Έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια ευχές για καλή χρονιά και καλή χρονιά... Η μαυρίλα φέτος δεν παλεύεται... Δε θέλω να ακούω άλλη "Καλή χρονιά" βαρέθηκα μπούχτισα!!!!! Αφού δεν πρόκειται να είναι καλή... Τα χειρότερα έρχονται...
Printable View
Έχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια ευχές για καλή χρονιά και καλή χρονιά... Η μαυρίλα φέτος δεν παλεύεται... Δε θέλω να ακούω άλλη "Καλή χρονιά" βαρέθηκα μπούχτισα!!!!! Αφού δεν πρόκειται να είναι καλή... Τα χειρότερα έρχονται...
Ελα βρε Αλκμηνακι...και που το ξερεις οτι δεν θα ναι καλη...
εγω λεω οτι θα ναi υπεροχη...γιατι ετσι μας αρεσει...γιατι γουσταρουμε...και με το ζορι....θα ειναι η καλυτερη χρονια ever !!!!
Έχοντας το θάνατο κάπου εκεί να περιμένει ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, δε νομίζω να είναι. Σίγουρα δε θα είναι :(
..μμμμ...ακομα κι ο θανατος μπορει να ξεγελαστει μικρη μου δεσποινις.....αρκει να χαμογελας εστω και με το ζορι....:)
Ωραία τα λες nflu! Αισιόδοξα!! Μακάρι να μπορούσα να πάρω λίγη από την αισιοδοξία σου!!
Με την κίνηση και συναμα διωχνοντας την απογνωση και τη συνεπεια της την απραξια θα εχεις και εσυ πολλά να πεις και ετσι θα νιωθεις τελικα και εσυ χαρουμενος όπως οι υπολοιποι. Από το λεγειν σου εισαι ατομο το οποιο εχει πολλά να πει και ξερει να μιλαει ωραια και να γινεται ενδιαφερον ατομο για τους αλλους, φτανει κι αυτοι να ειναι τα καταλληλα για σενα ατομα.
ΑΧ..ποιος σηκώνετε να κανει τυρόπιτα...
το "τι σκέφτεστε;" εφτασε αισίως στις 1000 σελίδες. ποσα μοιραστηκαμε σ αυτο το θρεντ σαν μικρα θεματα!.. αυτα που δε μας βγαινει να τα μοιραστουμε αλλου. τελικά όμως αλλαξε κατι ή μειναμε στη ζωη να ανταλλάζουμε σκέψεις?
soft, για ύπνο πήγα προχτές.
Το μήνυμά μου ήταν:
"Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να επισκευάζει πλέον ΖΕΝΙΤ μηχανές.
Είναι καταργημένες πολλά χρόνια. Μπορείς να βρεις
μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση πολύ φτηνή.
Στην Αθήνα Χ. Τρικούπη ή Ιπποκράτους ψηλά
είναι τα επαγγελματικά εργαστήρια φωτογραφίας
κι αν κατά τύχη πέσεις σε καλό θα σου πει πού επισκευάζουν."
Τι ήθελες να μου απαντήσεις;
Σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ...κάτι άσχημο θα συμβεί, το νιώθω...