βαλε τους ορια
Printable View
σε καταλαβαινω, δεν εχουν 3 μερες που γυρισαν και οι δικοι μου, κι εχω γινει παλι κουρελι. να δω πως θα αντεξω ολη τη χρονια μαζι τους. κι ενω εχουν κι αλλα σπιτια μικροτερα τα οποια θα μπορουσαν να με στειλουν, τσιγκουνευονται τα λεφτα και προτιμουν να τα δωσουν σε αλλοδαπους και να με τρελανουν. το μονο που μπορεις να κανεις κι εσυ ειναι υπομονη, και να δειξεις οτι σε επηρεαζουν αρνητικα. κλεισου πχ στο δωματιο σου ή εξαφανισου για λιγο απ'το σπιτι (αν εχεις καπου αλλου να πας).
...δεκαρα δε δινουν.
μακαρι να μν ειχα αδερφο.
δεν με μισουν, σε καμια περιπτωση, απλα δεν ασχολουνται κιολας...ξερουν οτι το παιδι τους εχει προβλημα, παιρνει ψυχοφαρμακα και αναθεμα αν κατσουν να συζητησουν λιγο μαζι μου....παντα βρισκουν με κατι αλλο να ασχοληθουν.
δλδ οταν θελεις να προκαλεσεις μια συζητηση τι γινεται?
απ'τα 19 μου χρονια σκεφτομαι τη μεταναστευση. τοτε δεν υπηρχε καν κριση ουτε ειχα καταντησει οπως σημερα, απλα δεν μ'αρεσε η ελλαδα σαν χωρα, με ολους τους κλειστομυαλους κι οπισθοδρομικους. τωρα το θελω περισσοτερο, να προλαβω τουλαχιστον τον πολεμο που ερχεται...
μπα οσο πιο νεος ειναι κανεις, τοσο πιο πολυ δεν νιωθουν αυτοι, και δεν τον παιρνουν σοβαρα. πρεπει να σε δουν να αρρωσταινεις, να κανεις αποπειρα, και τοτε ισως συμμορφωθουν. που και παλι για λιγο αλλαζουν, και μετα ξαναγυρνανε στα ιδια. ολη αυτη η γενια ειμαστε σακατεμενοι, μας γαμησαν σαν καρκινος τις ζωες, κι ακομα συνεχιζουν. μονο η φυγη με το ζορι ειναι η λυση.