Καλή συνέχεια λοιπόν!!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Ευχαριστώ!
Από εδώ και πέρα να με δω..Πάντα στα 3 φτάνω και μετά...
Αλλά όχι αυτή τη φορά :wink2:
Printable View
Καλή συνέχεια λοιπόν!!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Ευχαριστώ!
Από εδώ και πέρα να με δω..Πάντα στα 3 φτάνω και μετά...
Αλλά όχι αυτή τη φορά :wink2:
καλημερα! Ειναι μαζοχιστικο να ζυγιζομαι αδιαθετη αλλα αν δεν το κανω θα ξεκινησω υπερφαφικα, Επομενως, 60.6 σημερα, στα ιδια με χτες.
Ουφ και εγω το κανω αυτο! Το να μη ζυγιζομαι καθημερινα σε περιοδους διατας μου φαινεται αδυνατο! Μην ανησυχει.. Ειναι σιγουρα απο αυτο παντως! Δεν υπαρχει περιπτωση!Quote:
Originally posted by leny
καλημερα! Ειναι μαζοχιστικο να ζυγιζομαι αδιαθετη αλλα αν δεν το κανω θα ξεκινησω υπερφαφικα, Επομενως, 60.6 σημερα, στα ιδια με χτες.
Εγω σημερα ζυγιστηκα και παλι 111. Μπορει να ειναι και κατακρατηση... πππφφφφ!!!
Καλημερα. 60.2 σημερα. Ανυπομονω να ξαναδω το 5 μπροστα!
Απογοητευμενη η ειναι κατακρατηση, η ηταν πλασματικη η απωλεια και επανηλθες. Εγω εχω παρατηρησει σε μενα οτι οταν πεφτει αποτομα η ζυγαρια, συνηθως τις επομενες μερες ανακτονται τα χαμενα γραμμαρια και μετα ξαναπεφτουν αλλα αργα και βασανιστικα αυτη τη φορα
Μαλλον εχεις δικιο leny!
Σημερα 110.8 ! Εχω και διαταραχες στον κυκλο μου.. Για να δουμε..
Θα αρχισω να μεζουριαζομαι παλι.. Οι γνωστοι μου μου λενε οτι φαινεται πως αδυνατισα λιγο. Νομιζω ειναι πιο αντικειμενικη ενδειξη για εμας τις γυναικες. Τα ορμονικα μας επηρρεαζουν παντα..
καλη συνεχεια σου ευχομαι! Βλεπω το 60,2 και σκιρταει η καρδια μου μαζι σου σκεφτομενη το 5 μπροστα!! Αντε αντε!! You are almost there!!!
Apogoiteumeni παρε μια μεζουρα και γραψε τις αναλογιες σου και να μετριεσαι πχ μια φορα τη βδομαδα.Αν κανεις σωστα τη διαιτα( δηλαδη χανεις λιπος) θα δεις πως θα πεφτουν οι ποντοι.Βεβαια οι γυναικες θελουμε να βλεπουμε και τη ζυγαρια να πεφτει για να παιρνουμε θαρρος,αλλα οι ποντοι ειναι αυτοι που μετρανε :bigsmile:
Πηρα κ μετρηθηκα! Θα μετριεμαι εβδομαδιαια.Quote:
Originally posted by asteropi
Apogoiteumeni παρε μια μεζουρα και γραψε τις αναλογιες σου και να μετριεσαι πχ μια φορα τη βδομαδα.Αν κανεις σωστα τη διαιτα( δηλαδη χανεις λιπος) θα δεις πως θα πεφτουν οι ποντοι.Βεβαια οι γυναικες θελουμε να βλεπουμε και τη ζυγαρια να πεφτει για να παιρνουμε θαρρος,αλλα οι ποντοι ειναι αυτοι που μετρανε :bigsmile:
Τελικα σημερα επεσα η ζυγαρια!!!! 109,7 :tumble:
Καλημερα! 59.8 σημερα μετα απο 1 μερα κραιπαλης, 1 μερα ψιλοαυτοσυγκρατησης και μια μερα καλη (με εξαιρεση 5-6 μπισκοτα το βραδυ).
Απογοητευμενη η αστεροπη εχει δικιο, αν ημουν σιγουρη οτι θα μετραω παντα το ιδιο σημειο, θα το εκανα κι εγω. Προς το παρον βαζω τις γυμναστριες να το κανουν για μενα..
Καλημερα! 59.5 σημερα κι ελπιζω απλα να μην ειναι πλασματικη και αυτη η απωλεια! θελω να μεινω κατω απο τα 60, πως το λενε?????
Επισης χτες κατεβασα κατι χειμερινα και ηρθα προσωπο με προσωπο με τα προ-προπερσινα μου παντελονια. Δυο που φορουσα στα 55-57 κιλα κουμπωνουν, αλλα οκ, πεταγονται τα παντα απο παντου, δεν ειναι για να τα φορεσω ακομα. Αφου λοιπον μπηκα στο ανοιξιατικο παντελονι μου (καλλιο αργα παρα ποτε) επομενος στοχος να μπω και σε αυτα τα δυο.
Μπράβο Λένη για την επίτευξη σιγά σιγά των στόχων σου!!
(Αναρωτιέμαι αν το 1 μου μπουτάκι χωράει από τη "μέση" των παντελονιών στα οποία αναφέρεσαι!! :smug: :smilegrin: )
Τοσο σιγα που παω, οι στοχοι μου θα επιτευχθουν με το νεο ετος!! Ευχαριστω παντως. Το μπουτακι σου σιγουρα χωραει, σκεψου οτι η περιφερεια μου ειναι 98 ποντους. Για μετρησου!Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Μπράβο Λένη για την επίτευξη σιγά σιγά των στόχων σου!!
(Αναρωτιέμαι αν το 1 μου μπουτάκι χωράει από τη "μέση" των παντελονιών στα οποία αναφέρεσαι!! :smug: :smilegrin: )
-100 σημερα στα 59.4.
δευτερη μερα στα 59.2
59.2 για τριτη μερα... και ευτυχως να λεμε γιατι χτες τα φαγαμε τα γλυκακια μας
Καλημερα! 58.8 σημερα. Κατι μου λεει οτι ειναι πλασματικη η απωλεια και αυριο θα υπαρχει παλι ανοδος