Και οτι δεν μπορω αλλο την ασυνεννοησια!
Printable View
Και οτι δεν μπορω αλλο την ασυνεννοησια!
Το μέλλον σκέφτομαι παιδιά..και παράλληλα πως θέλω να βάλω όρια σε αυτήν τη σκέψη για να ζήσω το τώρα!Ανεξάρτητα αν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό ή όχι..
Φρύνη μου δν ξέρω αν είναι ο μόνος δρόμος για την λύτρωση να εκφράζεις τα θέλω σου αλλά σίγουρα νιώθω σε αυτή τη φάση που είμαι να είναι κάπως δύσκολος για μένα..θέλω να το θυμάμαι όμως το μότο σου κάθε στιγμή! :* υγ: δες το μην.μου στο φάκελο κακοποίηση με τον τίτλο ανεργία και φόβος αν έχεις χρόνο και στον φάκελο κατάθλιψη το μην.με τον τίτλο καταθλιψη ή καλύτερα κατάληψη.. για να καταλάβεις!
Δεν υπάρχει προδιαγεγραμμένη πορεια για την λυτρωση ουτε βιβλιο οδηγιών δυστυχώς. Κρατάμε απλά κάποιες φρασεις, σκεψεις , εμπειριες στον δρομο μας προς αυτήν και κάνουμε οτι μπορουμε την δεδομένη στιγμή.
Θα τα διαβάσω καλο μου
Σκεφτομαι... Ποσο υπεροχη ηταν η βολτα με το αγορι μου.. Αγκαλια αρχικα, χερι χερι επειτα, να περπαταμε στους δρομους της πολης, ενα ωραιο αερακι σε συνδυασμο με τα φωτα να συνθετουν κατι μαγικο, κοσμος πολυς, μυρωδιες, μια κρεπα απο ενα μαγαζι αριστοτελους, διαδρομη με το αστικο, αναμεικτα αισθηματα, κ αυτο ηταν ολο.. κ ηταν υπεροχο... :)
Σκέφτομαι ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρύψεις κάτι είναι να το κάνεις υπέρ του δέοντος προφανές.
Οτι θέλω να κάνω δουλειά στο σπίτι αλλά βρίσκω αφορμές και δν την κάνω..