Originally Posted by
Blue1
Kαλησπέρα. Πρώτη φορά στο forum και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η συζήτηση. Εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ συνηδειτοποιημένη την απόφαση της φίλης μας να τεκνοποιήσει χωρίς πατέρα. Και δε αποκλείει κανένας ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει και σύντροφος, για το πρόσθετο λόγο ότι θα έχει χαλαρώσει από το θέμα του βιολογικού ρολογιού και θα κοιτάει με πιο ουσιαστικά κριτήρια. Αλλωστε σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο, από τη δική μου πείρα να βρεις άντρα ελεύθερο χωρίς παιδιά. Οι 40ρηδες, αν έχουν μείνει ελεύθεροι, είναι δύσκολοι (η μία τους μυρίζει, η άλλη τους βρωμάει), άσε ότι θέλουν και αρκετά μικρότερες αν θέλουν να κάνουν οικογένεια. Έπίσης παίζει πάρα πολύ ρόλο το θέμα της εμφάνισης, κακά τα ψέμματα. Εγώ παρόλο που είμαι σε εμφάνιση πάνω από το μέσο όρο επειδή είμαι 43 χρονών (χωρισμένη χωρίς παιδί), όλοι όταν ακουν την ηλικία μου κόβουν πέρα για παιδί. Ασε που βρίσκω μόνο χωρισμένους με παιδιά. Επομένως το θεωρώ μια καλή λύση, αν θέλει μια γυναίκα παιδί και έχει και την οικονομική δυνατότητα να κάνει με άγνωστο δότη. Εχω αρχίσει και εγώ να το σκέφτομαι σοβαρά. Εχω βαρεθεί να προσελκύω τους άντρες λόγω εμφάνισης και όταν ακουν ηλικία και επιθυμία για παιδί να \"την κάνουν\". Τί και αν είμαι κουκλάρα; Δε βλέπω να παίζει ρόλο αυτό.