανεβαινε εως τα γονατα!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ALIKAKI,MARILI,PINK σας ευχαριστω!!!!!!πρεπει να αλλαξω στο προφιλ μου το αισιοδοξη και να βαλω στα υψη αλλα συγκρατουμαι γιατι οταν εισαι πολυ ψηλα μονο κατω μπορεισ να πεσεις οποτε ας κανουμε και λιγο κρατη!!!!!παντως τα ωραια σας λογια μου δινουν πολυ κουραγιο!ειστε ολες πολυ πολυ γλυκες!!!!!!!!σας φιλω!!
eμ joannaki ετσι κουραγιο θες κ αισιοδοξια κ θα τα καταφερεις σε εμπιστευομαι βρε κ εισαι πολυ κοντα στο στοχο σου πλησιαζεισ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι
που εισαστε ολες χαμενες?? ε?? απαιτω ανασυγκροτηση :P
πεταλουδιτσα παρουσα!!με 1κιλο παραπανω(σνιφ)αλλα δεν αλλαζω τικερακι!πως ηρθε το κιλο?απο οξεια ιγμοριτιδα παιρνω τις τελευταιες 7 μερες φουλ αντιβιωση(2 μαζι παρακαλω)2500mg ,αντισταμινικα ,γαστροπροστατευτικο ,σπρει κορτιζονης ,και σε 7 μερες που θα τελειωσει η αντιβιωση θα συνεχισω για 2 μηνες τα αντισταμινικα και το σπρει και θα ξεκινησω ενα ενισχυτικο ανοσοποιητικου!!!αυτα!νιωθω σαν αποθηκη φαρμακων!το καλο ειναι οτι η γιατροσ με εβαλε να κανω πολλες εξετασεις γιατι ειχα παρει ηδη αλλες 4 αντιβιωσεις πριν απο 1,5 μηνα και βγηκαν καλες!!το κακο οτι με ριχνουν τοοοοοοσο πολυ που σερνομαι και δεν εχω κουραγιο να κανω διαδρομο!!!!εσυ πεταλουδιτσα μας πως πας?γιατι δεν βγαινει το τικερ σου?το εστειλες διακοπες??
κορτσια επιτελους φευγω για διακοπες!!!!!!!επιστρεφω τελος του μηνα ευχομαι σε ολες να περνατε καλα να ξεκουραστητε να μαυρισετε και παρεπιπτοντως αν μπορειτε να αδυνατισετε!!!!!!!!! μαυρισμα +αδυνατισμα=πληρης ανανεωση!!!!σας φιλω καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!! πεταλουδιτσα ιδιαιτερους χαιρετισμους σε εσενα που σαν αρχηγος αυτου του τοπικ δικαιωματικα τους αξιζεις!!!!
joanna μου καλες διακοπες!!!!!!!!!!! καλα να περασεις και καλο μαυρισμα+αδυνατισμα( που το εχεις καταφερει ηδη εξαλλου!!)
κανε και εξτρα βουτιες για μας!!!
καλο καλοκαιρι και σε σενα :)
φιλια πολλα!!!!!!!!!!!
Καλημέρα! καλέ που πήγατε όλες? ακόμη διακοπές? πώς πάτε με την μάχη των κιλών?
εγώ σας διάβασα τις τελευταίες ημέρες και ξεκίνησα τη δίαιτα της πεταλουδίτσας και ξετρελάθηκα. 4 μέρες ήδη 3 κιλά χαμένα (με καθημερινό διάδρομο βέβαια). Καταπληκτική! 4 κιλάκια ακόμη και τέλεια.
Πεταλουδίτσα, πού είσαι να σου στείλω κέρασμα από Πάτρα!...
Παρεπιπτόντως ο περιβόητος γυμναστής μήπως έδωσε και καμιά συντήρηση?
Έλα για ξαναμαζευτείται, εγώ σε εσάς βασίζομαι.... :)
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες,Kate2!
Και το μπαρμπούνι μας τρελάθηκε και βοηθήθηκε πολύ από τη δίαιτα αυτή...
Χαίρομαι που σ'ακούω δυναμική κι αποφασισμένη!Για σπρώξ'τες λίγο κι εσύ!
Αυτό το καλοκαίρι μας αποσυντόνισε τελείως!Έλα,στις τάξεις μας πίσω,γρήγορα!
geia se olous!! kalws sas xanavriskw!!! :D bravo kate xairomai pou se voithise i diatrofoula!!! oso gia to kerasma epifylassomai :P
o gymnastis syntirisi den edwse alla exw vrei sto forum afto to site http://kosmos.pblogs.gr/2008/11/meta...-kila-mas.html :)
για να ξαναμαζευομαστε ολοι σιγα σιγα!!!!!! οπως θα ειδατε και στο τικερακι μου εχασα 1 κιλο ακομα κι ας το ξεφτλισα στις διακοπες και εχω αναγκαστικα σταματησει το γυμναστηριο εδω κ 1 μηνα...αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζεται οπως και ο "αγωνας" !!
φιλια σε ολους!
Κορίτσια γεια σας & από μένα!
Είμαι καινούρια στο forum!
Είμαι 1.61 ύψος & νομίζω 65 κιλά(από ζυγαριά κουζίνας).
Δεν ξέρω αν τα κιλά μου σας φαίνονται πολλά,όμως στο σώμα μου & με το ύψος μου δυστηχώς φαίνονται!!
Από αύριο θα αρχίσω & εγώ τη δίαιτα της γλυκειάς butterfly...
Και ελπίζω να έχει τα ίδια αποτελέσματα & σε μένα!
(στις επόμενες ημέρες θα αποκτήσω & διάδρομο)
καλη επιτυχια chichie!! τα κιλα σου ειναι μια χαρα !ποσα περιπου θες να χασεις?
καλημέρα και από εμένα,
λοιπόν εγω έχω πολλα νέα, καταρχίν γύρισα από τις διακοπές και πήγα σε καινουρια δουλεία.
Τώρα έχω λιγότερο αγχος και νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό κατάφερα να βάλω λίγη ποιότητα στη ζωη μου με αυτην την αλλαγη.
στη ζυγαριά δεν έχω πατήσει ακόμα αλλά τα γεύματα μου ειναι πιο ισορροπημένα, διότι πλέον έχω χρόνο για πρωινο και πέρνω ταπεράκι στη δουλειά (πλέον έχω χρόνο να το φάω σαν άνθρωπος), συνήθως είναι σαλάτα με κάτι...
το απόγευμα τρώω ένα φρουτάκι και ξεκινάω διάδρομο. Πήγα σε μια φίλη γυμνάστρια και μου έβγαλε ατομικό προγραμμα για 5 ημέρες.
το βράδακι κάνω καμιά ατασθαλία, κανένα τσιπουράκι αλλά γενικά έιμαι καλά.
την επόμενη εβδομάδα αρχίζει και το μεταπτυχιακό , οπότε θα μπώ για τα καλά στην ρουτίνα.
σας φιλώ όλες και μας ευχομαι ένα καλό χειμώνα.
ps: πεταλουδίτσα αρχηγέ μας μπράβο για τη συνεχή απώλεια , είσαι πηγή έμπνευσης για μας
ξαναγυρισα κι εγω!!! ολο προσπαθω να την αρχισω την φοβερη αυτη διαιτα κι ολο βρισκω δικαιολογιες. παντως κοριτσια, ναι, με βοηθησε πολυ. αντε με το φθινοπωρο να αρχισουμε παλι
καλη απωλεια σε ολες
Έψαξα πίσω στις καταχωρήσεις και βρήκα τη δίαιτα της πεταλουδίτσας. Μου άρεσε το γεγονός ότι έχει ημερομηνία λήξεως και ελεύθερη μέρα.Λέω να αρχίσω την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Θα σας ενημερώνω για τα αποτελέσματα. Θα ξεκινήσω και το πρόγραμμα γυμναστικής που προτείνει η πεταλουδίτσα και θα δούμε.
Μάλλον σας μπέρδεψα. Εννοούσα τη ροζ πεταλουδίτσα
Γειά σας παιδιά!
Σας διαβάζω εδώ και λίγες μέρες και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος.Είμαι σε δίαιτα από τον Φεβρουάριο και είχα ψιλοκουραστεί.Έκανα ένα διάλλειμμα λίγων ημερών και νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξαναμπώ σε πρόγραμμα σιγά-σιγα!
Καλή επιτυχία σε όλους και πάνω από ολα υγεία, guys!Όλα τα άλλα γίνονται.....
Καλως ηρθες και καλη επιτυχια και σ' εσεναQuote:
Originally posted by Lemon
Γειά σας παιδιά!
Σας διαβάζω εδώ και λίγες μέρες και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος.Είμαι σε δίαιτα από τον Φεβρουάριο και είχα ψιλοκουραστεί.Έκανα ένα διάλλειμμα λίγων ημερών και νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξαναμπώ σε πρόγραμμα σιγά-σιγα!
Καλή επιτυχία σε όλους και πάνω από ολα υγεία, guys!Όλα τα άλλα γίνονται.....
Geia sas paidia..Pira k egw ti megali apofasi na arxisw diaita,,k sas anakalipsa tixaia mesw Google..! Kali epitixia se olous,k elpizw na ta kataferoume.
που εισαι pink ?χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!αν δεις το ποστ δωσε σημεια ζωης!!πολλα πολλα φιλια!!!!!!!
mag τι διαιτα ειναι αυτη της πεταλουδιτσας? ειναι νικ 'η αστειευεσαι?
παιδια καλως ηρθατε, λεμον ιδια φαση ειμαστε. παμε γερα μαζι διαιτα newby lol
θα τη βρεις στη σελιδα 2
που να πηγε αραγε η πεταλουδιτσα μας ?
Γεια στην ομορφη παρεα! ειμαι κ εγω καινουρια εδω.. μια συντομη περιγραφουλα για μενα.. ειμαι 20 χρονων με 1.7 υψος κ 66 κιλα.. Εχω στοχο να φτασω τα 56-57 στα οποια αισθανομαι τον εαυτο μου ομορφο κ με περισσοτερη αυτοπεποιθηση! Καλη δυναμη σε ολους μας κ καλη συνεχεια στις προσπαθειες ολων!!!
απο σημερα ξεκιναω και παλι τη διαιτα που γραφει η Pink στη δευτερη σελιδα πρωτο ποστ. ειμαι 88,8 και λεω να φτασω κατα τα 80 προς το παρων.
τι κριμα να χανομαστε βρε κοριτσια. πολυ θα ηθελα να μαθω τι κανει αυτη η ψυχη. αφηστε τουλαχιστον ενα email, δεν ειναι πια και τοσο "επωνυμο".....και οποιος θελει, ας μας ψαξει...
τεταρτη πρωι, 87 και συνεχιζω με 2 λιτρα νερο την ημερα και περιπου μια ωρα διαδρομο μοιρασμενο πρωι και βραδυ
την χαλασα την διαιτα μου. απο αυριο ξαναξεκινω
δευτερα ξαναρχιζω λοιπον με 87,2. μειον 1,6 στην εβδομαδα τηρωντας 3 ημερες τη διατροφη και χαλωντας της εως παρα πολυ τις υπολοιπες 4 της εβδομαδας.
ΕΙΜΑΙ Η BARB ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, οομ, οομ....
Δευτερα 25/1 6 00 το πρωι : ζυγιστικα ,μετρηθηκα εσφιξα τα δοντια και ξεκιναω..πρωτος στοχος να πέσω από τα 100 και ας είναι και 99 !!!! τσαι αρωματικο και 2 κρικους ολικής πρωινό τελος... 12.17 και .....πάμε!!! υπενθυμιση γραφειο 1ος οροφος απο κάτω βιοτεχνία ζαχαροπλαστικης ...
Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 ημέρες είμαι μέλος και αισθανομαι καλά !! ευχαριστώ
καλη αρχη μαυρακι, να δεις που ο δακτυλιος θα σε βοηθησει στην απωλεια σου.
μπαρμπουνι για σενα τι να πω, εχεις κανει τι διαιτα διδακτορικο............
και επισης εχω γινει ασανσερ +1,-1, +2, -2......
θελει να το παρεις μεχρι το Πασχα ζεστα και να δεις που θα κατεβεις στο 7 σιγουρα.............
με το ζεστα εχω ενα θεματακι.....καθε πρωι το παιρνω ζεστα και καθε που γυριζω σπιτι....το κρυωνω....
μωβακι εκανες δακτυλιο λεει η βασια...ακολουθεις και καποια διατροφη ή γενικα εχεις ελλατωσει το φαγητο?
Έκανα πριν 3 χρονια έχασα 20 εβαλα 8 ....τελευταία . διατροφή δεν έκανα κατι ιδιαίτερο ίσως και να φταιει αυτό που δεν έκανα πολλά πράγματα. Βέβαι αναψυκτικά τέλος οριστικο και ανθρακικό και για μένα ηταν σημαντικο γιατι την coca cola νεράκι την είχα.δεν εχω καταλήξει ακόμα αν επρεπε να το κάνω τουλάχιστον εγω που τρώω πρώτα με το μυαλό .Βέβαια μπορει και να ήμουν 150 κιλά αν δεν το είχα κάνει.
Τώρα με βάζω τιμωρία πλέον ...γιατι όλα γύρω μου γυρίζουν ...(όπως λέει και Ο Σάκης)και οφείλω σε αυτούς που με κάνουν να αισθανομαι καλά να με τιμωρίσω..κομμένα όλα !!!το αγόρι μου(συζυγος απο 12 ετιας) απορώ που δεν μιλάει..τόσα που έχω κάνει για το βάρος με αποκορύφωμα φισυκά τον δακτύλιο που δεν ηταν και πολύ σύμφωνος!Αχ πρέπει να βάλω μυαλό !!!
τα δικα μου
δεν ζυγιστηκα σημερα αλλά εκανα διαδρομο 30 λεπτα το πρωι. εχθες δεν εκανα διαδρομο το βραδυ και εφαγα αρκετα και διαφορα παχυντικα. περιμενα το συζυγο να ερθει στις 10:30 και εντωμεταψυ ειχα φαει οτι αφησαν τα παιδια, συν κανδυο πιατα γιουβαρλακια που μαγειρευα και δοκιμαζα. δεν το ξανακανω. αλλη φορα θα τρωω τη σαλατα σχετικα νωρις μπας και χορταινω....
μωβακι εγω κανω τη διαιτα της πεταλουδιτσας που εχει στην αρχη αυτου του τοπικ. τιμης ενεκεν γραφω εδω την πορεια μου. δεν κανεις και εσυ κατι δραστικο να χασεις τα κιλακια που εβαλεςς και μετα συντηρηση?