Originally Posted by
carrot
Να σου πω και η ψυχολογία μου να είναι καλή, όπως τώρα λόγου χάρη, που για μένα είναι σαν πρωινό ξύπνημα μετά από ξεκούραστο ύπνο (επιτέλους), λίγη περισσότερη ώρα να κάτσω εδώ πέρα και να διαβάσω όλες αυτές τις απόψεις σας θα τρελαθώ, θα αρχίσω να έχω παραισθήσεις και θα ξεχάσω ακόμα και τα λίγα λογικά πράγματα που γνωρίζω... μη μου πεις τώρα ότι φταίω εγώ για όλα, όπως σου είπα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξαναμπεί σε κοινωνικό mode, και με τον χρόνο επανέρχεται, το ίδιο και αν απομονωθεί, θα αρχίσουν οι περιέργιες, δεν είναι προσωπικό πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις, είτε διαμορφώνεις μια κοινωνική συμπεριφορά στη ζωή αυτή, είτε δεν διαμορφώνεις μια κοινωνική συμπεριφορά, είναι και επιλογή σαφώς και θέμα υγείας, άλλωστε λένε ότι όποιος έχει ασσύμετρο μέγεθος ματιών πιθανώς έχει πάθει εγκεφαλλικό παλαιότερα, και ξέρεις δεν είναι και λίγοι νέοι έτσι, πρόβλημα "σχιζοφρένειας" δε θα το λεγα ακριβώς, πίστευε ότι θες, δύο είναι οι λέξεις, εγκεφαλλική ζημιά και κοινωνικότητα, κάνε όση ανάλυση θες, το πολύ πολύ να βρείς κάνα σκελετό σε καμιά ντουλάπα η κάναν ελέφαντα σε ζωολογικό κήπο είναι απλά τα πράγματα εμείς τα κάνουμε δύσκολα κυρίως για όσους βλέπουμε με μισό μάτι. Βλέπε και όσο κλάψιμο θες, δεν μπαίνω εδώ μέσα να κλαίω, αν και λίγο πριν τον ύπνο κάτι με πιάνει είναι η αλήθεια, αν θες να κολάς στο 10% των μηνυμάτων μου και να με κρινεις μόνο από αυτό το 10% κάντο αλλά μη μου βγάλεις και το άλλο μάτι σε παρακαλώ δεν σου έχω κάνει και τίποτα, ούτε νομίζω να έχω διάθεση να βλάψω κανέναν χωρίς αιτία, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στη τελική. Δυσκολεύομαι να διακρίνω ευαισθησία εδώ μέσα.