ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 249
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 249 of 1380 FirstFirst ... 1491992392472482492502512592993497491249 ... LastLast
Results 3,721 to 3,735 of 20693
    Senior Member
    χαλασε το μυαλο μου τρελαθηκα τελειωσ αυτο εγινε τι νομιζεισ οτι εγινε αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβωσ πωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τρελλοσ ειμαι εδω και αρκετα χρονια αλλα αυτη τη φορα ξεφυγα τελειωσ και δεν μπορω να καταλαβω ακριβωσ πωσ ξεφυγα τοσο πολυ

Αμα μπορουσαμε να δωσουμε μια απαντηση δεν θα υπηρχε καν το φορουμ
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    παει το πουλακι πεταξε ειμαι ο μοναδικοσ τρελλοσ πλεον με φαρμακα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα δε στανιαρω με τιποτα

Senior Member
    σε λιγο θα παθω μαλακυνση οπωσ το παω δε θα μπορω να συνενοηθω με κανενα τουλαχιστον τωρα μπορω να πιω ενα καφε
    καπου μονοσ σε λιγο ουτε αυτο δε θα μπορω να κανω ρε τι σου ειναι το μυαλο

Ελις μου, με φαρμακα ειμαι και εγω. Καθε μερα απο την αρχη η προσπαθεια. Εγινε κατι που σε στεναχωρησε πολυ?

Senior Member
    οχι απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ξεφυγα τοσο πολυ κανω μια πολυ μετρημενη ζωη
    με πολυ πειθαρχια προσεχω οσο μπορω τον εαυτο μου παιρνω τα φαρμακα μου ανελιπωσ
    δε χανω κοιμαμαι πολυ δουλευω και λιγο και δε στανιαρω με τιποτα δηλαδη αν με ολα αυτα δε στανιαρω
    δεν υπαρχει ελπιδα για κανενα να στπω ετσι και δεν ξερω τι φταιει ακριβωσ η ασθενεια τα φαρμακα το στραβο μου το κεφαλι τι απο ολα
    ο γιατροσ τι ακριβωσ

Εγω βλεπω το τελευταιο διαστημα, οτι ο λογος σου ειναι πιο οργανωμενος και μαλιστα τα λες πολυ καλα!
    Ξερω οτι δεν σου λεει κατι αυτο αλλά δεν εισαι τοσο @$%* χαομενος οσο νιωθεις αυτη τη στιγμη.

Senior Member
    πρεπει επιτελουσ να με δωσε τα φαρμακα για την περιπτωση μου τοτε αν ειναι ετσι οπωσ τα λεσ
    αλλα γιατι εκανε πεντε χρονια να μου τα δωσει δεν καταλαβα δηλαδη ετσι παει πρεπει να κανουν ολα τα πειραματα πανω μασ και μετα
    να στανιαρουμε εγω απο τωρα και μετα θελω πεντε χρονια για να συνελθω τελειωσ απο το χαλι που ημουνα δηλαδη εγω θα τρεχω μια ζωη για να στανιαρω τοσο μυαλο πια αυτοι οι γιατροι τι να πω πια δε ξερω

Banned
    εεεε ο ΕΟΦ εβγαλε νεα λιστα τιμων για φαρμακα.. χαμηλωσαν το abilify για οσους ενδιαφεροντε

Quote Originally Posted by elis View Post
    πρεπει επιτελουσ να με δωσε τα φαρμακα για την περιπτωση μου τοτε αν ειναι ετσι οπωσ τα λεσ
    αλλα γιατι εκανε πεντε χρονια να μου τα δωσει δεν καταλαβα δηλαδη ετσι παει πρεπει να κανουν ολα τα πειραματα πανω μασ και μετα
    να στανιαρουμε εγω απο τωρα και μετα θελω πεντε χρονια για να συνελθω τελειωσ απο το χαλι που ημουνα δηλαδη εγω θα τρεχω μια ζωη για να στανιαρω τοσο μυαλο πια αυτοι οι γιατροι τι να πω πια δε ξερω
    Ευχομαι να ειχε σοβαρο λογο που στα εδωσε 5 χρονια μετα, εμπιστευσου αυτην την αγωγη και θα δουμε πως θα παει. Μπορει να μην ειναι αλλα 5 χρονια αλλα μονο 2. Σημασια εχει να γινει το καλυτερο δυνατο.

Senior Member
    εγω παντωσ ζω λιτη σκληρη ζωη με βοηθαει αυτο να ειμαι ξυπνιοσ μεσα στην ημερα
    δηλαδη κοιμαμαι δεκα το βραδυ και ξυπναω εννια το πρωι κι αρχιζω την ημερα μου
    αλλα μη φανταστεισ δεν κανω τιποτα παω πινω ενα καφε καπου μονοσ και ηρεμω
    προσπαθω απο εκει και περα καποιεσ μερεσ παω στη δουλεια και προσπαθω να δουλεψω οσο μπορω
    τα κουτσοκαταφερνω αλλα με πολυ ζορι πριν τα φαρμακα παλι δεν ημουνα καλα ψυχολογικα κι εκανα παπαδεσ
    δε λεω να κανω παλι τα ιδια αλλα οχι αυτο το ζορι τωρα για να κανω δυο μαλακιεσ

Ελις πολλες φορες το "ευκολακι" του ενος ειναι το "δυσκολακι" του αλλου
    Ζωντανοι να μαστε να το παλευουμε !!!

Αγαπημενο Ελις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ελις πολλες φορες το "ευκολακι" του ενος ειναι το "δυσκολακι" του αλλου
    Ζωντανοι να μαστε να το παλευουμε !!!
    αυτα που σασ λεω παντωσ ειναι απο την εμπειρια μου ωσ ασθενησ δηλαδη εγω ποτε δεν ημουνα και πολυ καλα παντα ημουνα αλλα αντ αλλων αλλα τα ξεπερνουσα ολα αυτα με αυτουσ τουσ ανορθοδοξουσ τροπουσ αμα νομιζει κανενασ οτι του ταιριαζουν αυτοι οι τροποι για να προχωρησει μπροστα ασ κανει κατι απο αυτα αλλιωσ ασ σκεφτει μονοσ του γι αυτο τα γραφω μπασ και ξεκολησει κανενασ εγω ξεκολαω ανορθοδοξα παντωσ να ξερετε