Τι σκέφτεστε; - Page 917
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 917 of 1532 FirstFirst ... 41781786790791591691791891992796710171417 ... LastLast
Results 13,741 to 13,755 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    οτι για αλλη μια φορα ξεσπανε τα νευρα επανω μου οι γονεις και αλλη μια φορα εχω ξεσπασει σε κλαματα.
    βαλε τους ορια

Banned
    οτι για αλλη μια φορα ξεσπανε τα νευρα επανω μου οι γονεις και αλλη μια φορα εχω ξεσπασει σε κλαματα.
    σε καταλαβαινω, δεν εχουν 3 μερες που γυρισαν και οι δικοι μου, κι εχω γινει παλι κουρελι. να δω πως θα αντεξω ολη τη χρονια μαζι τους. κι ενω εχουν κι αλλα σπιτια μικροτερα τα οποια θα μπορουσαν να με στειλουν, τσιγκουνευονται τα λεφτα και προτιμουν να τα δωσουν σε αλλοδαπους και να με τρελανουν. το μονο που μπορεις να κανεις κι εσυ ειναι υπομονη, και να δειξεις οτι σε επηρεαζουν αρνητικα. κλεισου πχ στο δωματιο σου ή εξαφανισου για λιγο απ'το σπιτι (αν εχεις καπου αλλου να πας).

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι στο μαυρο αλλα οχι στο LSD που δεν εθιζεσαι κι ολας ? λολ και πως περιμενεις να ξεφυγεις απ'τη πραγματικοτητα που τοσο σιχαινεσαι ?
    ελα ρε συ τώρα, αν είναι ν' αρχίσουμε και τα ναρκωτικά, ζήτω που καήκαμε!
    ΚΕΝΟ σύνελθε, είσαι μεγάλος πλέον.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    σε καταλαβαινω, δεν εχουν 3 μερες που γυρισαν και οι δικοι μου, κι εχω γινει παλι κουρελι. να δω πως θα αντεξω ολη τη χρονια μαζι τους. κι ενω εχουν κι αλλα σπιτια μικροτερα τα οποια θα μπορουσαν να με στειλουν, τσιγκουνευονται τα λεφτα και προτιμουν να τα δωσουν σε αλλοδαπους και να με τρελανουν. το μονο που μπορεις να κανεις κι εσυ ειναι υπομονη, και να δειξεις οτι σε επηρεαζουν αρνητικα. κλεισου πχ στο δωματιο σου ή εξαφανισου για λιγο απ'το σπιτι (αν εχεις καπου αλλου να πας).

ωρες ωρες θελω απλα να μεταναστευσω...να φυγω μακρια...και ευτυχως εκει θα καταληξω, μακρια απο την ψυχοπαθολογια και των 2......απλα χρειαζεται υπομονη....και δεν εχω αυτη τη στιγμη καθολου.

Senior Member
    ωρες ωρες θελω απλα να μεταναστευσω...να φυγω μακρια...και ευτυχως εκει θα καταληξω, μακρια απο την ψυχοπαθολογια και των 2......απλα χρειαζεται υπομονη....και δεν εχω αυτη τη στιγμη καθολου.
    καποτε μου φεροταν και εμενα ετσι, ξεκαθαρισα ομως τι με χαλαει και δεν αντεχω

Senior Member
    ...δεκαρα δε δινουν.

Senior Member
    ...δεκαρα δε δινουν.
    δεν νμζ πως σε μισουν, και σιγουρα δινουν δεκαρες πολλες

Senior Member
    μακαρι να μν ειχα αδερφο.

Senior Member
    δεν με μισουν, σε καμια περιπτωση, απλα δεν ασχολουνται κιολας...ξερουν οτι το παιδι τους εχει προβλημα, παιρνει ψυχοφαρμακα και αναθεμα αν κατσουν να συζητησουν λιγο μαζι μου....παντα βρισκουν με κατι αλλο να ασχοληθουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    μακαρι να μν ειχα αδερφο.
    :( το σκεφτηκα κι εγω αυτο το σκ αυτο.

Senior Member
    δλδ οταν θελεις να προκαλεσεις μια συζητηση τι γινεται?

Senior Member
    :( το σκεφτηκα κι εγω αυτο το σκ αυτο.
    εγω τα τελευταια 3 χρονια.

Banned
    απ'τα 19 μου χρονια σκεφτομαι τη μεταναστευση. τοτε δεν υπηρχε καν κριση ουτε ειχα καταντησει οπως σημερα, απλα δεν μ'αρεσε η ελλαδα σαν χωρα, με ολους τους κλειστομυαλους κι οπισθοδρομικους. τωρα το θελω περισσοτερο, να προλαβω τουλαχιστον τον πολεμο που ερχεται...

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    καποτε μου φεροταν και εμενα ετσι, ξεκαθαρισα ομως τι με χαλαει και δεν αντεχω
    μπα οσο πιο νεος ειναι κανεις, τοσο πιο πολυ δεν νιωθουν αυτοι, και δεν τον παιρνουν σοβαρα. πρεπει να σε δουν να αρρωσταινεις, να κανεις αποπειρα, και τοτε ισως συμμορφωθουν. που και παλι για λιγο αλλαζουν, και μετα ξαναγυρνανε στα ιδια. ολη αυτη η γενια ειμαστε σακατεμενοι, μας γαμησαν σαν καρκινος τις ζωες, κι ακομα συνεχιζουν. μονο η φυγη με το ζορι ειναι η λυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    δλδ οταν θελεις να προκαλεσεις μια συζητηση τι γινεται?
    δεν ακουνε...και γενικα....δεν προσπαθουν ως γονεις να σταθουν διπλα μου. και αυτο με ποναει.

Senior Member
    απ'τα 19 μου χρονια σκεφτομαι τη μεταναστευση. τοτε δεν υπηρχε καν κριση ουτε ειχα καταντησει οπως σημερα, απλα δεν μ'αρεσε η ελλαδα σαν χωρα, με ολους τους κλειστομυαλους κι οπισθοδρομικους. τωρα το θελω περισσοτερο, να προλαβω τουλαχιστον τον πολεμο που ερχεται...

μπα οσο πιο νεος ειναι κανεις, τοσο πιο πολυ δεν νιωθουν αυτοι, και δεν τον παιρνουν σοβαρα. πρεπει να σε δουν να αρρωσταινεις, να κανεις αποπειρα, και τοτε ισως συμμορφωθουν. που και παλι για λιγο αλλαζουν, και μετα ξαναγυρνανε στα ιδια. ολη αυτη η γενια ειμαστε σακατεμενοι, μας γαμησαν σαν καρκινος τις ζωες, κι ακομα συνεχιζουν. μονο η φυγη με το ζορι ειναι η λυση.

ακριβως....πρεπει να με δουν εκει...στα τελευταια μου μπας και συγκινηθου...και δε γουσταρω ετσι...καλυτερα μακρια τους....εχεις δικιο...η γενια μας...αν ανηκουμε στην ιδια...