χαλασε το μυαλο μου τρελαθηκα τελειωσ αυτο εγινε τι νομιζεισ οτι εγινε αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβωσ πωσ
Printable View
χαλασε το μυαλο μου τρελαθηκα τελειωσ αυτο εγινε τι νομιζεισ οτι εγινε αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβωσ πωσ
τρελλοσ ειμαι εδω και αρκετα χρονια αλλα αυτη τη φορα ξεφυγα τελειωσ και δεν μπορω να καταλαβω ακριβωσ πωσ ξεφυγα τοσο πολυ
Αμα μπορουσαμε να δωσουμε μια απαντηση δεν θα υπηρχε καν το φορουμ
παει το πουλακι πεταξε ειμαι ο μοναδικοσ τρελλοσ πλεον με φαρμακα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα δε στανιαρω με τιποτα
σε λιγο θα παθω μαλακυνση οπωσ το παω δε θα μπορω να συνενοηθω με κανενα τουλαχιστον τωρα μπορω να πιω ενα καφε
καπου μονοσ σε λιγο ουτε αυτο δε θα μπορω να κανω ρε τι σου ειναι το μυαλο
Ελις μου, με φαρμακα ειμαι και εγω. Καθε μερα απο την αρχη η προσπαθεια. Εγινε κατι που σε στεναχωρησε πολυ?
οχι απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ξεφυγα τοσο πολυ κανω μια πολυ μετρημενη ζωη
με πολυ πειθαρχια προσεχω οσο μπορω τον εαυτο μου παιρνω τα φαρμακα μου ανελιπωσ
δε χανω κοιμαμαι πολυ δουλευω και λιγο και δε στανιαρω με τιποτα δηλαδη αν με ολα αυτα δε στανιαρω
δεν υπαρχει ελπιδα για κανενα να στπω ετσι και δεν ξερω τι φταιει ακριβωσ η ασθενεια τα φαρμακα το στραβο μου το κεφαλι τι απο ολα
ο γιατροσ τι ακριβωσ
Εγω βλεπω το τελευταιο διαστημα, οτι ο λογος σου ειναι πιο οργανωμενος και μαλιστα τα λες πολυ καλα!
Ξερω οτι δεν σου λεει κατι αυτο αλλά δεν εισαι τοσο @$%* χαομενος οσο νιωθεις αυτη τη στιγμη.
πρεπει επιτελουσ να με δωσε τα φαρμακα για την περιπτωση μου τοτε αν ειναι ετσι οπωσ τα λεσ
αλλα γιατι εκανε πεντε χρονια να μου τα δωσει δεν καταλαβα δηλαδη ετσι παει πρεπει να κανουν ολα τα πειραματα πανω μασ και μετα
να στανιαρουμε εγω απο τωρα και μετα θελω πεντε χρονια για να συνελθω τελειωσ απο το χαλι που ημουνα δηλαδη εγω θα τρεχω μια ζωη για να στανιαρω τοσο μυαλο πια αυτοι οι γιατροι τι να πω πια δε ξερω
εεεε ο ΕΟΦ εβγαλε νεα λιστα τιμων για φαρμακα.. χαμηλωσαν το abilify για οσους ενδιαφεροντε
εγω παντωσ ζω λιτη σκληρη ζωη με βοηθαει αυτο να ειμαι ξυπνιοσ μεσα στην ημερα
δηλαδη κοιμαμαι δεκα το βραδυ και ξυπναω εννια το πρωι κι αρχιζω την ημερα μου
αλλα μη φανταστεισ δεν κανω τιποτα παω πινω ενα καφε καπου μονοσ και ηρεμω
προσπαθω απο εκει και περα καποιεσ μερεσ παω στη δουλεια και προσπαθω να δουλεψω οσο μπορω
τα κουτσοκαταφερνω αλλα με πολυ ζορι πριν τα φαρμακα παλι δεν ημουνα καλα ψυχολογικα κι εκανα παπαδεσ
δε λεω να κανω παλι τα ιδια αλλα οχι αυτο το ζορι τωρα για να κανω δυο μαλακιεσ
Ελις πολλες φορες το "ευκολακι" του ενος ειναι το "δυσκολακι" του αλλου
Ζωντανοι να μαστε να το παλευουμε !!!
Αγαπημενο Ελις https://www.youtube.com/watch?v=eisdowY8fLo
αυτα που σασ λεω παντωσ ειναι απο την εμπειρια μου ωσ ασθενησ δηλαδη εγω ποτε δεν ημουνα και πολυ καλα παντα ημουνα αλλα αντ αλλων αλλα τα ξεπερνουσα ολα αυτα με αυτουσ τουσ ανορθοδοξουσ τροπουσ αμα νομιζει κανενασ οτι του ταιριαζουν αυτοι οι τροποι για να προχωρησει μπροστα ασ κανει κατι απο αυτα αλλιωσ ασ σκεφτει μονοσ του γι αυτο τα γραφω μπασ και ξεκολησει κανενασ εγω ξεκολαω ανορθοδοξα παντωσ να ξερετε
αν ειναι αληθεια παντωσ αυτα που σασ λεω το καναμε τοσο ευκολο που δυσκολα δε θα το κανουν
επειδη ειναι σιγουρο το κερδοσ λογικα θα το κανουν τελοσ παντων αυτα νομιζω εγω οτι κανω τωρα τι σκατα κανω στα αληθεια δε ξερω
σήμερα το απόγευμα ήρθαν κάτι μαστόροι για κάτι εργασίες..
και κάθισαν 2 ώρες ακριβώς..
κι εγώ είχα αποφασίσει απ'την αρχή να κάτσω στο δωμάτιό μου μέχρι να φύγουν..
το θέμα είναι ότι έκαναν δυο ώρες να τελειώσουν γιατί έπιασαν στο τέλος και την κουβέντα με τους γονείς και πέρασε η ώρα..
εγώ όλην αυτήν την ώρα ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιό μου 2 ώρες ολόκληρες!!και δεν έκανα τίποτα!!περίμενα να φύγουν 2 ώρες!!
είχα κλείσει και το φως,καθόμουν στα σκοτάδια και περίμενα να φύγουνε κοιτώντας το τίποτα..ούτε το ταβάνι δε φαινόταν..
αντί να διαβάσω για τη σχολή μιας και αρχίζουμε να γράφουμε απ'αυτή τη βδομάδα..εγώ δεν έκανα τίποτα!!
έχω τύψεις που δε διάβασα τίποτα αλλά απορώ και με τον εαυτό μου ώρες ώρες..
αναρωτιέμαι τι μυαλό κουβαλάω..
πώς μπορώ και κάθομαι 2 ώρες στο κρεββάτι χωρίς να κάνω τίποτα?τι νόημα έχει να προτιμώ να χαζεύω παρά να αξιοποιώ το χρόνο μου δημιουργικά?
γιατί βαριέμαι τόσο πολύ να κάνω κάτι?
και γιατί όταν είναι να κάνω κάτι σκέφτομαι το φαγητό και γι'αυτό δεν έχω ηρεμία να διαβάσω?
δλδ σκέφτομαι ότι θέλω να φάω,όλην την ώρα το σκέφτομαι και δεν έχω ηρεμία να συγκεντρωθώ στο διάβασμα..
πού θα με βγάλει αυτό?
ενώ θέλω να προοδεύσω στη ζωή μου με τον τρόπο που λειτουργώ το πιθανότερο να μείνω στάσιμη στην καλύτερη και στη χειρότερη να πάω πίσω μιας και δε χρησιμοποιώ το μυαλό μου..
Αραζω - αρα ζω.
Αραξε τη μερα.
Φαβελ δες εδω
https://www.youtube.com/watch?v=J8yCu-itc6o
Τωρα τελευταια περναω καλα, τα ονειρα μου γινονται πραγματικοτητα, πινω καθε μερα. σλουρπ.
ειμαι ο μονοσ απο το χωριο μου που εχει φιλεσ
ολεσ με θελουνε για φιλο πρωτον κοριτσια καντε και κανα ψυχικο
δυο μετρα ειμαι και δευτερον αμα θελει να παντρευτει καμια εγω δεχομαι
επισησ κατι φιλεσ μου ειπαν να σασ βαλω αυτο για οσουσ πιστευουνε στα παραμυθια
https://www.youtube.com/watch?v=xtza_smqQFI
σάκη το είδα το βίντεο λίγο καθυστερημένα πριν από λίγες ώρες..
και θέλω να πω..γιατί να το δω εγώ αυτό το βίντεο?
τι σχέση έχει με το θέμα μας που είναι ότι δε θέλω να τρώω και ότι δε χρησιμοποιώ το μυαλό μου?
αα οκ...σόρρυ τότε..ευχαριστώ για το βίντεο..μου άρεσε..ήταν διαφωτιστικό!
συνηθως αυτοι που χρειαζονται τη περισσοτερη ψυχολογικη υποστηριξη ειναι αυτοι που στη ζωη τους συμβαινει οτιδηποτε ασυνιθηστο γιατι πολες φορες αυτοι ειναι που δυσκολευονται να μηλισουν για οτι τους συμβαινει επειδη φοβουνται οτι θα τους κακοχαρακτηρισει ο κοσμος κ αν καπιος σκεφτει αυτο που λεω θα καταλαβει αργα η γρηγορα το ποσο δικιο εχω..
για αυτο ακριβως κ βλεπει πολες φορες κανεις ατομα που μπορει στη ζωη τους να πηγαν ολα αναποδα να μη ξερουν πως να μιλησουν για οσα τους συμβαινουν να μη ξερουν πως θα βρουν κοσμο να τους καταλαβαινει γιατι φαινεται το τι θα πει ο κοσμος να εγινε βασικος συντελεστης της ζωης τους κ οχι το πως θα ειναι ψυχολογικα καλυτερα.
το πιο συχνο παραδειγμα απο ολα πανω σε αυτο που λεω ειναι οταν καπιος εχει κλιση προς το ιδιο φυλο ειναι γκει πχ δεν ειναι τοσο το προβλημα αυτο οσο το οτι οι πιθανοτητες να συνενοηθει με τους αλλους κ να επικοινωνισει ειναι λιγες αρα οι πιθανοτητα να τον φαει η μοναξια παρα πολες αρα παντα αυτοι που τη πληρωνουν ειναι αυτοι που εχουν διαφορα προβληματα επικοινωνιας καθε ειδουν γιατι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ αρα το πιο συχνο φαινομενο ειναι να παραμενουν ΑΟΡΑΤΟΙ χωρις να λενε αυτα που σκεφτονται κ χωρις να τολμουν να πουν ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ..
κ εγω δεν ειναι οτι ανηκω σε καπια κατηγωρια απο αυτες αλλα σας λεω παραδειγματα για να καταλαβετε τι ενοω κ τι ακριβως θελω να πω κ αν καπιος πιστευει οτι θα εκνευρισει εμενα με το να παει κοντρα σε οτι λεω ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλοι ζοριζονται να μιλησουν κ να εκφρασουν οτι εχουν στο μυαλουδακι τους αρα αν καπιος δε με χονευει οπηδη δε προσπαθησα να γινω συμπαθητικος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΩΜΩΣΕΙ Κ ΟΛΑΣ. προφανως αν με γνωριζε καλυτερα να αλαζε γνωμη..
Βαρεθηκα ολη αυτην την κατασταση ειλικρινα, καθε μερα το ιδιο μεσα μου τιποτα δεν αλλαζει, κουραστηκα να μου πανε ολα στραβα και να γινονται τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που θελω οσο και αν προσπαθω να αλλαξω κατι βλεπω οτι τιποτα δεν αλλαζει και οτι τιποτα δεν ειναι στο χερι μου, τιποτα το καλο που να με ενθουσιασει, αισθανομαι μονος με ενα κωλοσυναισθημα που μου προκαλει δυσφορια, ειμαι γεματος με φοβιες, συνεχομενο αγχος και καταστροφικες παραλογες σκεψεις της ιψδ και μου την δινει που δεν μπορω να νιωσω καλα με τιποτα, ουτε με το να τα πω ολα αυτα καπου αλλα ουτε και με το να κανω κατι για νιωσω καλυτερα, παντα υπηρχε κατι για να χω να αγχονομαι και παντα θα υπαρχει, μου την δινει αυτη η γκαντεμια μου, μου την δινει να ειμαι πιο γκαντεμης απο τους αλλους, μου την δινει ρε γαμωτο που ακομα και τωρα κατι μου ετυχε και δεν μπορω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, σιχαθηκα αυτην την ενταση, κουραστηκα..
εγω βλεπω οτι τα θεματα που συζητατε εχουν ξεφυγει και δεν μπορω να τα παρακολουθησω
νομιζω οτι ετσι επρεπε να γινει να εκφραζεστε ελευθερα να με αφηνετε και μενα να λεω τισ βλακειεσ μου οπου μπορω
κι ετσι να ειμαστε ολοι καλα
φιλικα
για τα μποτσαρακια μου τα αλανακια μου θελω να τα πω οτι την καναμε τη μαγκια
με πολλουσ τροπουσ απλα να χαλαρωσουν ολοι γιατι ζουμε δυσκολεσ ζωεσ και τουλαχιστον να μην ακουμε μαλακιεσ
απο πανω αυτοι ξερουν ποιοσ παθαινει τι και τι γινεται εγω τουσ εμπιστευτηκα αναγκαστηκα
εχω κι εγω αγωνια για το τι θα γινει και το κεφαλι μου δεν ειναι καλα τουλαχιστον μην ακουμε μαλακιεσ απο πανω
ζω δυσκολα αρκετα δυσκολα θα ελεγα
αν υπαρχεισ κι αν δεν ειναι ιδεα μου ολο αυτο
να ξερεισ οτι εγω εχω τη μαγκια μου αλλα ειναι δικια μου μαγκια
και προκυπτει απο τη δουλεια η μαγκια μου λοιπον δεν ειναι τιποτα αλλο περα απο το οτι εχω αλλαξει δεκα δουλειεσ
και σε ολεσ κατι κουτσοεκανα οτι με εκοβε δεν ειμαι κατι ιδιαιτερο σιγουρα κι επισησ μ αρεσει σχετικα να δουλευω
περναω καλυτερα παντωσ αλανι δεν ειμαι να ξερεισ αμα εσυ εισαι αλανι να πασ στα αλανια εγω ειμαι φλωροσ
που τα κανε σκατα τελοσ παντων εχω καποια καλα στοιχεια αμα τα εκτιμασ ελαhttps://www.youtube.com/watch?v=7e0_CJ9wnu0