Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Κι είσαι όλο πιο κοντά στον στόχο! Να ξέρεις πως όσο πλησιάζεις εκεί, τόσο θα μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία, η χαρά! :starhit:
Printable View
Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Κι είσαι όλο πιο κοντά στον στόχο! Να ξέρεις πως όσο πλησιάζεις εκεί, τόσο θα μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία, η χαρά! :starhit:
Εκπληκτικό Μέδουσα! Έτσι, με το καλό και όρεξη για τη συνέχεια. Σε ευχαριστούμε για το βίντεο.
Το λοιπόν... Τα πρώτα μου γενέθλια ... άφτερ RnY ... 80λιγα κιλά ελαφρύτερη, γερή, δυνατή κι αισιόδοξη για πιο όμορφες μέρες που ούτως ή άλλως ζω...Με την ψυχή μου ίδια αλλά με μεγάλη αίσθηση της αυταξίας μου και πιο ξεκάθαρη στα θέλω μου και τις υποχωρήσεις που ΔΕΝ προτίθεμαι να κάνω πλέον ... βουλιμία. Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:st arhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit ::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::sta rhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit: :starhit::starhit:
Να τα εκατοστήσεις ...σύντομα τα κιλά! Και σαν κατέβεις στο διψήφιο, άλλη αίσθηση θα έχεις! Εκεί να δεις ευδαιμονία! Να'σαι πάντα καλά και υγιής!
Αμάν βρε, μανάρι και με αναστάτωσες! Υδροχοΐνα σε ήξερα και διαβάζω για γενέθλια και παθαίνω ένα σοκ,
τα βάζω και με το φατσοβιβλίο που δε με ενημέρωσε! Αυτό που θεωρείτε γενέθλια την ημέρα της επέμβασης...
Και να πω πως δε μου τα είπατε και στην ποιοτική μου έρευνα, αναγέννηση κι έτσι; Μου τα είπατε...Αχ...Το' χασα...
Χρόνια πολλά, αφού έτσι γουστάρεις, χρόνια υγιή, γεμάτα ικανοποιημένες ποικοιλοτρόπως αισθήσεις κι εμπειρίες!
Κι εγώ έχω σε πέντε μέρες τα τέταρτα γενέθλια μου πριν δύο χρόνια (σαφέστατο!), αλλά δε γιορτάζω ούτε που το φωνάζω!
Ίσως έχει να κάνει με το ότι μου πήρε 12 χρόνια και 4 επεμβάσεις για να χάσω όσα κιλά έχασες εσύ σε ένα μόνο χρόνο!
Με λες και καθυστερημένη ένα πράγμα! Απορώ πώς με καταδέχεσαι! Άντε τον Ιούλιο κερνάς καφέ αφού γιορτάζεις! Φιλάκια!!!
Eυχαριστώ σαςςςςςςςςςςςςςς!!! <3 <3
Πολλα συγχαρητήρια Μεδουσουλα (αν και πρεπει να βαλεις πιο χαριτωμένο νικ γιατι δεν σε αντιπροσωπευει!). Ευχομαι να φτασεις στον στοχο σου. 80 κιλα ειναι ενας ολοκληρος ανθρωπος , οποτε ηδη το αποτελεσμα ειναι φανταστικο! Να εισαι παντα καλα, υγιής και ευτυχισμενη... Καλη συνέχεια και να μη τα παρατας ποτε! Απλα να συνεχιζεις και ετσι να εμπνεεις κι αλλους ανθρωπους που παλευουν με το τερας της παχυσαρκιας! Φιλια!
Σ΄ευχαριστώ πολύ Αφρατουλίνι.Yπάρχουν στιγμές που δεν έχω συναίσθηση της νέας μου εμφάνισης... αλλά το νικ μου τώρα είναι πιο αντιπροσωπευτικό από ποτέ... σα μέδουσα ή σα φρουί ζελέ έχω γίνει... αλλά χαλάλι !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
ωρε μεδουσαρίτσα καλά τα κατάφερες βλέπω, είσαι κ υδροχοίνα έκανες την ανατροπή πάλι. χαίρομαι που δεν σηκώνεις άλλων βάρη. και τα δικά σου, τα εξωτερικά τουλάχιστον,είναι πια πολύ λίγα. καλό καλοκαίρι.
Καλησπέρες... Έχασα τους κωδικούς απ' το μέιλ μου κι από δω και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μπω ως Μέδουσα... να μαι!!!!!!!!!! Άντε να δω ποιος θα με βοηθήσει να ανακτήσω το χαμένο μου προφίλ! Κανένας γνώστης;
Ευχαρστω πολύ Τάσο. I'm back!!!!!!!!!!! :)
Είναι Κυριακή ... Έχει ήλιο!!!!!!!!!! Σήμερα επιτέλους είδα το όνειρό μου... να πραγματοποιείται... ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ... έτσι... γτ η ζωή έχει και χαρές...
Συγχαρητήρια Medusa! Εύχομαι ολόψυχα η σημερινή χαρά να μην μείνει μόνη της για πολύ, να γίνει κολλητή παρέα με όλες τις χαρές που επιθυμείς να νιώσεις στη ζωή σου!
Medousa μπράβο σου !!! Εύχομαι πολύ συντομα να φτάσεις το στόχο σου !!!!
Ευχαριστώ σας κυρίες μου... Εϊναι αλήθεια πως πέρασα έναν ειλεό και περιτονίτιδα στα μέσα Αυγούστου... Με κάποιον τρόπο πήγα κι ήρθα απ΄την άλλη πλευρά. Οπότε νιώθω πως όλα όσα βιώνω είναι περασμένα από ένα πρίσμα βαθύτερης εκτίμησης! :)
Μέδουσα συγχαρητήρια! Είμαι σίγουρη ότι η αλλαγή θα είναι θεαματική, και πολύ ευχάριστη! Μπράβο, εύχομαι τα καλύτερα!
ΦΟΒΕΡΗ μπραβο κοπελαρα μου!!!
Αν επιτρεπεται, επειδη ανετρεξα στο θεμα αλλα μπερδευτηκα, εκανες τελικα χειρουργειο? Κατι ειδα προγραμματισες ενα χρονο μετα την εναρξη απωλειας βαρους σου με φυσικες μεθοδους αλλα δεν καταλαβα. Ευχαριστω, καλη δυναμη!