Σιγα σιγα θα νοιωθεις και πιο σιγουρη μην ανησυχεις
Printable View
Σιγα σιγα θα νοιωθεις και πιο σιγουρη μην ανησυχεις
Μπραβο βρε Ολγακι , πιστευω δινεις χαρα σε ολους μας , θα συνηθισεις και θα δεις και ψυχολογικη βελτιωση , η αδρανεια ειναι πολυ κακη ..............
Oσο πιο βαθια κατεβαινεις τοσο ενοχλειται ειδικα οταν μαζευει πολλες εκκρισεις.. ειναι επιπονη η αναρροφηση γι'αυτο και κανει μορφασμους . Δεν του κανεις κανενα κακο , αναρροφησεις απο τραχειοστομια κανουν και οι συγγενεις , μονο την καθαριοτητα να προσεχεις στην τραχειοστομια και στο νελατον ( μην το πιανεις με γυμνα χερια δλδ) μην τυχον αρπαξει κανενα μικροβιο.
Καλη αρχη στην δουλεια σου.
Ο καημενούλης είναι 41 χρονών και μόλις είχε παντρευτεί και είχε βρει και δουλειά μόνιμη στο δημόσιο. Ήταν ένας παίδαρος και κοιτάξτε τι έπαθε τώρα;
Δελφίνι αυτό να σου γίνει μάθημα ότι η ζωή δεν είναι αιώνια και ότι δεν πρέπει να την αφήνουμε να περνάει ανεκμετάλλευτη. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε ή είμαστε σε μια πολύ χειρότερη θέση. Να ζεις τη ζωή σου, μην την αφήνεις να περνάει. Καλή αρχή στη δουλειά σου και μην την αφήσεις!
Καλή αρχή! Μην διανοηθείς να φύγεις!
Τόσα χρόνια που σε διαβάζω είναι η πρώτη φορά που ακούω να συμβαίνει κάτι ευχάριστο στη ζωή σου!!
Κάθε αρχή και δύσκολη. Στην αρχή όλα μας φαντάζουν βουνό. Όσο περνάει ο καιρός εξοικειωνόμαστε, συνηθάμε και η δουλεια γίνεται πλέον ρουτίνα και κάτι ευχάριστο. Και να ξέρεις πως η επαγγελματική αποκατάσταση λειτουργεί πάντα ως έναυσμα για αλλαγές και σε άλλους τομείς της ζωής εκτός του ότι τονώνει την αυτοεκτίμηση μας.
Καλή συνέχεια!!
Στην δουλειά μου συνέβησαν τα εξής: ( Σας είπα ότι κοιτάζω έναν κατάκοιτο με την νόσο του κινητικού νευρώνα.) Λοιπόν χθες βράδυ άλλαξα πεοκαλύπτρα και ο Νίκος, λένε έτσι τον ασθενή, κατούρησε λίγο το σεντόνι. Το είδε αυτό η μαμά του και μου είπε να του αλλάξω όλα τα σεντόνια. Εγώ δεν θα τα άλλαζα! Ψόφησα λοιπόν να αλλάζω σεντόνια. Μετά έβαλα την πεοκαλύπτρα αλλά δεν την έβαλα σωστά και την άλλαξα 5 φορές μέχρι που να την βάλω τελικά καλά , αυτό όμως δεν το είδε κανένας ευτυχώς! Σήμερα όταν πήγα να αλλάξω την πεοκαλύπρα ο Νίκος μάτωσε και το είπα στην αδελφή του, είχε μια πληγή στο πέος του από την προχθεσινή βάρδια όχι από μένα. Η αδελφή του είχε έρθει στον Νίκο να δει την μαμά της που μένει με τον Νίκο. Άρχισε αυτή να βρίζει " ώρε τι συνέβη τώρα" και άλλα τέτοια. Μέχρι που είπε ότι έφταιγα και εγώ που τράβηξα την πεοκαλύπτρα και μάτωσε ο Νίκος, ενώ δεν έφταιγα εγώ η πληγή υπήρχε. Καλέσανε λοιπόν έναν νοσηλευτή να περάσει τον καθετήρα και μέχρι τότε για μία ώρα ο Νίκος κατουρούσε στο παπί και λίγο στο σεντόνι πράγμα που σημαίνει ότι ήθελε άλλαγμα και το σεντόνι. Με λέει η αδελφή του " Κάτσε υπερωρία για να βοηθήσεις την άλλη κοπέλα να αλλάξετε μαζί τα σεντόνια για να μην κουραστεί η άλλη." Άκουσον άκουσον και εγώ δουλεύω και σήμερα νύχτα! Τελοσπάντων για καλή μου τύχη η άλλη κοπέλα ήρθε νωρίτερα και την βοήθησα και τα αλλάξαμε μαζί τα σεντόνια. Με πέτυχε στο γύρισμα όταν βάζω τον Νίκο να κάνει τα κακά του και μόλις τον είχα σκουπίσει. Με λέει μα μας τον καθάρισες έτσι δεν τον καθάρισες καλά και εγώ λέω γιατί τι έχει. Και αμέσως η ρουφιάνα φωνάζει την αδελφή του και λέει:" έλα να δεις Γιώτα πώς τον καθάρισε " και εγώ τον καθάρισα καλύτερα. Απαράδεχτη συμπεριφορά! Εντάξει έφταιξα άλλα όχι και να με καρφώσει αυτή η Κική μπροστά στα μούτρα μου. Επίσης όταν άλλαζα τα σεντόνια από κάτω βάζουμε ένα υπόστρωμα εγώ δεν το είδα ότι κατουρήθηκε και αυτό και έβαλα από πάνω το καθαρό το σεντόνι έρχεται η Κική μπροστά στην αδελφή του Νίκου την Γιώτα και λέει : "το άλλαξες το υπόστρωμα; θα κατουρήθηκε και αυτό " - η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα οπότε δεν χάνει η αδελφή του την ευκαιρία και λέει "αν δεν ήταν η Κική ο Νίκος θα ήταν στα βρώμικα " . Το πρόγραμμα του Νίκου είναι μεγάλο. Όλη την ώρα έχει και κάτι να τον κάνεις :1) να τον ταΐσεις άλλα το τάισμά του κρατάει ώρες γιατί τρώει με τούλι για να μην καταπίνει τις τροφές 2) να του δώσεις τα φάρμακά του 2) να του κάνεις τα εισπνεόμενα 3) να του κάνεις τις αλλαγές τραχειοστομίας , γαστροστομίας 4) καθαριότητα 5) ασκήσεις. Πολλά πράγματα να κάνεις δλδ και όλα τα κάνω μια χαρά. Είναι δυνατόν να με χαρακτηρίσουνε από 2 πραγματάκια; Έχει και τις αναρροφήσεις της τραχειοστομίας και όταν τον γυρίζω στο πλάι που είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα εγώ φοβάμαι πολύ να μην μου πνιγεί και τρέμω μην συμβεί κανένα κακό. Τα λεφτά που μου δίνουν δεν είναι πολλά 400 ε τον μήνα περίπου βγαίνουν και κάνω και βραδινά ένα την βδομάδα. Λέτε να με διώξουν από αυτά που σας είπα;;;
Το θέμα είναι ότι θέλω να φύγω μόνη από την δουλειά γιατί έχω πολύ άγχος και φοβάμαι μην πάθει κάτι πολύπλοκο ο Νίκος και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Όπως να πνιγεί από τα σάλια ή από τις εγκρίσεις στην τραχειοστομία του . Μέχρι στιγμής που είμαι ένα μήνα περίπου δεν έγινε κάτι που να μην μπορώ να αντιμετωπίσω και φοβάμαι μήπως οι φοβίες μου είναι αβάσιμες. Η μαμά μου λέει να κρατήσω την δουλειά μέχρι να βρω κάτι άλλο γιατί έχω έξοδα και χρειάζομαι χρήματα. Αλλά εγώ αγχώνομαι πολύ και δεν θέλω να πηγαίνω στην δουλειά με πιάνει κατάθλιψη ότι δεν θα τα καταφέρω ενώ τα πηγαίνω μια χαρά.
Αυτά γίνονται πάνω στη δουλειά δελφίνάρα μου σε άλλες δουλειές γίνονται κάθε μέρα κιπ γουοκινγκ έχω να σου πω εγώ για
τέλεια τα πας δελφίνι εδώ σε νοσοκομείο πας που είναι χρόνια στο επάγγελμα και τέτοια μικρολαθακια τα κάνουν ειδικά με τον καθετήρα (μιλάω από δικιά μου εμπειρία είχα τον πατέρα μου) και μη ξεχνάς ότι είναι και δύσκολο να τον χειριστείς να τον σηκώσεις να τον ταΐσεις κ ο κ
Εντάξει καλά τα πάω παιδιά αλλά το θέμα είναι ότι δεν αντέχω να πηγαίνω εκεί με πιάνει κατάθλιψη και φοβία.... δεν την παλεύω .... δεν θέλω να πηγαίνω....
δελφινακι σε καταλαβαίνω απόλυτα πέρασα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον πατέρα μου κατάκοιτο και ήταν πολύ ψυχοφθόρο
το μόνο που μπορώ να σου πω μήπως και σε βοηθήσω είναι να κάτσεις εκεί και ταυτόχρονα να ψάξεις να βρεις κάτι καλύτερο τουλάχιστον να έχεις αυτά τα 400 ευρώ
Δελφίνι έλιωσα!!!