WildThoughts πού έχεις εξαφανιστεί; Κάνε μας μια επίσκεψη.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Εσένα σκέφτομαι ρε!
Printable View
WildThoughts πού έχεις εξαφανιστεί; Κάνε μας μια επίσκεψη.
Ελπίζω να είσαι καλά.
Εσένα σκέφτομαι ρε!
Μια ακόμη δύσκολη μέρα ξεκινα
ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ 7 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ
Χμμ.. ΟΚ.. Βλέπω, διαβάζω, ακούω, ενδέχεται να αφορούν εμένα κάποια πράγματα, ενδέχεται και όχι. Καλού κακού ας κατεβάσω μια ταχύτητα..
Σόρρυ αν κατά λάθος έκανα κάτι που δεν άρεσε σε κάποιον, απλά καλαμπούρι ήταν, δεν ήθελα κάποιος να νιώσει άσχημα από αυτό..
Εγώ αυτό κάνω σηκώνω από το μηδέν οπωσ ξεκίνησα και το πάω μέχρι το μέτριο κι αφού λύθηκαν τα μαγιά σημαίνει ότι είστε καλά πολλή προσοχή στα νέα κορίτσια ΤΙΣ είδα εγώ είναι υπέροχες ξεκοληστε με την πατριαρχια και φτιάξτε κατάσταση μεταξύ σας και βάλτε τουσ πολιτικούς να το τελειοποιησουν να αναλάβουν τα τσακαλακια εγώ σασ το πήγα μέχρι εδώ κ πολλά έκανα αν έκανα κάτι ουσιαστικό μόνο support από εδώ κ πέρα
Σκέφτομαι πως να αντιμετωπίσω την νυχτερινή υπερφαγία.
Μόλις πάει βράδυ παραγγέλνω απ' έξω και τρώω σαν βόδι.
Ξεπέρασα τα 105 κιλά δυστυχώς.
Το έχει πάθει κανείς άλλος; Να τρώει βράδυ κ τζανκ φουντ ασταμάτητα;
Εδώ κ πέντε μήνες σχεδόν κάθε μέρα απ' έξω το βράδυ.
Πήρα είκοσι κιλά τους τελευταίους μήνες.
Σκέφτομαι αν θα μπορέσω να το σταματήσω άραγε;;;;;;;
Κάνω μια προσπάθεια ακόμη μήπως και αντέξω και δεν φάω βράδυ και ιδιαίτερα τζανκ φουντ.
Αυτά, χρόνια πολλΑ σε όλους.
Πρέπει να τρως νωρίτερα. Θέλει πείσμα και να το πάρεις απόφαση. Νυχτώνει νωρίς τώρα, αν έχεις στόχο να μην φας τίποτα μια εβδομάδα μετά τις 10 , 9.5, 9...8 . Για αρχή να πετάς πάντα λίγο από το φαγητό και να μην τρως την τελευταία μπουκιά. Κάθε μέρα που θα περνάει θα γίνεται ευκολότερο.
Μια άλλη λύση είναι να τρως κάτι που δεν σου αρέσει, δεν θα πείνας για να τρως μετά σαν βόδι.
συμφωνώ με αχβαχ
επίσης να πίνεις πολύ νερό πριν φας -ένα ποτήρι πριν κάθε γεύμα δηλαδή- και να τρως αργά.
εγώ τρώω μπισκότα και τέτοια πράγματα γλουτενικά το βράδυ, καταλαβαίνω λίγο.
κοκακολα τίγκα στα πρόσθετα, αν δεν έχει ζάχαρη οκ, λίγη κατα τ άλλα ίου.αν και λένε πως το ανθρακούχο νερό είναι χειρότερο, δεν τους πιστεύω χα χα
Θα σφαχτειτε μεταξύ σασ να ξέρετε θα γίνετε όλοι εγκληματίες και θα σφαχτειτε μεταξύ σας
Θέλετε τους παππούδες που αξίζουν σασ το είπα είναι έτσι φτιαγμένο το κράτος εγώ κρατούσα τα μπόσικα δεν θέλετε οκ μόνο μη με σκοτώσετε κατά τα άλλα το κράτος είναι στημένο έτσι
Που δούλεψα 10 χρόνια Αγρότης από το 2000 βοηθός τοπογραφου Τηλεφωνητής στον ΟΤΕ Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές ηλεκτρολόγος σε έργο αγροτησ ξανά από το 2009 μόνο μην πουν τα κορίτσια ότι θέλουν κάποιον να δουλευει θέλετε τουσ εμπόρους όχι απλό πολίτη
Από την κόκα κόλα τίποτα δεν είναι χειρότερο αλλα ταιριάζει με μερικά φαγητά.
Όπως και να έχει την έκοψα μαζί με τα φαγητά.
Ελπίζω μόνο να το κρατήσω και να το τηρήσω όσο μπορώ.
Κάνω και το κολπακι με το νερό που μου έγραψες.
Όσο για το ανθρακούχο νερό δεν είναι χειρότερο γιατί είναι σκέτο νερό με ανθρακικό.
Βέβαια είπαν ότι βρήκαν στα εμφιαλωμένα νερά κάτι, δεν θυμάμαι τι.
Αν και είμαι αρκετά αργοπορημενη ας γράψω.
Το έχω πάθει. Και το έκοψα. Και τώρα το παθαίνω, να θελω τζανκ φουντ , ειδικά το βράδυ, κάθε φορα που μπαίνω σε cut.
Πρέπει να βρεις τι στο προκαλεί.
Οι πολύ χαμηλές θερμίδες, ( ή πολύ λίγοι υδατάνθρακες/λίπη) κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ενας συνήθης ύποπτος. Στερείσαι και σου γυρνάει σε λιγούρες το βράδυ. Αν θες να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, διάλεξε μια πιο βατή διατροφή. Μπορεί μεν να είναι +200-300 θερμίδες πάνω απο αυτό που θα ήθελες... Αλλά πιθανότατα να βοηθήσει να μην κάνεις τα epic cheat meal +3000 θερμίδες κάθε βράδυ, οπότε σε θερμιδικό ισοζύγιο κερδισμένος βγαίνεις.
Άλλη πιθανότητα. Τρως τροφές όλη μέρα με μικρό όγκο. Δεν πιανουν " χώρο " στο στομάχι. Αυτό λύνεται ή με το νερό που ανέφεραν , με σαλατικά πχ μαρούλια, ή με το να μαγειρεύεις πιο "αφράτα" τα τρόφιμα σου. Πχ ενα πιτάκι με ασπράδια είναι πιο high volume από το να φας σκέτο ασπράδι και σκέτη βρώμη.
Βρες τροφές που σου δίνουν πιο πολύ το αίσθημα κορεσμού. Για μένα πχ, αν φαω άλιπο κόκκινο κρέας ή γιαούρτι είμαι πολύ πιο χορτάτη από το να φαω κοτόπουλο.
Άλλη περίπτωση, είναι να είναι ψυχολογικό όλο αυτό. Είτε χρησιμοποιείς το φαι για anti-stress είτε για επιβράβευση επειδή κάτι έκανες καλό μεσα στη μερα. :p
Εκεί, η μόνη λύση ειναι να βρεις καποιο υποκατάστατο. Κάτι άλλο να σε χαλαρώνει που να μην ειναι φαγώσιμο, υπάρχει? :cool:
Για να μην γράφω ως αύριο. Ρυθμίζεις διατροφή + ψυχολογία και τα υπόλοιπα είναι πειθαρχία.
:) αν μπορω να βοηθήσω γενικά, είμαι στη διάθεση σου
Τρώμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να τρώμε...
Όταν θέλουμε να τα φάμε όλα και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε αφήνουμε κάτι για αύριο η μεθαύριο, η πιθανότητα να πεθάνουμε και να μην προλάβουμε είναι μικρή!
Για να ράψουμε το στόμα μας , πρέπει να το υποστηρίξουμε και με πλύσιμο δοντιών, να φορέσουμε πιτζάμες , να χαμηλώσουμε το καλοριφέρ, να δούμε τηλεόραση ή κάτι άλλο που μας αρέσει.
Κλείνουμε και το κινητό για να έχουμε λίγο χρόνο να το μετανιώσουμε αν πάμε να κάνουμε παραγγελία.
Χαχαχα γελάω με το υποκατάστατο.
Υπάρχει κάτι να με χαλαρώνει και να μην είναι φαγώσιμο.
Νομίζω ότι έπεσες μέσα και εγώ ψυχολογικό νομίζω ότι είναι όλο αυτό.
Ίσως είναι αντί στρες, η νιώθω κάποιο κενό και το ρίχνω στο τζανκ φουντ.
Αλλά θέλω να μάθω τρικ να το ξεπεράσω.
Πάντως έχω κάτι μερουλες που κάνω μια προσπάθεια:p.
Πίνω λίτρα νερό , έβαλα σαλάτες έκοψα τζανκ φουντ , άρχισα γυμναστική κυρίως τζοκινγκ, αλλά με πιάνει πολύ έντονα το βράδυ αυτό.
Πέφτει η ψυχολογία μου άμα δεν φάω κάτι νόστιμο.
Νομίζω θέλει πολύ καιρό και πειθαρχία για να το ξεπεράσω.
μην είσαι απαιτητικός με τον εαυτό σου να είναι τέλειος, υποτροπές παθαίνουμε όλοι, και να αφήνεις μια μέρα κάθε τόσο να παρασύρεται δε χάθηκε ο κόσμος, δεν είσαι και στο στρατο ξερωγω.
σκέφτομαι γενικότερα τη κουλτούρα που υπάρχει γύρω από τις γυναίκες -κι όχι μόνο- και έχω καταλήξει πως, υπάρχουν τα παραδείγματα του παρελθόντος για να μην επαναληφθουν. όχι για να γίνουν τρόπος ζωής.
https://www.youtube.com/watch?v=odzCekJftLU
Σκέφτομαι την κατάντια κάποιων ηλικιωμένων ανθρώπων που μπορεί να γράφουν και 20 χρόνια σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ ψυχολογίας ή στα social χωρίς να έχουν βρει άκρη αυτοβελτίωσης!
Στην υγειά σας παιδιά και μακριά από τοξικά γέρικα κουτ(σ)ά άλογα. Ο ορισμός της σπατάλης οξυγόνου.
Πρέπει να έχω μια κάποια πειθαρχεία ιδιαίτερα στο φαι.
Τόσα χρόνια δεν είχα, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα γιατί στο τέλος θα πάθω και τίποτα τρώγοντας όλα αυτά τα φαγητά.
Ίσως βάλω κάποιο τσιτ Μιλ μέσα στην εβδομάδα για να προσαρμοσω πιο εύκολα τα νέα δεδομένα.
Όπου τσιτ μιλ βάλε τζανκ φουντ:p.
Κατάντια είναι και κάτι θρασύδειλοι που πετάνε τάχα μπηχτούλες χωρις να λένε ονόματα , χωρις να λένε ξεκάθαρα τι τους πειράζει. Ούτε η ανωνυμία δεν τους δίνει τα @ να πουνε τι θέλουν στα ισια.
Αντ' αυτού προσπαθούν να προσβάλλουν με το έτος εγγραφής, τον αριθμό μηνυμάτων , την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό ΑΦΜ , τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Ασε σου λεω, προβληματικοί άνθρωποι
Προβολές αγαπητή φίλη. Προβολές.
https://www.youtube.com/watch?v=OyO8FQjEdMk
Σε βάραγε βαριά η τρέλα
κι ο ύπνος τράβαγε κορδέλα
Για δες τι βλέπει η βαρεμένη,
όταν κοιμάται φαγωμένη
Κι άμα με το καλό ξυπνήσεις
Και θες για τούτα εξηγήσεις
Χωρίς να με παρεξηγήσεις
Τον Φρόιντ τράβα να ρωτήσεις.
Καταπληκτικό τραγουδάκι, να το ακούτε
Τα φιλιά μου επίσης.
ώπα δηλαδή διακωμωδεί την τρέλα το άσμα;
Αχ, και δεν είναι καν Παρασκευή για να αντέξει κανείς τους μονολόγους-εικονικούς διαλόγους κάποιου με τον εαυτό του. Προβολή, όπως έλεγε ο Φρόιντ. Κάνεις κάτι και μετά κατηγορείς τους άλλους ότι κάνουν αυτό που κάνεις!
Η θεια μου η Αμερσούδα,
τρία βρακιά φορεί
Ώσπου να λύσει το 'να
τα δυο τα κατουρεί.
Τα βάζει η γριά στον λογισμό της,
τα θωρεί και στο όνειρό της!
(Αθάνατη χιώτικη σοφία).
Καληνύχτα σε όλους!
https://www.youtube.com/watch?v=FXJ_zWZSGug
Όλους τους εμπιστεύομαι αλλά σε κανέναν δεν έχω εμπιστοσύνη.
Όλους τους θεωρώ καλούς ανθρώπους αλλά φοβάμαι ότι μπορούν να εξελιχθούν σε άκρως επικίνδυνους για τη σωματική ακεραιότητα.
Επιθυμώ διακαώς αλλαγές αλλά όσο αυτές πλησιάζουν ξεκινούν οι αμφιβολίες για την ορθότητα επιλογής της αλλαγής και το φόβο του αγνώστου.
Μου λείπει, δηλαδή πάντα δεν υπήρχε στη ζωή μου, η παρέα του αυθόρμητου, του χαβαλέ. Γνωρίζω ότι δύσκολα μπορώ να εξελιχθώ σε τέτοιο άτομο, μα και όσες φορές εξελίχθηκα με τον καιρό οι παρέες αυτές απομακρύνονταν από μένα. Κάποτε λέω πως μπορεί να με φύλαξε ο Θεός, πχ μπορεί να μπλεκά ή να παρασυρόμασταν σε αποκλίνουσες κυρίως ηθικά καταστάσεις.
Ονειρεύομαι πως θα θελα σήμερα να είναι η ζωή μου, μόνο που όλα θα πρεπε να είναι ρόδινα στην κοινωνία. Ακόμα και να ταν πιθανόν ο χαρακτήρας μου βυθισμένος στις διαστρεβλώσεις τότε όσο ποτέ άλλοτε να μην εκμεταλλευόταν, να μην γινόταν δηλαδή δημιουργικό αλλά και ανελίξιμο μέρος μιας τέτοιας ρόδινης κοινωνίας.
Κάποτε αναρωτιέμαι αν η μη αναζήτηση μου από άλλους τους οποίους θεωρώ γνωστούς ή φίλους δεν οφείλεται σε παραγνώριση ή υποτίμηση μου αλλά στην τάση μου να νιώθω πιο ωραία όταν είμαι μόνος με χώρο ασφάλειας μου όμως το αίσθημα οτι όντως υπάρχουν τέτοια άτομα στη ζωή μου που έστω με δική μου πρωτοβουλία θα μπορούσα να τους αναζητήσω.
Προσπαθώ να αποβάλω τις υποθέσεις και απλά να μαι αντικειμενικός, νοείται πρώτα με αυτά που μου συμβαίνουν και συνάμα για τα υπόλοιπα.
Χθες άκουγα για μια ομιλία πως σκοπός του ανθρώπου δεν είναι να διαβάσει ούτε να γράψει πολλά βιβλία αλλά να βιώσει μαι ζωή με αρετές.
Μάθετε να ζητάτε αλλά και να σαστε εύστροφοι όταν πάρετε αυτό που ζητάτε.
Μου κανε επίσης εντύπωση ένα σκίτσο με ένα παππού κι ένα εγγονό που έλεγε ο παππούς δυστυχία στη ζωή είναι να ζήσεις όπως θέλουν οι άλλοι να ζήσεις.
Ο εγκλωβισμός σε μια κατάσταση στην οποία εξαρχής το άτομο είχε αμφιβολίες είναι ότι χειρότερο μπορεί να του συμβεί.
Όμως η γραπτή έκφραση του ψυχικού μας κόσμου, μα ξαλαφρώνει έστω λιγάκι από τα βάρη. Εμένα μου αίνεται και κάπως δημιουργικό.
είναι αποφόρτιση και το προτείνουν πολλοί ψυχοθεραπευτές.