Καλημερα! Μετα απο μια διατροφικα ασταθη εβδομαδα, επανερχομαι. 60.2 σημερα. Εχω αρχισει και γινομαι πολυ επιρρεπης σε πειρασμους.
Printable View
Καλημερα! Μετα απο μια διατροφικα ασταθη εβδομαδα, επανερχομαι. 60.2 σημερα. Εχω αρχισει και γινομαι πολυ επιρρεπης σε πειρασμους.
59.8!!!! Νομιζω ειχα να δω το 5 μπροστα απο Φεβρουαριο του 12!!! Πρωτος στοχος επιτευχθη, παμε για τα 57 τωρα! Το ποτε δεν με πολυκαιει, ας πουμε μεχρι τελος Οκτωβριου.
Πριν απο 11 ημέρες 113. Σημερα στα 110,4 :bouncy:
Μακρυς ο δρόμος αλλά συνεχιζουμε!!
Μπράβο κορίτσια keep going!!
Δυομιση κιλα σε ενα δεκαημερο??? Επειδη δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω παρακολουθησει την ιστορια σου, ειναι το πρωτο 10ημερο της διαιτας σου η απλα χανεις με γρηγορους ρυθμους γενικοτερα; Οπως και να χει, σου ευχομαι "εις κατωτερα"!!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Χιχι! Ευχαριστω πολυ!Quote:
Originally posted by leny
Δυομιση κιλα σε ενα δεκαημερο??? Επειδη δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω παρακολουθησει την ιστορια σου, ειναι το πρωτο 10ημερο της διαιτας σου η απλα χανεις με γρηγορους ρυθμους γενικοτερα; Οπως και να χει, σου ευχομαι "εις κατωτερα"!!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Ναι ειναι το πρωι δεκαημερο της διαιτας. Ξερω οτι δε θα πηγαινει τοσο γρηγορα στο εξης αλλα ειναι μια ανακουφιση να βλεπεις τους κοπους να πιανουν τοπο :-)
Καλα, εννοειται!!! Και στο κατω κατω, εισαι πολυ κοντα στο να αλλαξεις δεκαδα!!!
+500 σημερα στα 60.3, Αν δεν ειναι κατακρατηση περιοδου θα συγχηστω!
-300 σημερα και 60 ολα. Τρια κιλακια ακομα για το επομενο μαξιλαρακι. Θα μου βγαλουν την παναγια υποθετω αν συνεχισω να χανω με ρυθμο 1 κιλο/μηνα.
+600 σημερα... Μιλαμε για τρελες διακυμανσεις... Νταξει, εφαγα φετα.. τοση πολλη κατακρατηση πια;;;
edit: Πρωτη μερα περιοδου τελικα, το καλο που της θελω της κατακρατησης να ειναι απο αυτο
Μη ζυγισεσαι ποτε κατα τη διαρκεια της περιοδου.Εγω με το που βλεπω οτι μου ηρθε την ξεχναω τελειως τη ζυγαρια,μπορει να δειξει και 1 κιλο πανω.
Δεν ηξερα οτι θα ερθει σημερα... Υποψιαζομουν οτι μια απο αυτες τις μερες θα συμβει το μοιραιο αλλα σκεψου, μου ηρθε 3-4 ωρες μετα το ζυγισμα. Ευχαριστω παντως για τη συμβουλη!
Απο 110,4 σήμερα 109,9 :roll:
Και ειχα φοβηθει μια με το cheesecake μια με το παγωτο το σ/κ αλλά τελικα εαν κρατας θερμιδες ολα καλα!!!
Μια χαρά σε βρίσκω απογοητευμένη, άλλαξες δεκάδα!!
Ευχαριστώ!Quote:
Originally posted by rain
Μια χαρά σε βρίσκω απογοητευμένη, άλλαξες δεκάδα!!
Από εδώ και πέρα να με δω..Πάντα στα 3 φτάνω και μετά...
Αλλά όχι αυτή τη φορά :wink2: