Originally Posted by
marika
Αποκάλυψη
Απελευθέρωση από τη σχιζοφρένεια
Mια νέα πιστή κοπέλα με την ομάδα της προσπαθούσαν να απελευθερώσουν την Ελένη που αγαπούσε τον Κύριο Ι. Χ. και με σοβαρότητα ζητούσε να ελευθερωθεί αλλά βρισκόταν σε τέλεια σύγχυση. Υπήρχαν ημέρες που η Ελένη έδειχνε σημάδια σταθερότητας αλλά ξαφνικά τα πάντα άλλαζαν και όλες οι προσπάθειες κατέληγαν στο μηδέν.
Τότε μια νύχτα η πιστή κοπέλα ξύπνησε, βρισκόταν σε κατάσταση χαλάρωσης και τηλεπαθητικά έλαβε από τον Κύριο το ακόλουθο μήνυμα. Η σχιζοφρένεια είναι μια διατάραξη, ή παραμόρφωση, ή κομμάτιασμα της ανάπτυξης της προσωπικότητας. Την κοπέλα αυτή δεν θα την αποκαλείς Ελένη αλλά θα την αποκαλείς Ελένη 1 και Ελένη 2 γιατί δεν έχει μια προσωπικότητα μέσα της αλλά πολλές. Σ’ αυτή την αποκάλυψη ο Κύριος συνέχισε να μιλάει λέγοντας της να ενώσει τις παλάμες των χεριών της και να τις κρατήσει εκεί πιέζοντας τις με δύναμη και εξήγησε ότι αυτό ακριβώς είναι η εικόνα της σχιζοφρένειας. Η κάθε παλάμη αντιπροσωπεύει τη μια από τις δυο προσωπικότητες του σχιζοφρενή και όμως καμιά από τις δύο δεν είναι η αληθινή προσωπικότητα του ατόμου. Μεταξύ τους όμως ήταν σφιχτοδεμένες.
Και ο Κύριος συνέχισε ...Τα δυό σου χέρια τώρα όπως είναι ενωμένα της είπε, αντιπροσωπεύουν τη φωλιά, που μέσα σε αυτή κατοικούν ακάθαρτα πνεύματα τα οποία δημιουργούν τη σχιζοφρένεια στο άτομο. Τα πονηρά πνεύματα εισήλθαν στην Ελένη όταν αυτή ήταν μικρό κοριτσάκι. Ο Κύριος με οδήγησε να ξεκολλήσω τα δύο χέρια μου σιγά σιγά και καθώς το έκανα, μου είπε ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα ακάθαρτα πνεύματα πρέπει:
1. Να χωριστούν το ένα από το άλλο.
2. Να εκβληθούν έξω από το άτομο, και
3. Το άτομο το ίδιο να μην τα επιθυμήσει ξανά.
Καθώς λοιπόν τα χέρια μου ξεκολόυσαν (έτσι ακριβώς όπως ξεκολάει η μία δαιμονική προσωπικότητα από την αλλη), έμειναν τελευταίοι οι παράμεσοι των δυο χεριών μου και εκει ο Κύριος μου εξήγησε ότι αυτά τα δύο δάκτυλα αντιπροσωπεύουν το ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ του σχιζοφρενικού ατόμου, δηλαδή αντιπροσωπεύουν την ΑΠΟΡΡΙΨΗ και την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.(την εξέγερση). Όταν αυτά τα δύο αποκολληθούν τελικά από το χαρακτήρα του ατόμου, τότε θα μπορέσει να θεωρήσει τον εαυτό του θεραπευμένο από τον Κύριο, ελεύθερο πλέον από το Σατανά και τις δαιμονικές δυνάμεις και με τη γνώση του πραγματικού του εσωτερικού ανθρώπου...
Θα συνεχίσουμε είναι συγκλονιστικό...
Σημ. Ίσως το θέμα να μην ήταν για εδώ, δεν γνωρίζω...