κ επιπλέον τόσες εκκλησίες υπάρχου , γιατί πρέπει να πηγαίνεις σε αυτήν την συγκεκριμένη και να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά ..
Printable View
κ επιπλέον τόσες εκκλησίες υπάρχου , γιατί πρέπει να πηγαίνεις σε αυτήν την συγκεκριμένη και να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά ..
Πάντως μπήκανε όλα τα θέματά μου σε ένα. Καλό και αυτό! Χαχαχαχα!
οκ, δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση από την αρχή , αποσπάσματα μόνο , κ δεν ήξερα ότι πας με το παλιο ημερολόγιο.
εκεί ισχύουν άλλα από ότι καταλαβαίνω.
κριμα που στο κρατανε μετα από τοσα χρονια.
1ον. ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω. Αυτο μας διδασκει η πιστη μας αρα ας κοιταζουν τις δικες τους αμαρτιες. Για αυτο λοιπον ασε πισω σου αυτο που εγινε, μαθε απο το λαθος σου, προχώρα μπροστα και μην ξανα αμαρτησεις.
2ον. Μετα απο τοσα χρονια δεν θα το θυμουνται καν. Ειναι στο μυαλο σου δελφινι. Ειναι σαν εναν που εκλεψε κατι και νομιζει πως οποιος τον κοιταζει γνωριζει.
Πηγαινε στην εκκλησια και μην δινεις σημασια... Ο Θεος θελει να μετανιωνει καποιος για τις αμαρτιες του και αν μετανιώσει θα τον συγχωρεσει. Εαν αυτη σε βριζουν ή σε κοροιδευουν μεσα στην εκκλησια (που δεν πιστευω να το θυμουνται καν) ασε τους να το κανουν.... αυτοι θα εχουν την αμαρτια!!!!!!
Δεν ξέρω αλλά γενικώς πολλοί με απορρίψανε και δεν με κάνουνε παρέα τόσο από τον χώρο της εκκλησίας τόσο και από άλλους χώρους. Πιστεύετε ότι έχω πρόβλημα ή ότι είναι φυσιολογικό;
Με ενοχλεί και πώς με αντιμετωπίζουνε και οι άλλοι όμως που με απορρίπτουν. Νομίζω ότι με απορρίπτουν για αυτό. Δεν μπορώ να τους αντιμετωπίσω, αν και εγώ την συγκεκριμένη πρώην φίλη μου δεν θέλω να την κάνω παρέα, αλλά με αποφεύγει και με ενοχλεί αυτό ιδίως γιατί το δείχνει και έντονα.
πιστευω οτι εχεις πρόβλημα..και οτι εισαι ενοχλητικη και κουραστικη και δεν σεβεσαι τιποτα εδω..!!!
...και επιτέλους κάπου πρέπει να τα πω. Είναι καλύτερα να τα κρατάω μέσα μου; Θα μου κάνουνε κακό όλα αυτά που σκέφτομαι. Για αυτό δεν είναι τα φόρουμ ψυχολογίας; Έκλεισα ραντεβού και με έναν ψυχολόγο να του τα πω. Αυτά δεν μπορείς να τα πεις σε φίλους και σε γνωστούς θα σε πάρουν στο ψιλό. Οπότε τα λέω εδώ. Που το βρίσκεις το κακό;
τοσους μηνες που ειμαι εδω λες ταιδια και τα ιδια συνεχεια, οποιος σε εχει συμβουλέψει εχει χασει τον πολυτιμο χρονο του για σενα ..δεν ακους κανεναν δεν σε νοιαζει να ακουσεις κανεναν...παρε ενα ημερολόγιο τοτε..σταματα να απασχολεις ολοκληρο το φορουμ και αυτο και τα υπόλοιπα φορουμ..αφου δεν σε ενδιαφερει να βοηθηθεις... τι μας τα λες???δεν λυπάσαι τα μελη που μπαινουν στην διαδικασια αυτη τσαμπα και αδικα????
και δεν ειμαι η μονη που στο λέω αυτο..καθε τρεις και λίγο το ιδιο σου λέμε αλλα ουτε και αυτο δεν το σεβεσαι πια!!! ελεος ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
ρεα, ας δουμε και την αλλη πλευρα.
τα θεματα της δελφινης (που ειναι τελικα ενα θεμα, το γνωστο), συμπτυχθηκαν σε ενα θρεντ .
δεν σπαμαρει ετσι στο φορουμ καθε λιγο και λιγακι με ενα νεο θεμα για τον ιδιο τελικα προβληματισμο.
αν δεις διασπαρτο θεμα, κανε μια αναφορα, να το κολλησουν εδω.
εφοσον ειναι ενα θεμα, αστην να τα λεει αφου την ανακουφιζει, βρε.
τι σε πειραζει?.
εσυ που εκνευριζεσαι, ξερεις τι θα διαβασεις αν μπεις. μπορεις να το παρακαμψεις.
κι εγω εκνευριζομαι. αλλες φορες της τα λεω οπως τα σκεφτομαι, αλλες φορες προσπερναω.