χαχαχα....σιγουρα δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου!!! :) νομιζα οτι ρωτας γενικα :)
Printable View
Ότι ελπίζω τώρα να καταφέρω να κοιμηθώ επιτέλους...
Ρε γμτ Σαββατο και δουλευω νυχτα ........... Βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκέφτομαι ότι περιμένω κάποιες απαντήσεις για να φύγω πια μια και καλή από δω μέσα κι ότι όσο αργούν βασανίζομαι...μήπως δεν έρθουν ποτέ και βασανίζομαι άδικα; Έτσι μου έρχεται να φύγω χωρίς να τις περιμένω πια, δεν αντέχω ούτε λεπτό εδώ τώρα!
Γεια χαρα, παιδια. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα :)
Σκεφτομαι οτι τοσο πονο κ δυστυχια ειχα τοοοσο καιρο να νιωσω.... :( numb with the whole ( μαλλον hole) meaning... :(
Σκεφτομαι οτι θελω να κλαψω κ δεν μπορω.. δεν βγαινει τπτ.. δεν εχω πια συναισθηματα???? :(
Σκεφτομαι οτι πρεπει να τραβιεμαι Αθηνα αυριο το πρωι , το οτι θα ειμαι αυπνος και θα πρεπει να δωσω και γραπτα .... Καλο κουραγιο λεμεεεεεε
Καποιος άνοιξε ένα θεμα στην ενότητα Διαταραχες Προσωπικοτητας το οποίο αφορουσε συγκεκριμενο μέλος (γυναικα). Γιατί διαγράφηκε/εξαφανίστηκε το θέμα στο πι και φι?
Θα ταν ενδιαφερον να ακουγαμε απόψεις. Ειχε ξανανοίξει παρόμοιο θέμα απο αλλο πρόσωπο για το ίδιο μέλος στο παρελθον. Για να ανοιξουν θεματα .. όπου υπάρχει καπνός υπαρχει και φωτια.........
Το θέμα ήταν προφανέστατα spam. Δέχτηκε πολλές αναφορές και έκλεισε.