ΑΣΧΕΤΟ! Τι εννοείς????
Printable View
ρε εσυ ολγα τοσα χρονια οποτε μπαινω στο σαιτ το ιδιο προβλημα εχεις!
δεν εχεις ζησει μεγαλα προβληματα για να καταλαβεις τι ειναι!
κ εμπας περιπτωση πηγαινε ολες τις μερες στην εκκλησια εκτος των κυριακων!
δεν χρειαζεται να πηγαινεις τις κυριακες!
ΕΛΕΟΣ!
Το αυχενικο συνδρομο ειναι συνωνυμο του ευθειασμου , το αυχενικο εχει ισχυρο πονο , χειροτερο της μεσης , αν δεν εχεις πονο , δεν εχεις αυχενικο . Αυχενικο με πονο , λογω κακης στασης , ειχε η αδελφη μου , και εχω φιλο γιατρο που κανει οζον , ενεσιμο , και με 8-9 συνεδριες της περασε .
Κανονικα δεν φαινεται εξωτερικα , διοτι ειναι πολυ μικρη η παρεκκλιση , αν φαινοταν εξωτερικα , θα σφαδαζες απ τους πονους , ειναι παιδικος φιλος ο γιατρος , και κανοντας παρεα μαζι του , εχω μαθει αρκετα πραματα
Με ενδιαφέρει αν φαίνεται εξωτερικά για λόγος εξωτερικής εμφάνισης που είναι πολύ σημαντική για μένα.
Δεν μπορει καποιος δικος σου να σου πει αν φαινεται ? πες του να σου τραβηξει μερικες φωτο , στο επιμαχο σημειο , να σου φυγει η απορια ........
ναι, ειναι προβλημα.
το προβλημα το εχεις εσυ που πηγαινεις ενω σε νιαζει αν σε συμπαθουν.
δεν μπορουν να σε συμπαθησουν με το ζορι αν δεν σε γουσταρουν
αυτος ειναι δικος σου εγωισμος,.
αν δεν σου αρεσει που δεν σε συμπαθουν, η λυση ειναι να φυγεις, οχι να κοπανιεσαι 20 χρονια για να αλλαξουν αυτοι...
Εγω πριν 22 χρονια που πηγαινα παιδικο σταθμο εκλεψα τον γκομενο της φιλης μου της Ιωαννας που πηγαιναμε μαζι παιδικο και φαγαμε μαζι το κρουασαν που του ειχε δωσει η μαμα του. Απο τοτε η φιλη μου δεν ηθελε να ξανα παιξουμε κρυφτο και με εκανε περα και εστρεψε ολα τα παιδακια εναντιον μου και ενω ολοι παιζανε μαζι, εμενα με αφηναν στη γωνια μονη μου να κλαιω..
Απο τοτε ολα μου πανε στραβα και δεν μπορω να συνελθω..νιωθω απαισια που εκλεψα το αγορι της φιλης μου και οταν τη βρισκω στο δρομο μου ριχνει ροχαλες γιατι μου το κραταει μανιατικο..
Πειτε μου βρε παιδια τι μπορω να κανω για να το ξεπερασω? Εχω δοκιμασει γιογκα, πιλατες, αρση βαρων και τζουντο και ακομα το σκεφτομαι..
Καλε , εσυ γυμναζεσαι συστηματικα για να ξεχασεις ? καλο αυτο , αλλα για λαθος λογο το κανεις , κανε ενα Χ στην φιλη σου , κι αυτη δεν ειναι καλυτερη που στο κραταει 22 χρονια........................κακιασμ ενη ειναι , καντην delete , ευκολο ειναι , δεν ειναι ενταξει καθολου η φιλη..................