Τι σκέφτεστε; - Page 964
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 964 of 1532 FirstFirst ... 464864914954962963964965966974101410641464 ... LastLast
Results 14,446 to 14,460 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Όχι ευτυχώς και δόξα τον Θεο (?) μια χαρά είμαι! Και μπορώ να νιώσω αλλά και να λάβω!!! :) Απλά σκεφτόμουν... ;)
    χαχαχα....σιγουρα δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου!!! :) νομιζα οτι ρωτας γενικα :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ίσως δεν θα έπρεπε να περιμένεις κανέναν.. όσο για το άλλο μήπως δίνεις πολλά???

ναι δινω πολλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by γιώτα2 View Post
    ναι δινω πολλα.
    Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.. :( Κάποτε το έλεγα και εγώ αυτό που έγραψες!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Ότι ελπίζω τώρα να καταφέρω να κοιμηθώ επιτέλους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Ρε γμτ Σαββατο και δουλευω νυχτα ........... Βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι περιμένω κάποιες απαντήσεις για να φύγω πια μια και καλή από δω μέσα κι ότι όσο αργούν βασανίζομαι...μήπως δεν έρθουν ποτέ και βασανίζομαι άδικα; Έτσι μου έρχεται να φύγω χωρίς να τις περιμένω πια, δεν αντέχω ούτε λεπτό εδώ τώρα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γεια χαρα, παιδια. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα :)

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι τοσο πονο κ δυστυχια ειχα τοοοσο καιρο να νιωσω.... :( numb with the whole ( μαλλον hole) meaning... :(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Σκεφτομαι οτι τοσο πονο κ δυστυχια ειχα τοοοσο καιρο να νιωσω.... :( numb with the whole ( μαλλον hole) meaning... :(
    Είναι παλινδρόμηση. Στην πορεια για βελτίωση και μέχρι να εξαφανιστει το πρόβλημα που και που θα συμβαινουν τετοια. Ειναι μερος της διαδικασίας..
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι θελω να κλαψω κ δεν μπορω.. δεν βγαινει τπτ.. δεν εχω πια συναισθηματα???? :(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Σκεφτομαι οτι πρεπει να τραβιεμαι Αθηνα αυριο το πρωι , το οτι θα ειμαι αυπνος και θα πρεπει να δωσω και γραπτα .... Καλο κουραγιο λεμεεεεεε

Καποιος άνοιξε ένα θεμα στην ενότητα Διαταραχες Προσωπικοτητας το οποίο αφορουσε συγκεκριμενο μέλος (γυναικα). Γιατί διαγράφηκε/εξαφανίστηκε το θέμα στο πι και φι?
    Θα ταν ενδιαφερον να ακουγαμε απόψεις. Ειχε ξανανοίξει παρόμοιο θέμα απο αλλο πρόσωπο για το ίδιο μέλος στο παρελθον. Για να ανοιξουν θεματα .. όπου υπάρχει καπνός υπαρχει και φωτια.........
    γιάννης

Senior Member
    Το θέμα ήταν προφανέστατα spam. Δέχτηκε πολλές αναφορές και έκλεισε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καποιος άνοιξε ένα θεμα στην ενότητα Διαταραχες Προσωπικοτητας το οποίο αφορουσε συγκεκριμενο μέλος (γυναικα). Γιατί διαγράφηκε/εξαφανίστηκε το θέμα στο πι και φι?
    Θα ταν ενδιαφερον να ακουγαμε απόψεις. Ειχε ξανανοίξει παρόμοιο θέμα απο αλλο πρόσωπο για το ίδιο μέλος στο παρελθον. Για να ανοιξουν θεματα .. όπου υπάρχει καπνός υπαρχει και φωτια.........
    Άστο Γιάννη μου!! Μην ασχολείσαι μ' ότι δεν αξίζει!! Γιατί αν άξιζε.. θα υπήρχε ακόμα καπνός!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Άστο Γιάννη μου!! Μην ασχολείσαι μ' ότι δεν αξίζει!! Γιατί αν άξιζε.. θα υπήρχε ακόμα καπνός!
    Ενώ στην περίπτωσή μας, το θέμα έγινε καπνός...