Όταν αποδεχτούμε αυτό που πραγματικά είμαστε μέσα στο μυαλό μας. Τότε θα έρθει και η αλλαγή.
Printable View
Όταν αποδεχτούμε αυτό που πραγματικά είμαστε μέσα στο μυαλό μας. Τότε θα έρθει και η αλλαγή.
Σκεφτομαι γιατι αραγε να εχουν παει ολα τοσο χαλια στη ζωη μου; Ειναι στο DNA μου η αποτυχια; Κι αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι αν ειχα κανει αλλες επιλογες τωρα θα ημουν μια χαρα. Η μηπως δεν επιλεγουμε τιποτα και ολα ειναι μοιραια; Δεν ξερω ισως μερικοι ανθρωποι ειναι προορισμενοι να αποτυχουν. Μαυρες σκεψεις βραδιατικα.
Σ' ευχαριστώ αν και δε νομίζω πως έχω ταλέντο έκφρασης. Το αντίθετο.
Απλά μερικές στιγμές νιώθω να με κατακλύζει το άδικο και για αυτό τα γράφω απ έξω απ' έξω βέβαια.
Δηλαδή πριν γράψω το μήνυμα που σ άρεσε είχα δει κάποιο πρόσωπο στην τηλεόραση να λέει ψέματα ψέματα ψέματα. Και εννοείται όταν θέλεις να φανείς πως είσαι εσύ ο σωστός, πέρα από το ψέμα ρίχνεις και το φταίξιμο στους άλλους.
Και σ ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, ιδίως στις περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη που τους ξέρεις καλύτερα κι απ' τον εαυτό σου.
Και τα λένε έτσι όπου οι περισσότεροι άνθρωποι επειδή δε γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις συμφωνούν μαζί τους και νιώθεις σα να απλώνεται ένα τεράστιο πέπλο αδικίας παντού.
Και θέλεις να βγεις απ' το πέπλο. Να αναπνεύσεις.
Και ναι. Με βοήθησε που έστειλα το μήνυμα. Με ηρέμησε.
Μετά πήγα και δουλειά που απαιτεί και αρκετή σωματική ενέργεια. Ίδρωσα, κουράστηκα. Εκκρίνονται και οι γνωστές ορμόνες που μας φτιάχνουν τη διάθεση, οπότε το ξεπεράσαμε κι αυτό.
Καλά δε ξεπερνιούνται αλλά ξέρεις. Πάμε παρακάτω που λένε.
Ιωαννη οταν λεσ οτι εξευτελιζεσαι καθημερινα στισ συναναστροφεσ τι ενοεισ οτι δε σε πιστευουν καλα κανουν κ δε σε πιστευουν το προβλημα που ειναι θελω να μου το διευκρινισεισ σε παρακαλω γτ περναω τα ιδια
Λοιπον ιωαννη θα στο λυσω για να μην παιδευεσαι κ στο λεω για να μαθεισ να κρινεισ ανθρωπουσ θα σου χρειαστει στη ζωη σου ποσο χρονων ειμαι 40 αυτοσ με τον οποιο τα εβαλα ειναι 60 το πεδιο ειναι τι ξερουμε για το μελλον των ελαιων στην ελλαδα εγω φυσικα δεν ξερω γτ ειμαι βοηθοσ το παιζω οτι μου ανηκουν οι ελιεσ τι να λεω το μονο που με νοιαζει ειναι ο καφεσ κ το τσιγαρο ο αλλοσ ειναι 60αρησ με οικογενεια κ λεφτα κ φυσικα ηξερε γιατι τον νοιαζει να εξασφαλισει το παιδι του εμενα οπωσ μου το ειπε του ειπα οτι γινεται γτ εχω καποια σχεση κ ετσι οπωσ το κοβω γινεται φυσικα δεν πιστεψαν εμενα πιστεψαν εκεινον στα παπαρια μου εμενα ποιον θα πιστεψουν εγω να περναει η ωρα θελω αυτη ειναι ολη η φαση κρινε την οπωσ θεσ θα σε βοηθησει να καταλαβεισ πωσ δουλευει το μυαλο σου
το ξερεις καλυτερα απο μενα οτι ολο αυτο το χαος προκληθηκε οταν εμφανιστηκες μπροστα μου απ το πουθενα και μπροστα μου μου εφερες πρακτορες απο τη χωρα σου που τοσο καιρο παριστανουν το αφεντικο σε οτι και να χρησιμοποιησω και αφου με εκανες εξαλο με αυτη την εξωφρενικη συμπεριφορα σου παριστανοντας την ανηξερη που ταχα δε καταλαβαινε τι ελεγα το μονο που πετυχες τωρα ειναι ................................................. λεγοντας να η ........................................ και εγω στο ξεκαθαριζω αν δεν μαζεψεις ολους αυτους τους κατασκοπους που μου κουβαλησες μπροστα μου και τους εδωσες οδηγιες να με παρακολουθουν και να αποφασιζουν αυτοι για οτι κανω δε προκειτε να ακουσω κουβεντα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστεις ΕΣΥ ψυχιατρο και οι ομοιοι σου ποια νομιζεις οτι εισαι για να αποφασιζεις εσυ ποτε θα μπω στο ιντερνετ τοσο καιρο που Η ΧΟΥΝΤΑ απο τη χωρα σου εχει αναλαβει να αποφασιζει αυτη για το ποτε θα συνδεθω στο ιντερνετ και δε με ενδιαφερει καν αν με πιστευουν η οχι ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΕ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και αν δε σου κανει η χωρα αυτη και δεν ειναι αρκετα πολυτελειας για την επιπεδου αισθητικη σου να πας στη δικη σου και με αφησεις ησυχο τερμα τα ψεματα.
εδω και κατι ωρες εχεις βαλει το ρομποτ που ζω μαζι του να με ψελνει γιατι νομιζεις οτι ετσι θα εμφανιστεις ως σωτηρας εχεις φαινετε την εντυπωση οτι θα με κανεις ρομποτ και εμενα αλλα σε γελασανε εγω ρομποτ δε γινομαι σου αρεσει η οχι
Απαισιοδοξες σκεψεις παλι για τη ζωη καμια ελπιδα για το αυριο. Νιωθω αποτυχημενη. Αυτα.
απαιτω να με αφησεις ησυχοι αλλιως θα ανεβαζω συνεχεια μεχρι να με ξεφορτωθεις ως τωρα εχει φυγει κανενα εκατομυριο φορες και συνεχιζεις το χαβα σου να παριστανεις το αφεντικο σε οτι χρησιμοποιω και να κανεις το φαντασμα οπου και να παω χωρις κα να μιλας.να πας να βρεις ................. να τον δοτλευεις με τα χιλιαδες παραμυθια καταλαβες
Που ειναι οι καφετζουδες του φορουμ?! οεο?! μου ελειψαν!
πινω 3 /μερα Ηλια , κι ειναι αντικαταθλιπτικοι.............
Σκεφτομαι οτι αν τα λεφτα που δινω στην ψυχοθεραπεια θα πιασουν ποτε τοπο. Θα κανω ποτε αποσβεση; Γιατι μεχρι στιγμης μονο χειροτερα αισθανομαι. Αλλα φετος κλεινω τα σαραντα. Αν δεν κανω και τωρα η ψυχοθεραπεια δεν θα κανω ποτε.
η ψυχοθεραπεια ειναι κατι σαν να ξερεις απο πριν τις κουβεντες του ¨ασθενους " αν θελετε , εκτος αν εχω πεσει σε λαθος ψυχοθεραπευτη, παντως δεν με ωφελησε , σωστα πραματα ελεγε , αλλα μη εφαρμοσιμα την δεδομενη στιγμη .....η δεν ηξερα τι μου γινεται, που και τωρα δεν ξερω .........η νομιζω οτι ξερω .........
Ο ψυχολόγος τι μπορεί να κάνει?
Να μου πει τι? Ότι βλέπω τα πράγματα λάθος? Ότι υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες? Το ότι έχω τοξική οικογένεια η είμαι εγω ο ίδιος πιθανόν τοξικος? Κτλπ
Χαίρω πολύ, αυτα τα ξέρω και απο μόνος μου, και εν πάση περιπτώσει αν θέλω να μιλήσω κάπου έρχομαι εδω η οπουδήποτε αλλού λεω τον πόνο μου οπως κάνει ο Αλέξανδρος και μου κοστίζει και φτηνότερα.
Σιγά μην δίνω σε κάποιον 70 ευρώ για να μου λέει τα προφανή.
Εμένα στις αρχές με ωφέλησε η ψυχολόγος στις αρχές αλλά όταν τα είχα πει όλα δεν ήξερα τι άλλο να πω που με βαραίνει, τώρα έχω να πάω κοντά στους 7 μήνες λίγο οικονομικών και θα ξεκινήσω σε δωρεάν ψυχολόγο αυτή την φορά!
εγώ πιστεύω ότι αν πάσχει κάποιος από κάτι, πάει στον γιατρό.
η ψυχοθεραπεία γίνεται παράλληλα για προσωπικό όφελος.
παίζει να μην βρεις και καλό γιατρό οπότε κλάφτα.
Κανατε τα παντα για να μου παρουν την δουλεια τωρα μαλλον θα τρελαθειτε ολοι και δευτερον ο τσιπρασ φταιει που θα πεθανει 3 εκατομμυρια κοσμοσ
Ειστε στην καλυτερη σκατα ξεχαστε αξιεσ κ μαλακιεσ
Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι και να ταιριάζεις με τον/την ψυχολόγο εξάλλου δωρεάν είναι αυτή την φορά. Αλλά δεν γίνεται να μην βοηθάνε, όταν ακούς για μια κακοποίηση σε ένα άτομο ή όταν κάποιο παράδειγμα παιδί βλέπει τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα, το αναφέρω γιατί δυστυχώς είναι επίκαιρο στις μέρες μας, τότε γιατί λένε ότι τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, εάν δεν βοηθούσαν γιατί να γίνονται όλα αυτά;;
Η αποψη μου απο την εμπειρια μου με ψυχολογους και ψυχιατρους ειναι οτι αν δεν εχεις στη ζωη σου ανθρωπους να μιλησεις και να σε καταλαβουν χωρις να σε κρινουν εκει ο ψυχοθεραπευτης μπορει να βοηθησει. Αλλα να αλλαξει η ζωη σου η εσυ σαν ανθρωπος ειναι δυσκολο. Δεν ξερω με αυτον που παω τωρα θα δειξει.
Ευτυχωσ με θεραπευσε η κορακλα μου πηγε στο εξωτερικο να γινει παιδοψυχολογοσ ευτυχωσ θεε μου
Καθε χωρα εχει το δικο τησ συστημα που παραγει ανθρωπουσ εδω τι γινεται αποτυχαμε κατα λαθοσ κι οι μισοι ειναι παραβατεσ πωσ εγινε αυτο κατα λαθοσ τυχαιο δε νομιζω αρα οι μονοι που φταινε ειναι ολοι οι πρωθυπουργοι εγω ετσι πιστευω
Απο γιατρο μην περιμενετε να σασ θεραπευσει κ δυστυχωσ ολοι οδηγουνται σαν τα προβατα να γινουν παραβατεσ αρα ποιοσ φταιει πειτε μου
Και μη μου πειτε δεν υπαρχουν θεραπειεσ εγω ξερω 2 τρεισ και θελουν να φτιαξουν μηχανημα να επιστρεφουν οι νεκροι αρα ολα τα αλλα που προηγουνται απο αυτο τα εκαναν αρα ποιοσ φταιει πειτε μου
Το συστημα που παραγει ανθρωπουσ ειναι το σχολειο ο στρατοσ η εκκλησια και τα μμε οι γονεισ δεν κανουν πολλα πραγματα σε περιπτωση που αυτο νομιζετε τα παιδια κανουν οτι να ναι σε σσχεση με αυτα που λενε οι γονεισ οι γονεισ χρειαζεται μονο να παρεχουν ανεσεισ οπου ειναι δυνατον λιγα πραγματα κανουν κατα τα αλλα
Αναρωτειθειτε γτ βγηκατε ετσι ωστε να ειστε οτι να ναι κι οχι να ακουτε τουσ γονεισ σασ το συστημα τα κανει αυτα ολοι ξερουν κ κανενασ δεν ακουει
Στο σχολειο τωρα πια σασ κανουν λοβοτομη καμια σχεση με ανθρωπο δεν εχετε σαν φυτα ειστε οι περισσοτεροι μονο ταισμα κ ποτισμα κανουν οι γονεισ τα αλλα τα μαθαινεται απο το ιντερνετ το ιντερνετ λεει την αληθεια ομωσ
Ολοι το ιδιο ειμαστε
σε τουτο τον κοσμακη
και ολοι εχουμε καρδια
..........σαι μητσοτακη
Εχω σχιζοφρενεια κι εχω καθε λογο να ειμαι εδω δε σασ ρωτησα πριν τα γραψω δε σασ ρωταω ουτε τωρα αλλα γενικα κι αοριστα τι θελετε να γραφω τι σασ αρεσει να δουμε αν το πετυχω