πρεπει να διαβασω αλλα δεν θελω
Printable View
πρεπει να διαβασω αλλα δεν θελω
σκέφτομαι ότι δεν με χωράει το δέρμα μου...
Σκέφτομαι ότι είναι στιγμές που ακόμα και κάτι απλό όπως το να διανύσεις μια μικρή απόσταση για μένα φαντάζει πολύ δύσκολο...
"Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι"...
Σκέφτομαι πως είμαι σ ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Λογική ή συναίσθημα?
Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πονέσω πολύ κάποιον άνθρωπο που αγαπώ.
Τα κάνω όλα ρημαδιό ή εξακολουθώ να κάνω την καλή/σωστή/αξιοπρεπή γυναίκα-μανούλα?
Αχ γμτ, να σταματούσε τώρα ο χρόνος!!
σκεφτομαι οτι τελειωνει δυστυχως ο χρονος μου. αλλα δε το καταλαβαινει ο κοσμος. και κυριως αυτοι που θα επρεπε. ισως τα ξαναπουμε σε καμια αλλη καλυτερη ζωη.
Σκεφτομαι οτι θελω και αλλο διακοπες
Θυμήθηκα τη φορά που άκουσα "είναι θέμα ωρών" βλέποντας τη σε μια ταινία πριν από λίγο...ήξερα, απλώς ήξερα κι όμως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το να περιμένω αδύναμη να εμποδίσω αυτό που δεν ήθελα να συμβεί...
Σκέφτομαι ότι δεν θα σου πω ποτέ την αλήθεια, γιατί ξέρω ότι θα σε πληγώσει...δυστυχώς όμως θα συνεχίσει να πληγώνει εμένα αλλά δεν έχω άλλη επιλογή...τουλάχιστον να είσαι εσύ καλά...
Πονάω κι άρχισε πάλι.. Πονάω κι το έβλεπα να έρχεται.
Πονάω κι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Περιμένω , όχι πάλι..όχι ..όχι πάλι.. Ξέρω πως μπορώ, ξέρω..??
Εχω πέσει μέσα σε ένα πηγάδι
Που βρίσκεται μέσα σε ενα τούνελ
Και με το λιγοστό φώς που έχω βλέπω πως έχει και ομίχλη
Και σκέφτομαι πως υπάρχουν και χειρότερα, πχ να μην έβλεπα, να μην άκουγα, να μην μπορούσα να φωνάξω, να μην μπορούσα να πληκτρολογήσω, να μην μπορούσα να γευτώ το Cabernet savignon ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Βρε μπάς και είναι καλύτερα να μην σκέφτομαι ????
Πέρα από την ομίχλη μπορεί να υπάρχει άπλετο φως. Το στοίχημα για σενα ειναι με σταθερα βηματα και προσεκτικα μην πεσεις σε καμια λακκουβα ή κτυπήσεις το κεφαλι (πάρε και κανα ραβδί μαζι σου) να μπεις στην ομίχλη αποφασισμενος ότι θα υποστεις μεν καμποση ταλαιπωρία αλλά κάπου θα υπάρχει διέξοδος. Αν μεινεις στο τουνελ στάσιμος με τα χερια σταυρωμένα θα ψοφήσεις της πείνας. Αν δε σκέφτεσαι δε θα ξεκινήσεις την πορεία, εξαρταται βεβαια και τι σκεφτεσαι.
Πολύχρονος για χτές Γιάννη
Αυτό το μπορεί θα με φάει Γιάννη δεν σκέφτομαι και τίποτε άλλο τι στο καλό κάπου είναι η έξοδος και αμα πετύχω εκείνο το μαλακ,,,,,,ο που μου πήρε το κουβάρι θα το σαπίσω στο ξύλο χαχαχα
Για τις λακκούβες ούτε λόγος άμα έχει και νερά πλατσουρίζω κιόλας, για το μπαστούνι ? μου έδωσες ιδέα θα πάρω μια γλίτσα
Να βγώ απο το πηγάδι που ξανα έπεσα να περπατήσω στο τούνελ που έχει ομίχλη και να βγω στο ξέφωτο και να σας καλέσω όλους στο πάρτι που θα κάνω
Πις οφ κεικ δλδ
Τα σέβη μου και την καλημέρα σε όλους
Καλημερα φευγατε . Που εχεις χαθει ρε παιδι ??????????????