Τι σκέφτεστε; - Page 251
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 251 of 1532 FirstFirst ... 1512012412492502512522532613013517511251 ... LastLast
Results 3,751 to 3,765 of 22967
    Senior Member
    ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΖΩΝ ΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΖΩΝ ΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ.
    Ρε συ vince έλεος!!
    Σου κάνω παράθεση ώστε όταν συνέλθεις από την υποτροπή, να το ξανασκεφτείς δεύτερη φορά αν ποτέ θέλήσεις να ξανακόψεις τα φάρμακά σου. Πρέπει να απόδεχτείς ότι όταν ο άνθρωπος έχει κάποιο πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον κατάλληλο τρόπο κι όχι με τον ιδανικό τρόπο της φαντασίας του. Απορώ πως αντέχεις να βασανίζεσαι τόσο καιρό...

Senior Member
    πλακίτσα κανω :))))

να χαρώ και γω λίγο πριν έρθει το τέλος

Senior Member
    καροτ πηγαινε σε ενα ψυχολογο καλυτερα να συζητησεις το προβλημα σου. γραψου σε συλλογους να γνωρισεις ατομα. πηγαινε εκδρομη με ομιλο πεζοποριας. στειλε πμ στον πελαριρι να γνωρισεις κοσμο απο το ΜΑΖΙ. γι αυτο φτιαχτηκε το ΜΑΖΙ, για να γνωριζονται μεταξυ τους ανθρωποι που εχουν καποια ψυχικη ασθενεια, κ να μην απομονωνονται, οχι σε διαδικτυακο επιπεδο, αλλα λαιβ.

επιτελους κανε κατι! απο το να σαπιζεις μονος σε αυτο το φορουμ κ να εχεις 4600 μηνυματα κ να κλαιγεσαι οτι εισαι μονος κ οτι δεν εχεις παρεες κ μετα ολο να βγαζεις το θυμο σου κ το πληγωμα σου να παμε ολοι να ψοφησουμε, κανε κατι εποικοδομητικο επιτελους! οσο σε θυμαμαι εδω μεσα σε αυτο το φορουμ, μια ζωη κλαιγεσαι οτι δεν εχεις φιλους. δε βαρεθηκες? δεν κουραστηκες πια να ζεις σε αυτη την κακομοιρια?

Senior Member
    LOL βρε iberis, μην παίρνεις τα αυτοκτονικά-δολοφονικά καρότα στα σοβαρά... άστα να ξεσπάσουν με τις πλάκες τους, τι μπορούν να καταφέρουν έτσι και αλλιώς; Να μην μας πετύχει τόσο η φακή;
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    ντις, νομιζω οτι ο καροτ εχει οντως προβλημα κ δεν ειναι τοσο αστειο κ τοσο πλακα οσο σου φαινεται, αλλα ας παει να το λυσει.

Senior Member
    τι άλλο να σκεφτώ. Ότι έχω κουραστεί από την πολύ μοναξιά και να θέλω δηλαδή να ξαναμπώ σε κοινωνική λειτουργία θα μου έπερνε χρόνο αλλά δεν παίζει γιατί απόλους φτύσιμο τρώω και σαν αντίδραση βγάζω flames. Πόση μοναξιά να αντέξει ένας άνθρωπος?

Εσείς που όλοι έχετε βρεί φίλους τι πιστεύετε για μένα? Θα νιώσετε καλύτερα αν φουντάρω απο το μπαλκόνι? Θα σας κάνω χάρη, θα σας είναι αδιάφορο, τι?
    πιστευω οτι εισαι ενας ανθρωπος που εχει καποια προβληματα που δεν θελει να αποδεχτει κ να διαχειριστει για καποιους λογους που εγω δεν καταλαβαινω. προσωπικα δε θα χαρω αν μαθω οτι επεσες απο το μπαλκονι, νομιζω πως θα στενοχωρηθω, αλλα λιγο, θα το ξεπερασω, να σου πω την αληθεια! θα πω, κριμα, να ενας ανθρωπος που αρνιοταν πεισματικα να παρει βοηθεια κ εφτασε σε ασφυκτικο αδιεξοδο.

επισης σκεφτομαι οτι κουραστηκα εγω να σε διαβαζω να κλαιγεσαι οτι εισαι χαλια κ δεν αντεχεις τη μοναξια!! εσυ πώς σε αντεχεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ντις, νομιζω οτι ο καροτ εχει οντως προβλημα κ δεν ειναι τοσο αστειο κ τοσο πλακα οσο σου φαινεται, αλλα ας παει να το λυσει.
    Σαφώς και έχει πρόβλημα... αλλά σκέψου πόσες μα ΠΟΣΕΣ φορές του έχεις πει ΜΟΝΟ εσύ να πάει να το αντιμετωπίσει, και πολλαπλασίασέ το με το υπόλοιπο φόρουμ, ή έστω με αυτόυς που give a damn... αφού ο ίδιος ΔΕ θέλει και ΔΕΝ καταλαβαίνει. Είπαμε, δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί, πόσο μάλλον κάποιον που δεν πιστεύει καν ότι έχει πρόβλημα... Έχει επαναλάβει ότι χεσμένη την έχει την ανθρώπινη φυλή και δη το φόρουμ αυτό... ό,τι και να του πούμε εμείς τα ταπεινά ατομακίδια, δεν μας έχει σε εκτίμηση... ίσως αν σκάσει κανένας εξωγήινος και του πει "καρότο, άντε πήγαινε να σε δει ο γιατρός σου και πάρε τα φάρμακά σου γιατί αλλιώς δεν σε παίρνουμε στο διαστημόπλοιο" να έχει περισσότερες πιθανότητες να εισακουστεί... αλλά σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί ο εξωγήινος με καρότα...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    LOL βρε iberis, μην παίρνεις τα αυτοκτονικά-δολοφονικά καρότα στα σοβαρά... άστα να ξεσπάσουν με τις πλάκες τους, τι μπορούν να καταφέρουν έτσι και αλλιώς; Να μην μας πετύχει τόσο η φακή;
    Για τον εαυτό του το λέω. Χάνει τα πιο δημιουργικά του χρόνια γιατί απλά δεν θέλει να πάρει φάρμακα. Τι να πω! Καλό αυτομαστίγωμα!
    Η φακή Dissaki μου αποκλείεται να μην πετύχει :Ρ

Member
    Μολις τελειωσα απ'τη δουλεια και δεν εχω κατι σοβαρο να κανω ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    πιστευω οτι εισαι ενας ανθρωπος που εχει καποια προβληματα που δεν θελει να αποδεχτει κ να διαχειριστει για καποιους λογους που εγω δεν καταλαβαινω. προσωπικα δε θα χαρω αν μαθω οτι επεσες απο το μπαλκονι, νομιζω πως θα στενοχωρηθω, αλλα λιγο, θα το ξεπερασω, να σου πω την αληθεια! θα πω, κριμα, να ενας ανθρωπος που αρνιοταν πεισματικα να παρει βοηθεια κ εφτασε σε ασφυκτικο αδιεξοδο.

επισης σκεφτομαι οτι κουραστηκα εγω να σε διαβαζω να κλαιγεσαι οτι εισαι χαλια κ δεν αντεχεις τη μοναξια!! εσυ πώς σε αντεχεις?
    Να σου πω και η ψυχολογία μου να είναι καλή, όπως τώρα λόγου χάρη, που για μένα είναι σαν πρωινό ξύπνημα μετά από ξεκούραστο ύπνο (επιτέλους), λίγη περισσότερη ώρα να κάτσω εδώ πέρα και να διαβάσω όλες αυτές τις απόψεις σας θα τρελαθώ, θα αρχίσω να έχω παραισθήσεις και θα ξεχάσω ακόμα και τα λίγα λογικά πράγματα που γνωρίζω... μη μου πεις τώρα ότι φταίω εγώ για όλα, όπως σου είπα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξαναμπεί σε κοινωνικό mode, και με τον χρόνο επανέρχεται, το ίδιο και αν απομονωθεί, θα αρχίσουν οι περιέργιες, δεν είναι προσωπικό πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις, είτε διαμορφώνεις μια κοινωνική συμπεριφορά στη ζωή αυτή, είτε δεν διαμορφώνεις μια κοινωνική συμπεριφορά, είναι και επιλογή σαφώς και θέμα υγείας, άλλωστε λένε ότι όποιος έχει ασσύμετρο μέγεθος ματιών πιθανώς έχει πάθει εγκεφαλλικό παλαιότερα, και ξέρεις δεν είναι και λίγοι νέοι έτσι, πρόβλημα "σχιζοφρένειας" δε θα το λεγα ακριβώς, πίστευε ότι θες, δύο είναι οι λέξεις, εγκεφαλλική ζημιά και κοινωνικότητα, κάνε όση ανάλυση θες, το πολύ πολύ να βρείς κάνα σκελετό σε καμιά ντουλάπα η κάναν ελέφαντα σε ζωολογικό κήπο είναι απλά τα πράγματα εμείς τα κάνουμε δύσκολα κυρίως για όσους βλέπουμε με μισό μάτι. Βλέπε και όσο κλάψιμο θες, δεν μπαίνω εδώ μέσα να κλαίω, αν και λίγο πριν τον ύπνο κάτι με πιάνει είναι η αλήθεια, αν θες να κολάς στο 10% των μηνυμάτων μου και να με κρινεις μόνο από αυτό το 10% κάντο αλλά μη μου βγάλεις και το άλλο μάτι σε παρακαλώ δεν σου έχω κάνει και τίποτα, ούτε νομίζω να έχω διάθεση να βλάψω κανέναν χωρίς αιτία, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στη τελική. Δυσκολεύομαι να διακρίνω ευαισθησία εδώ μέσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Σαφώς και έχει πρόβλημα... αλλά σκέψου πόσες μα ΠΟΣΕΣ φορές του έχεις πει ΜΟΝΟ εσύ να πάει να το αντιμετωπίσει, και πολλαπλασίασέ το με το υπόλοιπο φόρουμ, ή έστω με αυτόυς που give a damn... αφού ο ίδιος ΔΕ θέλει και ΔΕΝ καταλαβαίνει. Είπαμε, δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί, πόσο μάλλον κάποιον που δεν πιστεύει καν ότι έχει πρόβλημα... Έχει επαναλάβει ότι χεσμένη την έχει την ανθρώπινη φυλή και δη το φόρουμ αυτό... ό,τι και να του πούμε εμείς τα ταπεινά ατομακίδια, δεν μας έχει σε εκτίμηση... ίσως αν σκάσει κανένας εξωγήινος και του πει "καρότο, άντε πήγαινε να σε δει ο γιατρός σου και πάρε τα φάρμακά σου γιατί αλλιώς δεν σε παίρνουμε στο διαστημόπλοιο" να έχει περισσότερες πιθανότητες να εισακουστεί... αλλά σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί ο εξωγήινος με καρότα...
    Κάτσε χαλάρωσε, κουλάρισε δεν ξέρω τι θα κάνεις, και σκέψου λίγο ανθρώπινα πρώτα πριν αρχίζεις να το παίζεις δασκάλα χωρίς χρυσά μαλλιά, άντε τώρα.

Senior Member
    Να σου πω και η ψυχολογία μου να είναι καλή, όπως τώρα λόγου χάρη, που για μένα είναι σαν πρωινό ξύπνημα μετά από ξεκούραστο ύπνο (επιτέλους), λίγη περισσότερη ώρα να κάτσω εδώ πέρα και να διαβάσω όλες αυτές τις απόψεις σας θα τρελαθώ, θα αρχίσω να έχω παραισθήσεις και θα ξεχάσω ακόμα και τα λίγα λογικά πράγματα που γνωρίζω... μη μου πεις τώρα ότι φταίω εγώ για όλα, όπως σου είπα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξαναμπεί σε κοινωνικό mode, και με τον χρόνο επανέρχεται, το ίδιο και αν απομονωθεί, θα αρχίσουν οι περιέργιες, δεν είναι προσωπικό πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις, είτε διαμορφώνεις μια κοινωνική συμπεριφορά στη ζωή αυτή, είτε δεν διαμορφώνεις μια κοινωνική συμπεριφορά, είναι και επιλογή σαφώς και θέμα υγείας, άλλωστε λένε ότι όποιος έχει ασσύμετρο μέγεθος ματιών πιθανώς έχει πάθει εγκεφαλλικό παλαιότερα, και ξέρεις δεν είναι και λίγοι νέοι έτσι, πρόβλημα "σχιζοφρένειας" δε θα το λεγα ακριβώς, πίστευε ότι θες, δύο είναι οι λέξεις, εγκεφαλλική ζημιά και κοινωνικότητα, κάνε όση ανάλυση θες, το πολύ πολύ να βρείς κάνα σκελετό σε καμιά ντουλάπα η κάναν ελέφαντα σε ζωολογικό κήπο είναι απλά τα πράγματα εμείς τα κάνουμε δύσκολα κυρίως για όσους βλέπουμε με μισό μάτι. Βλέπε και όσο κλάψιμο θες, δεν μπαίνω εδώ μέσα να κλαίω, αν και λίγο πριν τον ύπνο κάτι με πιάνει είναι η αλήθεια, αν θες να κολάς στο 10% των μηνυμάτων μου και να με κρινεις μόνο από αυτό το 10% κάντο αλλά μη μου βγάλεις και το άλλο μάτι σε παρακαλώ δεν σου έχω κάνει και τίποτα, ούτε νομίζω να έχω διάθεση να βλάψω κανέναν χωρίς αιτία, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στη τελική. Δυσκολεύομαι να διακρίνω ευαισθησία εδώ μέσα.
    Σκεφτηκες ποτε καροτ , οτι αυτο μπορει να ειναι το 10% που αναλογει στη λου? Και οτι οσα ποστ θεωρεις αρνητικα ειναι το 10% των αλλων? Και χωρις να φτανουμε σε σημειο να απαξιωνουμε και να βριζουμε τους συνομιλητες μας.

Το 10% μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Σκεφτηκες ποτε καροτ , οτι αυτο μπορει να ειναι το 10% που αναλογει στη λου? Και οτι οσα ποστ θεωρεις αρνητικα ειναι το 10% των αλλων? Και χωρις να φτανουμε σε σημειο να απαξιωνουμε και να βριζουμε τους συνομιλητες μας.

Το 10% μου.
    Φίλε μου (ελπίζω να μην σε πειράζει και το φίλος...) και σένα σε έχουν βρίσει οι πανικούλες και με γούστο σου με καπέλο σου να τα καταπίνεις και να επιτήθεσαι σε ομόφυλλους σου, εγώ δεν τα καταπίνω όμως, πνίγομαι και μου βγαίνουν και μένα βρισιές, το βρισίδι και την ξεφτύλλα που έχω φάει από τις πανικούλες και τους πανικούληδες εδώ μέσα δεν είναι και λίγο αν νομίζεις πως έχεις κάνει αληθινά φίλους εδώ μέσα είσαι βαθυά νυχτωμένος τα ίδια χάλια έχεις γίνει με τις συμπεριφορές που σε οδήγησσαν σε ένα φορουμ ψυχολογίας. Η βρισιά δεν είναι ότι χειρότερο μπορεί να διαβάσει κάποιος, αν με νοείς.

Senior Member
    Φίλε μου (ελπίζω να μην σε πειράζει και το φίλος...) και σένα σε έχουν βρίσει οι πανικούλς και με γούστο σου με καπέλο σου να τα καταπίνεις και να επθιτήθεσαι σε ομόφυλλους σου, εγώ δεν τα καταπίνω όμως, πνίγομαι και μου βγαίνουν και μένα βρισιές, το βρισίδι και την ξεφτύλλα που έχω φάει από παν ικούλες και πανικούληδες εδώ μέσα δεν είναι και λίγο αν νομίζεις πως έχει κάνει αληθινά φίλους εδώ μέσα είσαι βαθυά νυχτωμένος τα ίδια χάλια έχεις γίνει με τις συμπεριφορές που σε οδήγησσαν σε ένα φορουμ ψυχολογίας. Η βρισιά δεν είναι ότι χειρότερο μπορεί να διαβάσει κάποιος, αν με νοείς.
    Καροτ , εχεις δικαιωμα στο μπινελικι. Θες να σε αντιμετωπιζουν ισοτιμα και να σε μπινελικωνουν οταν μπινελικωνεις ή θες να σε λυπουνται? Εγω το δευτερο δεν θα το αντεχα. Για σκεψου λιγο αυτα που λεω.

Τεσπα , ελπιζω να ανεβουν τα κεφια σου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]