Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 253
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 253 of 358 FirstFirst ... 153203243251252253254255263303353 ... LastLast
Results 3,781 to 3,795 of 5369
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Σκέφτομαι πως να αντιμετωπίσω την νυχτερινή υπερφαγία.
    Μόλις πάει βράδυ παραγγέλνω απ' έξω και τρώω σαν βόδι.
    Ξεπέρασα τα 105 κιλά δυστυχώς.
    Το έχει πάθει κανείς άλλος; Να τρώει βράδυ κ τζανκ φουντ ασταμάτητα;
    Εδώ κ πέντε μήνες σχεδόν κάθε μέρα απ' έξω το βράδυ.
    Πήρα είκοσι κιλά τους τελευταίους μήνες.
    Σκέφτομαι αν θα μπορέσω να το σταματήσω άραγε;;;;;;;
    Κάνω μια προσπάθεια ακόμη μήπως και αντέξω και δεν φάω βράδυ και ιδιαίτερα τζανκ φουντ.
    Αυτά, χρόνια πολλΑ σε όλους.
    Αν και είμαι αρκετά αργοπορημενη ας γράψω.

Το έχω πάθει. Και το έκοψα. Και τώρα το παθαίνω, να θελω τζανκ φουντ , ειδικά το βράδυ, κάθε φορα που μπαίνω σε cut.

Πρέπει να βρεις τι στο προκαλεί.

Οι πολύ χαμηλές θερμίδες, ( ή πολύ λίγοι υδατάνθρακες/λίπη) κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ενας συνήθης ύποπτος. Στερείσαι και σου γυρνάει σε λιγούρες το βράδυ. Αν θες να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, διάλεξε μια πιο βατή διατροφή. Μπορεί μεν να είναι +200-300 θερμίδες πάνω απο αυτό που θα ήθελες... Αλλά πιθανότατα να βοηθήσει να μην κάνεις τα epic cheat meal +3000 θερμίδες κάθε βράδυ, οπότε σε θερμιδικό ισοζύγιο κερδισμένος βγαίνεις.

Άλλη πιθανότητα. Τρως τροφές όλη μέρα με μικρό όγκο. Δεν πιανουν " χώρο " στο στομάχι. Αυτό λύνεται ή με το νερό που ανέφεραν , με σαλατικά πχ μαρούλια, ή με το να μαγειρεύεις πιο "αφράτα" τα τρόφιμα σου. Πχ ενα πιτάκι με ασπράδια είναι πιο high volume από το να φας σκέτο ασπράδι και σκέτη βρώμη.

Βρες τροφές που σου δίνουν πιο πολύ το αίσθημα κορεσμού. Για μένα πχ, αν φαω άλιπο κόκκινο κρέας ή γιαούρτι είμαι πολύ πιο χορτάτη από το να φαω κοτόπουλο.

Άλλη περίπτωση, είναι να είναι ψυχολογικό όλο αυτό. Είτε χρησιμοποιείς το φαι για anti-stress είτε για επιβράβευση επειδή κάτι έκανες καλό μεσα στη μερα.
    Εκεί, η μόνη λύση ειναι να βρεις καποιο υποκατάστατο. Κάτι άλλο να σε χαλαρώνει που να μην ειναι φαγώσιμο, υπάρχει?

Για να μην γράφω ως αύριο. Ρυθμίζεις διατροφή + ψυχολογία και τα υπόλοιπα είναι πειθαρχία.

αν μπορω να βοηθήσω γενικά, είμαι στη διάθεση σου

Senior Member
    Τρώμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να τρώμε...
    Όταν θέλουμε να τα φάμε όλα και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε αφήνουμε κάτι για αύριο η μεθαύριο, η πιθανότητα να πεθάνουμε και να μην προλάβουμε είναι μικρή!
    Για να ράψουμε το στόμα μας , πρέπει να το υποστηρίξουμε και με πλύσιμο δοντιών, να φορέσουμε πιτζάμες , να χαμηλώσουμε το καλοριφέρ, να δούμε τηλεόραση ή κάτι άλλο που μας αρέσει.
    Κλείνουμε και το κινητό για να έχουμε λίγο χρόνο να το μετανιώσουμε αν πάμε να κάνουμε παραγγελία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αν και είμαι αρκετά αργοπορημενη ας γράψω.

Το έχω πάθει. Και το έκοψα. Και τώρα το παθαίνω, να θελω τζανκ φουντ , ειδικά το βράδυ, κάθε φορα που μπαίνω σε cut.

Πρέπει να βρεις τι στο προκαλεί.

Οι πολύ χαμηλές θερμίδες, ( ή πολύ λίγοι υδατάνθρακες/λίπη) κατά τη διάρκεια της μέρας είναι ενας συνήθης ύποπτος. Στερείσαι και σου γυρνάει σε λιγούρες το βράδυ. Αν θες να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, διάλεξε μια πιο βατή διατροφή. Μπορεί μεν να είναι +200-300 θερμίδες πάνω απο αυτό που θα ήθελες... Αλλά πιθανότατα να βοηθήσει να μην κάνεις τα epic cheat meal +3000 θερμίδες κάθε βράδυ, οπότε σε θερμιδικό ισοζύγιο κερδισμένος βγαίνεις.

Άλλη πιθανότητα. Τρως τροφές όλη μέρα με μικρό όγκο. Δεν πιανουν " χώρο " στο στομάχι. Αυτό λύνεται ή με το νερό που ανέφεραν , με σαλατικά πχ μαρούλια, ή με το να μαγειρεύεις πιο "αφράτα" τα τρόφιμα σου. Πχ ενα πιτάκι με ασπράδια είναι πιο high volume από το να φας σκέτο ασπράδι και σκέτη βρώμη.

Βρες τροφές που σου δίνουν πιο πολύ το αίσθημα κορεσμού. Για μένα πχ, αν φαω άλιπο κόκκινο κρέας ή γιαούρτι είμαι πολύ πιο χορτάτη από το να φαω κοτόπουλο.

Άλλη περίπτωση, είναι να είναι ψυχολογικό όλο αυτό. Είτε χρησιμοποιείς το φαι για anti-stress είτε για επιβράβευση επειδή κάτι έκανες καλό μεσα στη μερα.
    Εκεί, η μόνη λύση ειναι να βρεις καποιο υποκατάστατο. Κάτι άλλο να σε χαλαρώνει που να μην ειναι φαγώσιμο, υπάρχει?

Για να μην γράφω ως αύριο. Ρυθμίζεις διατροφή + ψυχολογία και τα υπόλοιπα είναι πειθαρχία.

αν μπορω να βοηθήσω γενικά, είμαι στη διάθεση σου
    Χαχαχα γελάω με το υποκατάστατο.
    Υπάρχει κάτι να με χαλαρώνει και να μην είναι φαγώσιμο.
    Νομίζω ότι έπεσες μέσα και εγώ ψυχολογικό νομίζω ότι είναι όλο αυτό.
    Ίσως είναι αντί στρες, η νιώθω κάποιο κενό και το ρίχνω στο τζανκ φουντ.
    Αλλά θέλω να μάθω τρικ να το ξεπεράσω.

Πάντως έχω κάτι μερουλες που κάνω μια προσπάθεια.

Πίνω λίτρα νερό , έβαλα σαλάτες έκοψα τζανκ φουντ , άρχισα γυμναστική κυρίως τζοκινγκ, αλλά με πιάνει πολύ έντονα το βράδυ αυτό.
    Πέφτει η ψυχολογία μου άμα δεν φάω κάτι νόστιμο.

Νομίζω θέλει πολύ καιρό και πειθαρχία για να το ξεπεράσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Τρώμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να τρώμε...
    Όταν θέλουμε να τα φάμε όλα και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε αφήνουμε κάτι για αύριο η μεθαύριο, η πιθανότητα να πεθάνουμε και να μην προλάβουμε είναι μικρή!
    Για να ράψουμε το στόμα μας , πρέπει να το υποστηρίξουμε και με πλύσιμο δοντιών, να φορέσουμε πιτζάμες , να χαμηλώσουμε το καλοριφέρ, να δούμε τηλεόραση ή κάτι άλλο που μας αρέσει.
    Κλείνουμε και το κινητό για να έχουμε λίγο χρόνο να το μετανιώσουμε αν πάμε να κάνουμε παραγγελία.
    Το έχω πάθει πολλές φορές πάντως, το να παραγγείλω και μετά να το μετανιώσω.
    Ισχύει αυτό που γράφεις στην αρχή αλλά... Είμαι σε μια λούπα.

Senior Member
    μην είσαι απαιτητικός με τον εαυτό σου να είναι τέλειος, υποτροπές παθαίνουμε όλοι, και να αφήνεις μια μέρα κάθε τόσο να παρασύρεται δε χάθηκε ο κόσμος, δεν είσαι και στο στρατο ξερωγω.

σκέφτομαι γενικότερα τη κουλτούρα που υπάρχει γύρω από τις γυναίκες -κι όχι μόνο- και έχω καταλήξει πως, υπάρχουν τα παραδείγματα του παρελθόντος για να μην επαναληφθουν. όχι για να γίνουν τρόπος ζωής.

Senior Member
    Σκέφτομαι την κατάντια κάποιων ηλικιωμένων ανθρώπων που μπορεί να γράφουν και 20 χρόνια σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ ψυχολογίας ή στα social χωρίς να έχουν βρει άκρη αυτοβελτίωσης!
    Στην υγειά σας παιδιά και μακριά από τοξικά γέρικα κουτ(σ)ά άλογα. Ο ορισμός της σπατάλης οξυγόνου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    μην είσαι απαιτητικός με τον εαυτό σου να είναι τέλειος, υποτροπές παθαίνουμε όλοι, και να αφήνεις μια μέρα κάθε τόσο να παρασύρεται δε χάθηκε ο κόσμος, δεν είσαι και στο στρατο ξερωγω.

σκέφτομαι γενικότερα τη κουλτούρα που υπάρχει γύρω από τις γυναίκες -κι όχι μόνο- και έχω καταλήξει πως, υπάρχουν τα παραδείγματα του παρελθόντος για να μην επαναληφθουν. όχι για να γίνουν τρόπος ζωής.

Πρέπει να έχω μια κάποια πειθαρχεία ιδιαίτερα στο φαι.
    Τόσα χρόνια δεν είχα, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα γιατί στο τέλος θα πάθω και τίποτα τρώγοντας όλα αυτά τα φαγητά.
    Ίσως βάλω κάποιο τσιτ Μιλ μέσα στην εβδομάδα για να προσαρμοσω πιο εύκολα τα νέα δεδομένα.
    Όπου τσιτ μιλ βάλε τζανκ φουντ.

Banned
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Σκέφτομαι την κατάντια κάποιων ηλικιωμένων ανθρώπων που μπορεί να γράφουν και 20 χρόνια σε ένα οποιοδήποτε φόρουμ ψυχολογίας ή στα social χωρίς να έχουν βρει άκρη αυτοβελτίωσης!
    Στην υγειά σας παιδιά και μακριά από τοξικά γέρικα κουτ(σ)ά άλογα. Ο ορισμός της σπατάλης οξυγόνου.

20 χρόνια πριν υπήρχαν τα φόρουμ ;
    Και αν ναι ποιος είχε πρόσβαση σε αυτά ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post

20 χρόνια πριν υπήρχαν τα φόρουμ ;
    Και αν ναι ποιος είχε πρόσβαση σε αυτά ;
    Κι όμως υπάρχουν ναυάγια ζωής με πάνα-βρακάκι που μπορεί να γράφουν από το 2006 και να μην έχουν λύσει ακόμα τα ψυχολογικά τους! Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και I see dead people. Κατάντια...

Κι όμως υπάρχουν ναυάγια ζωής με πάνα-βρακάκι που μπορεί να γράφουν από το 2006 και να μην έχουν λύσει ακόμα τα ψυχολογικά τους! Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και I see dead people. Κατάντια...
    Κατάντια είναι και κάτι θρασύδειλοι που πετάνε τάχα μπηχτούλες χωρις να λένε ονόματα , χωρις να λένε ξεκάθαρα τι τους πειράζει. Ούτε η ανωνυμία δεν τους δίνει τα @ να πουνε τι θέλουν στα ισια.

Αντ' αυτού προσπαθούν να προσβάλλουν με το έτος εγγραφής, τον αριθμό μηνυμάτων , την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό ΑΦΜ , τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ασε σου λεω, προβληματικοί άνθρωποι

Senior Member
    Κατάντια είναι και κάτι θρασύδειλοι που πετάνε τάχα μπηχτούλες χωρις να λένε ονόματα , χωρις να λένε ξεκάθαρα τι τους πειράζει. Ούτε η ανωνυμία δεν τους δίνει τα @ να πουνε τι θέλουν στα ισια.

Αντ' αυτού προσπαθούν να προσβάλλουν με το έτος εγγραφής, τον αριθμό μηνυμάτων , την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό ΑΦΜ , τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ασε σου λεω, προβληματικοί άνθρωποι
    Προβολές αγαπητή φίλη. Προβολές.

Προβολές αγαπητή φίλη. Προβολές.
    Χαχαχ αυτό είναι το καθρεφτάκι που λέγαμε στο δημοτικό?

Συνέλθετε που νομίζετε ότι το μεγάλο σας προσόν είναι η ηλικία σας και η μικρή σας συμμετοχή στο φόρουμ.

Τα φιλιά μου κ σε σας

Senior Member
    Χαχαχ αυτό είναι το καθρεφτάκι που λέγαμε στο δημοτικό?

Συνέλθετε που νομίζετε ότι το μεγάλο σας προσόν είναι η ηλικία σας και η μικρή σας συμμετοχή στο φόρουμ.

Τα φιλιά μου κ σε σας
    Σε βάραγε βαριά η τρέλα
    κι ο ύπνος τράβαγε κορδέλα

Για δες τι βλέπει η βαρεμένη,
    όταν κοιμάται φαγωμένη

Κι άμα με το καλό ξυπνήσεις
    Και θες για τούτα εξηγήσεις
    Χωρίς να με παρεξηγήσεις
    Τον Φρόιντ τράβα να ρωτήσεις.

Καταπληκτικό τραγουδάκι, να το ακούτε
    Τα φιλιά μου επίσης.

Senior Member
    ώπα δηλαδή διακωμωδεί την τρέλα το άσμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    ώπα δηλαδή διακωμωδεί την τρέλα το άσμα;
    Χαχα! Όχι βρε, διακωμωδεί τα όνειρα και τη θεωρία του Φρόιντ για αυτά. Ακούστε το, αξίζει τον κόπο.