δε υπαρχει πιο αυτονόητο να μιλας σε οσους θες σε ιδιο μηνυμα κι να απευθυνεσαι δικαια κι ισότιμα σε ολους. εγω οταν μιλαω με πολλα ατομα αυτο κανω μιλω σε ολους στο ιδιο μηνυμα κι απαντώ χεχεχεχε .:cool:
Printable View
δε υπαρχει πιο αυτονόητο να μιλας σε οσους θες σε ιδιο μηνυμα κι να απευθυνεσαι δικαια κι ισότιμα σε ολους. εγω οταν μιλαω με πολλα ατομα αυτο κανω μιλω σε ολους στο ιδιο μηνυμα κι απαντώ χεχεχεχε .:cool:
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΦΕΡΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙς ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΑ ΤΙ ΑΡΩΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;)
Ναι, είναι όντως πολύ καλά νέα γιατί (εκτός του ότι μια επέμβαση χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και γενικά είναι ταλαιπωρία) δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα της ολικής νάρκωσης... Με φοβίζει...
Θα προσπαθήσω να χαμογελάσω σιγά σιγά... Είναι κι άλλα πράγματα που με απασχολούν γι' αυτό δυσκολεύομαι... Θα τα αναφέρω μόλις ξεκαθαρίσει λίγο το μυαλό μου γιατί προς το παρόν οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες...
Εσύ είσαι καλά;
ΕΓΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΩΔΟ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑ ΚΙ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑς ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ε ?? ΚΙ ΤΣΑΓΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D
ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥς ΜΕ ΗΧΟΥς ΚΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
https://www.youtube.com/@ncalib/videos
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ειναι καλό που δεν χρειάζεται επεμβαση, από όλες τις απόψεις! Ελπίζω να έχετε κανέναν φιλο/γνωστό φυσικοθεραπευτή ή να βρεις κάποιον πολύ καλό να σε προσέξει :o
Εγώ λιγο πιεσμένη απο χρόνο λογω δουλειάς, αλλα από ότι έχω δει, για όλους ο Φεβρουάριος ειναι χαλια μήνας , όλοι μου λενε ότι περνάνε δύσκολα. Κατά τα άλλα είμαι ΣκΥλΙ, ειμαι για τα δύσκολα :p
Και εγω έχω μεγάλη αδυναμία στον καφέ! :)
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΙΛΟΓΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕς ΚΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩς ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΠΑΛΟ ΚΙ ΤΕΤΟΙΑ . ΚΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΑΓΑΠΏ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΟΧΙ ΤΑ ΈΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΙ ΜΑΥΤΗΝ ΤΡΕΛΑ . ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΩ ΜΥΡΩΔΙΕς ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΤΙς ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΧΕΧΕΧΕΧΕ :cool:
Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε; Εγώ σήμερα νιώθω χειρότερα από τις άλλες μέρες, δεν ξέρω γιατί... Νιώθω ακόμα πιο έντονη θλίψη...
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος εδω , το παλευω οσο μπορω με καταθλιψη , στρες και ολα τα αλλα ... πονοι σωματος χωρις να ειμαι αρρωστος ... ειμαι 53 , εχω οικογενεια , δουλευω ευτυχως με την εργασια καπως ξεχνιεμαι ....
Γιατί βρε κοριτσάρα μου. Είχαμε και καλά νεα απο τον γιατρό! Βγήκες καθόλου από το σπίτι? Πήγαινε να περπατήσεις λίγο έξω αν μπορεις, καλό καιρό εχει αυτές τις μέρες... Καμια μουσική, καμια ταινία να σε ανεβάσει λίγο?
Σε φροντίζεις καθόλου μήπως και ανέβει η διάθεση? Λούσιμο, νυχια , μαλλια, αποτριχώσεις?
τα κοριτσια εδω ολα οκ ?? ηλθε κι νεο μελος καλοστον εδω να τα λεμε ολοι μαζι . το αλο κοριτσι παλι ειναι θλιμενο ?? γιατι τι συμβαίνει ?? αγαπω τις απαλες αποχρωσεις σε φωτα νυκτος κι τα αλλαζω ειναι πολυ ομορφα χεχεχε εγω κουτσο μαγειρευω η μανα μου παντα εκανε φαγητα ασχημα μπλιαχ .η παραγγελνω η φτιανω κρεας αυτο το πετυχαίνω στο ψητο μιαμμ δε μπορει η μανα μου κι ολας πλεον να φτιανει φαγητα βαριετε δε μπορει κι τετοια .μουσικη ακουω ναι αν κι δε μ αφήνει η μανα μου θελει να εχει σταμπαιτ για οταν μου φωναζει κι θελει κατι να τρεχω .αν με δει να την αγνοώ λιγο ακούγοντας μουσική γινετε θεριο φωναζει βριζει κι αυτα αστα .με λεει δε μπορει να με βλεπει ετσι χοντρη που ειμαι κι σα ανθρωπος αποτυχημενος κι ολο λεει αν δε χασω κιλα θα φυγει κι ας κανω εγω μονη οτι θελω. εγω της λεω χοντρη χοντρη ειμαι διπλα σου κανεις αλος . αυτη λεει δε σε θελει κανεις γι αυτο εισαι εδω γιατι αν δε ημουν εγω θα χες γινει που-τανα η θαχες λιμοκτονήσει ετσι αχαριστη που εισαι .
Αχ βλέπω να σου λέει βλακείες και συγχίζομαι.
Εσύ τη βοηθάς και λέει και κουβεντες απο πάνω.
Να ακους όση μουσική θέλεις κορίτσι μου. Πάρε ακουστικά να μην ξερει τι ακούς η μαμά. Και αν αργήσεις και καμια φορά να πας δεν έγινε κάτι, από ότι γράφεις ικανή τη βλέπω καιαυτή , το κεφάλι της της φταίει.
Το έψαξες καθόλου να της πάρετε γυναίκα να τη φροντίζει ?
Άλλοι συγγενείς υπάρχουν? Αν ζητήσεις βοηθεια , θα σου σταθούν ή είστε τελείως μόνες σας?
Για τα κιλά τα έχουμε ξαναπει! Όπως θέλει θα είναι ο καθενας και ότι θέλει θα τρώει. Ας αδυνατίσει η ιδια
Καλημέρα Σπουργίτι και άσπεργκερ!
Σπύρο, καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Βγήκα λίγο, βόλτα εδώ στη γειτονιά για κάτι μικροψώνια... Μουσική ακούω, βοηθάει ως ένα βαθμό... Για ταινίες δεν έχω διάθεση τώρα...
Ναι, με φροντίζω όσο μπορώ... Έκλεισα και ραντεβού για την πρώτη φυσιοθεραπεία την Δευτέρα...
Απλώς μερικές φορές πέφτουν όλα μαζί... Μου έσπασε ένα δόντι και με πονάει και πρέπει να πάω στην οδοντίατρο που είναι το χειρότερο μου... Εν τω μεταξύ την παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει κι αγχώνομαι...
Τελικά με πήρε πίσω τηλέφωνο η οδοντίατρος και δυστυχώς δεν έχει κανένα διαθέσιμο ραντεβού ως την Δευτέρα... Το έκλεισα για τότε αλλά να δω πως θα την παλέψω ως τότε, θα τελειώσω όλο το κουτί τα παυσίπονα!
Όλοι σχεδόν ταυτίζονται με αυτό χαχα δε ξερω ποιος περίεργος θελει να πάει οδοντίατρο :p
Παίρνεις αγωγη για το αγχος? Σίγουρα θα το εχεις πει αλλα δε θυμάμαι τώρα
Εντάξει αν είναι κομματάκι θα φτιάξει εύκολα, το ζήτημα είναι μονο να μη σε πονάει ως τη Δευτέρα :(
Πως είναι τα γατσούδια?
Νιώθω χάλια, πονάει πάρα πολύ το χέρι μου, παραπάνω απ' όσο αντέχω...
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω :(
Παυσίπονο φαντάζομαι πήρες...
Κανένας νάρθηκας αγκώνα θα βοηθούσε πιστεύω να σου κρατάει το χερι σταθερό. Τουλάχιστον ως τη Δευτέρα που θα δεις τον φυσικοθεραπευτη. Αλλά που να τον βρεις τωρα ΣΚ , μονο αν στο ειχε δωσει ο γιατρος ή πηγαινες νοσοκομείο...
Προσπάθησε να μη κουράζεσαι , λιγο εμεινε , υπομονή
Καλημέρα Σπουργίτι και σ' ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση!
Ναι, παίρνω παυσίπονα εκτός από τα αντιφλεγμονώδη... Νάρθηκα δεν έχω αλλά έχω από εκείνα που κρεμάμε το χέρι όταν είναι σπασμένο (μου το είχε δώσει ο γιατρός για όσο το είχα στο γύψο) οπότε χρησιμοποιώ αυτό για να είναι ακίνητο όσο γίνεται και κάπως με ανακουφίζει... Το ξεκίνησα από χθες που έφτασα στο αμήν...
Καλημέρα... Εντάξει! :p
Να μου γράφεις αν σε βοηθάει με το άγχος... Όλα θα γίνουν...
Εγώ σήμερα τα ίδια χάλια έχω και ψυχολογικά που είναι το πιο δύσκολο... Αλλά ακούω μουσική κι αυτό με γαληνεύει κάπως... Εν τω μεταξύ σήμερα ξύπνησα λίγο αργότερα απ' το συνηθισμένο κι είμαι σαν ζαλισμένη κότα...
Άσπεργκερ, εσύ που χάθηκες; Είσαι καλά;
Ή θα γίνω σουπεργουμαν και θα τα κανω όλα ή θα αρχίσω να ακυρώνω πράγματα. Για να δουμε :p
Έχεις ανεβοκατεβάσματα στη διάθεση ή είναι ένα μόνιμο κάτω? Βλεπω ότι σε πάει άσχημα τις τελευταίες μέρες :( ωστόσο όχι τόσο αδικαιολόγητα γιατι εχεις και τα θέματα υγείας που έπεσαν μαζεμένα
Πως είσαι σήμερα απο πόνο?
Για τη ζαλάδα απο τον υπνο, πιες εναν καφε κερασμένο απο μένα !
Είναι ένα μόνιμο κάτω, νιώθω κουρασμένη ψυχικά απ' όλα αυτά... Νομίζω πως φταίει ότι η ταλαιπωρία με το χέρι είναι μακροχρόνια αφού παιδεύομαι δυο μήνες... Συν του ότι μου δυσκολεύει την καθημερινότητα... Αύριο έχω πρώτα ραντεβού για την φυσιοθεραπεία και μετά με την οδοντίατρο, άντε να δούμε πως θα πάνε... Ο πόνος συνεχίζει στα ίδια...
Χελοου Κυκνάκο.
Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις για πρώτη μερα φυσικοθεραπείας. Ελπίζω επισης να φτιάξετε το δόντι και να πήγαν ολα καλά :o
P.s. η κούραση που νιώθεις είναι απόλυτα δικαιολογημενη, όλοι θα είχαν κουραστεί με τον πονο στο χερι... Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι που το παλεύεις όμως και δεν έχεις παραιτηθεί
Τι κάνεις Κύκνε; Τι κάνεις Σπουργίτι; Τι κάνεις ασπεργκερ; Όλα καλά κορίτσια μου;
Γεια σου Σπουργίτι, τι κάνεις;
Έμεινα ευχαριστημένη από τα παιδιά στη φυσικοθεραπεία, πολύ ευγενικοί και προσεχτικοί... Μου έβαλαν ηλεκτρόδια, μετά μου έκαναν μαλάξεις και στο τέλος πάγο... Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να δω αποτελέσματα αλλά μου άρεσε η συμπεριφορά τους...
Προσπαθώ να μην παραιτηθώ αλλά η ψυχολογία μου χειροτερεύει, σήμερα σηκώθηκα χάλια και μετά θυμήθηκα κάτι που χειροτέρεψε την κατάσταση... Πριν κάποια χρόνια αυτοκτόνησε ένας γείτονας μου και παλιός συμμαθητής μου και σήμερα είναι τα γενέθλια του, θα έκλεινε τα 46 του χρόνια... Με επηρεάζει γιατί ξέρω καλά πόσο απελπισμένος πρέπει να νιώθεις για να κάνεις κάτι τέτοιο και ταυτίζομαι...
Το ραντεβού με την οδοντίατρο το ανέβαλλα γιατί ήταν σε κοντινή ώρα και δεν προλάβαινα... Όμως παραδόξως αυτές τις μέρες δεν με ξαναπόνεσε το δόντι...
Γεια σου κύκνος
Ωραία , χαίρομαι που ήταν καλοί οι θεραπευτές και ταιριάξατε :) ελπίζω να συνεχίσουν έτσι προσεκτικά
Λυπάμαι που έχεις χάσει τον συμμαθητή σου. Ναι, πρέπει να απελπιστείς για να φτάσεις εκεί, αλλά αφήνεις τους δικούς σου πίσω να πονάνε.
Είσαι και εσύ όμως , που ξυπνας χάλια, πονάς είσαι ντάουν και λες τι θα σκεφτώ σήμερα για να κανω τη ψυχή μου λίγο πιο μαύρη α! Τα γενέθλια! Και τι καταφέρνεις έτσι στη τελική? Απλά πονας περισσότερο.
Κάτι έχεις πει ότι έχεις παρέα και ότι πήγαινες για ταινίες και για ψώνια. Έχεις φίλους εκτός απο τους γονείς ? Εχεις κανεναν να λεει βλακείες να σε κάνει να ξεχνάς? Πρέπει να τα βγάζεις απο μεσα σου σε κάποιον, σε έχουν καταπλακώσει όλα αυτα που σου έχουν συμβεί :(
Την Άσπεργκερ έχω μερες να δω στο φόρουμ που να είναι το κορίτσι μας?
γεια σε ολα τα φιλαρακια εδω εγω μερες δε ειχα νετ δε μπορουσα να μπω. οι οτετζηδες τα ειχαν κανει μανταρα κι δε μπορουσα να μπω νετ . :(