Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 242
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 242 of 837 FirstFirst ... 142192232240241242243244252292342742 ... LastLast
Results 3,616 to 3,630 of 12551
    Σκατα..σκατενια..σκατοτερα.. .. Ω τι σπανιο....!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Σκατα..σκατενια..σκατοτερα.. .. Ω τι σπανιο....!!!
    Eδώ είσαι εσύ, παιδί μου, και λες τα παραθετικά του "σκατά";
    Να μη ρωτήσω "Όλα καλά;",
    ξέρω την απάντηση. :-)
    Last edited by Joann; 11-12-2012 at 23:24.

Senior Member
    Δυστηχως ειναι ετσι δομημενος ο κοσμος που ζουμε ολοκληρωτικα μεσα στο φοβο, υποτελεις στα κοινωνικα ''επινοηματα'' και ιδεολογιες,σκλαβοι μεσα στον ιδιο μας τον εαυτο αποκομμενοι τελειως απο το πρωταρχικο,την συνδεση μας με το Θειο.

Quote Originally Posted by marika View Post
    .....

Τι είναι ζωή; Πως σχηματίστηκε αυτός ο κόσμος; Ποιος τον δημιούργησε; Ποιος τον κρατάει σε ύπαρξη, ποια δύναμη;

Για να χορηγηθεί σε μας αυτή η Αλήθεια Γιάννη που ελευθερώνει οφείλει να προσαρμοστεί με τρόπο νοήμονα
    Πλάνη που αιχμαλωτίζει περισσότερο τον άνθρωπο γιατί είναι λεπτοφυούς φύσης.
    Ενώ οι Αλήθειες που απευθύνονται στον Ανώτερο εσωτερικό μας Άνθρωπο απελευθερώνουν. Πως αισθάνεσαι;
    Εισαι Χριστιανή Ορθόδοξη Μαρίκα?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εισαι Χριστιανή Ορθόδοξη Μαρίκα?

Aπάντησα σ΄ αυτό το ερώτημά σου Γιάννη, δες.

«Συμφιλιωμένοι με την Ορθοδοξία ανέκαθεν Μαρκέλα μου, είναι το ανώτερο πολιτιστικό επίτευγμα της ανθρωπότητας!
    Όσοι αμφιβάλλουν τους δίδεται χρόνος να αναθεωρήσουν..»

Μην ξεχνάτε, αν αυτά τα λόγια που φαίνονται παράξενα μπροστά στα μάτια σας, δεν είναι αληθινά, μόνα τους θα ματαιωθούν.
    Αν όμως είναι λόγια Αλήθειας και πολλοί εμφανίζονται ως νέος Δον Κιχώτης, όλοι αυτοί, γίνονται μέσα στην άγνοιά τους, θεομάχοι.

Και ποιος τα έβαλε με το Θεό και ευτύχησε; Αν όμως πει αληθινά: «Αρχή Σοφίας φόβος Κυρίου και η αποχή από το κακό σύνεση», τότε,
    δεν μπορεί να σφάλει.

Αν πιστεύουμε στην τρισυπόστατη υπόσταση της Θεότητας ότι στο πρόσωπο του Χριστού περπάτησε στη γη ο ίδιος ο αγαθός μας Πατέρας,
    τότε Αυτός ο που « έκτισε» (δημιούργησε) το καλό και το κακό έχει την Δύναμη να εξοστρακίσει από τη γη το κακό τη σχιζοφρένεια και ότι άλλο.
    Ποιος μπορεί να αμφιβάλλει γι αυτό;

Aυτός δεν ανάστησε το νεκρό Λάζαρο η Κραταιά Δύναμη Αυτού δεν θεράπευσε άτομα από πνεύματα λερωμένα;

Ο ίδιος κόσμος με σάρκα και αίμα δεν ήταν και τότε; Σήμερα με αμαυρωμένους τους οφθαλμούς πως μπορούν να τα δουν όλα αυτά οι άνθρωποι;

Οι διορατικοί όμως τα βλέπουν, αυτοί που άνοιξε εσωτερικός οφθαλμός τους τα βλέπουν.. διότι πως μπορεί κάποιος να βρίζει ότι σεπτό και καθαρό

τα Θεία και τους Αγγέλους και να μην τον συμπονούμε νιώθοντας ότι ασθενεί και βασανίζεται από τέτοια πνεύματα;

Όσοι έχασαν αυτή την πίστη οφείλουν να την βρουν, δεν μπορεί, να κάνει αυτή η Ανώτερη Δύναμη να επιστρέψουν από την πλάνη και τα δόγματα όσοι έχασαν το δρόμο;
    Πολλοί έχουν βιώματα και εμπειρίες, μέσα από την Ορθοδοξία , δεν τα λένε όμως, για τον «φόβο των Ιουδαίων». Δείτε τι μου είπε μια Ορθόδοξη μέσα στην αγορά:

"Ο Κύριος με σήκωσε ψηλά και μέσα στo όνειρό μου μου έδειξε όλα τα δικά Του σχολεία, αυτά που οι άνθρωποι τα λένε « πρασιές πλάνης». Βλέπεις μου είπε, σ’ όλα αυτά φοιτούν δικά μου παιδιά και τους αγαπώ όλους. Έρχεται ώρα που θα τους βγάλω από όλα αυτά τα σχολεία θα τους βάλω πάνω Μου και μέσα Μου, θα τους διευρύνω, ώστε να εννοήσουν όλη την Αλήθεια μου, και να ευφρανθούν".

Θυμηθείτε τους Αθηναίους δεν είχαν ακούσει άλλον να μιλά όπως ο Παύλος που σεβόταν τα σεβάσματα τους, ήταν γι αυτούς έκπληξη, τους μιλούσε για έναν άγνωστο γι αυτούς Θεό..
    Είναι κι άλλα πολλά ..όμως άλλη φορά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Άρε μάρες κουκουνάρες, κυρά Μαρίκα.
    when you are talking, you are talking....

Senior Member
    Μαρικα μου πιστευω οτι βρισκεσε σε μεγαλη συγχυση........
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Άλλο "συμφιλιωμένος με την Ορθοδοξία ανέκαθεν" και άλλο Έίμαι Χριστιανός Ορθοδοξος! Με το πρωτο πιθανον να μην ειμαι. Η προηγουμενη μου ερωτηση ήταν σαφεστατη και ομολογία πίστης!! Αρκουσε μια απαντηση: Ναι ή Όχι.

betelguese, δεν ειμαστε τοσο ευαλωτοι τελικα.

Μονο που δεν μου αρεσε η σταση καποιου αλλου μέλους που πριν λίγο πεταχτηκε σαν τη τσίτα και εβγαλε κοντολογις συμπερασμα για τη συζητηση χωρις καν να εχει ασχοληθει μ αυτην. Καποια αλλα μελη ενδιαφερονται και χαιρονται για τη συζητηση ασχετως τι πρεσβευεουν ο καθενας. Μπορουμε και χωρις συντονιστες.Στοιχειώδης σεβασμός.
    Last edited by ioannis2; 12-12-2012 at 12:26.
    γιάννης

Senior Member
    Δεν νομιζω να εχει σημασια εαν ειναι χριστιανη ορθοδοξη ή οχι σε μια δημοσια συζητηση που ανταλλασονται αποψεις. Τουλαχιστον για μενα δεν εχει καμια διαφορα και δεν νομιζω να χρειαζεται να το αιτιολογησω , ασχετως αν διαφωνω ριζικα με την μαρικα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν νομιζω να εχει σημασια εαν ειναι χριστιανη ορθοδοξη ή οχι σε μια δημοσια συζητηση που ανταλλασονται αποψεις. Τουλαχιστον για μενα δεν εχει καμια διαφορα και δεν νομιζω να χρειαζεται να το αιτιολογησω , ασχετως αν διαφωνω ριζικα με την μαρικα.
    Καλημέρα σε όλους,
    keep.. μου, π.χ. για μένα έχει κάποια σημασία το αν είναι όσα λέγονται στη προκειμένη περίπτωση είναι από ορθόδοξη.. γιατί αν είναι να διαβάζω συνεχόμενα
    τι λέει μια αίρεση, που κατά τη γνώμη μου, σ' έχει κιόλας αφομοιώσει και δεν μου τα λες και με δικά σου λόγια, παρά ακατάλυπτα, βαριά και κουραστικά
    διαβάζω καλύτερα τα ποστς των άλλων θεμάτων και συμμετέχω εκεί..
    Αν το έκανα ως τώρα είναι γιατί κάτι μου άφηναν όσα διάβαζα, τώρα όμως άρχισα μάλλον να βαριέμαι..

Τώρα, αυτό που θέλω να πω στη Μαρίκα, είναι ότι η θρησκολαγνεία είναι υποδούλωση της προσωπικότητας.. και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση συμφερόντων..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Η ουσια του λογου της αυτη την εντυπωση δινει, γι αυτο η ερωτηση μου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η ουσια του λογου της αυτη την εντυπωση δινει, γι αυτο η ερωτηση μου.
    Γιάννη μου, αν δεν το πει ξεκάθαρα ναι κι εμένα μου δίνει αυτή την εντύπωση, μπορεί όμως ο λόγος νάναι συγκαλυμμένος..

Senior Member
    Λοιπον θα μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια μου
    πριν μερικα χρονια γνωρισα ενα ζευγαρι πεντηκοστιανων...(ασχετο με την Μαρικα ..απλα το θυμηθηκα )
    εγω εκανα την εξηγηση μου οτι ειμαι αθρησκη...παρολα αυτα ακουσα πολυ μπλα μπλα ..που οπως εμπαινε απο το ενα αυτι εβγαινε απο το αλλο....
    μια μερα μου λεει η κοπελια...θα παω στην εκκλησια μας...δεν ερχεσε μαζι μου για παρεα και να δεις πως ειναι..οκ..ερχομαι της λεω κι εγω....

οταν φτασαμε εκει...αρχισαν οι προσευχες....ο ιερεας τους ενας νεαρος γυρω στα τριαντα...κοστουμαρισμενος στην πενα με ενα χρυσο ρολοι στο δεξι χερι κουμουτσα....
    προσευχονται με τα κεφαλια χαμηλωμενα και ψαλλουν....κι εγω φυσικα απλα παρατηρω....
    καποια στιγμη ο ιερεας αρχισε το κυρηγμα..και μπλα μπλα και δωστου παθος...και να υψωνει την φωνη με θεια οργη κατα των αμαρτωλων του κοσμου...
    και σε ολα αυτα να κουναει προς το ποιμνιο το δεξι χερι με το χρυσο ρολοι κουμουτσα...κι εγω το παιδι του διαβολου...να βλεπω το ρολοι να κουνιεται απειλητικα προς καθε κατευθυνση....και σκεφτομαι....λες να φυγει και να χτυπησει κανενα κεφαλι.....

και παιδια...σε αυτη την σκεψη.....δεν μπορεσα να κρατηθω ..... εβαλα κατι γελια...πνιχτα μεν ...απο σεβασμο στην κατανυξη των αλλων...γιατι ειμαι και σεβαστικος ανθρωπος...αλλα ξεραθηκα ....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Λοιπον θα μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια μου
    πριν μερικα χρονια γνωρισα ενα ζευγαρι πεντηκοστιανων...(ασχετο με την Μαρικα ..απλα το θυμηθηκα )
    εγω εκανα την εξηγηση μου οτι ειμαι αθρησκη...παρολα αυτα ακουσα πολυ μπλα μπλα ..που οπως εμπαινε απο το ενα αυτι εβγαινε απο το αλλο....
    μια μερα μου λεει η κοπελια...θα παω στην εκκλησια μας...δεν ερχεσε μαζι μου για παρεα και να δεις πως ειναι..οκ..ερχομαι της λεω κι εγω....

οταν φτασαμε εκει...αρχισαν οι προσευχες....ο ιερεας τους ενας νεαρος γυρω στα τριαντα...κοστουμαρισμενος στην πενα με ενα χρυσο ρολοι στο δεξι χερι κουμουτσα....
    προσευχονται με τα κεφαλια χαμηλωμενα και ψαλλουν....κι εγω φυσικα απλα παρατηρω....
    καποια στιγμη ο ιερεας αρχισε το κυρηγμα..και μπλα μπλα και δωστου παθος...και να υψωνει την φωνη με θεια οργη κατα των αμαρτωλων του κοσμου...
    και σε ολα αυτα να κουναει προς το ποιμνιο το δεξι χερι με το χρυσο ρολοι κουμουτσα...κι εγω το παιδι του διαβολου...να βλεπω το ρολοι να κουνιεται απειλητικα προς καθε κατευθυνση....και σκεφτομαι....λες να φυγει και να χτυπησει κανενα κεφαλι.....

και παιδια...σε αυτη την σκεψη.....δεν μπορεσα να κρατηθω ..... εβαλα κατι γελια...πνιχτα μεν ...απο σεβασμο στην κατανυξη των αλλων...γιατι ειμαι και σεβαστικος ανθρωπος...αλλα ξεραθηκα ....
    Ήρεμος και γαλήνιος ο πάτερ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ..και σε ολα αυτα να κουναει προς το ποιμνιο το δεξι χερι με το χρυσο ρολοι κουμουτσα...κι εγω το παιδι του διαβολου...να βλεπω το ρολοι να κουνιεται απειλητικα προς καθε κατευθυνση....και σκεφτομαι....λες να φυγει και να χτυπησει κανενα κεφαλι.....

Φλου μου η ματαιοδοξία πιστεύω ότι υπάρχει και στις υπόλοιπες εκκλησίες..
    ο Χριστός ήταν μ' ένα τρύπιο ρούχο κι οι ιερείς με χρυσοποίκιλτα ράσα, χρυσές μίτρες με πολύτιμα πετράδια κ.λπ. και δεν συμμαζεύεται..
    Σαφώς κι είναι πρόκληση όλ' αυτά στα μάτια του κόσμου κι ειδικά σήμερα, αλλά το χειρότερο νομίζω είναι,
    ότι έτσι δίνεται και το κακό παράδειγμα στον κόσμο.. και ίσως να γιατί φτάσαμε κι ως εδώ..