Το ίδιο είχα γράψει στον γουάι χωρίς το ''(που είπες)'' και θεωρήθηκε ρατσιστικό σχόλιο...
Printable View
εσυ μας ελεγες οτι στεναχωριεσαι που δεν σου μιλαει και δεν λενε να το ξεχασουν. τωρα σε πειραζει που σε χαιρεταει? προφανως το αφησε πισω της μια ςκαι ειναι μια χαρα τακτοποιημενη στην ζωη της οπως μας ειχες πει.
με τα ρουχα σου τρωγεσαι. μια σε πειραζει που σε γραφουν , μια σε πειραζει που σου μιλανε.
χαπια να μην κοψεις αν δεν το πει ο ψυχιατρος.
αυτον να ρωτησεις να σου πει αν επιτρεπεται.
Δεν ξέρω τι να πω αλήθεια, αυτοί ότι και αν κάνουν με ενοχλούν. Αυτή είναι τακτοποιημένη στην ζωή της αλλά εμένα δεν θα με αφήσουνε να τακτοποιηθώ. Χάλασα πολύ εμφανισιακά δηλαδή επιεικώς παίρνω 5 και μου αρέσει ένας που παίρνει 8 . Σιγά να μην με πάρει θα πάρει μία άλλη που τον κυνηγάει και παίρνει 10... και εγώ θα βράσω στο ζουμί μου.
Αχ παιδιά πείτε μου κάτι για να το ξεχάσω ότι δεν ήτανε τίποτα και τέτοια γιατί στενοχωριέμαι.
Πείτε ότι είμαι αδύναμος άνθρωπος. Πείτε κάτι. Πάντως πάρα πολλά τράβηξα που δεν τα έχει περάσει κάνενας άλλος ακριβώς γιατί είμαι αδύναμος άνθρωπος.
Εγώ λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό που έγινε με τον γκόμενο της φίλης σου,ήταν σφάλμα σου μεγάλο.
Δεν θα σε κατηγορήσω ώς Ανήθικη όπως το μέλος Κύκνος,αλλά ήταν κάτι πολύ κακό αυτό που έκανες!!!
Είναι αλήθεια πως την ψυχική διαύγεια που εσύ έχεις,εγώ δεν την έχω!!Αλλά το παλεύω!!Δελφίνι δίδαξε το κοινό σου!!Quote:
Α εσύ δεν είσαι καλά...