Τι σκέφτεστε; - Page 995
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 995 of 1532 FirstFirst ... 4958959459859939949959969971005104510951495 ... LastLast
Results 14,911 to 14,925 of 22967
    Senior Member
    πρεπει να διαβασω αλλα δεν θελω

Senior Member
    σκέφτομαι ότι δεν με χωράει το δέρμα μου...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    το "τι σκέφτεστε;" εφτασε αισίως στις 1000 σελίδες. ποσα μοιραστηκαμε σ αυτο το θρεντ σαν μικρα θεματα!.. αυτα που δε μας βγαινει να τα μοιραστουμε αλλου. τελικά όμως αλλαξε κατι ή μειναμε στη ζωη να ανταλλάζουμε σκέψεις?
    λυπάμαι που το λέω αλλά για μένα δεν άλλαξε..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είναι στιγμές που ακόμα και κάτι απλό όπως το να διανύσεις μια μικρή απόσταση για μένα φαντάζει πολύ δύσκολο...

"Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι"...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι πως είμαι σ ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Λογική ή συναίσθημα?

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πονέσω πολύ κάποιον άνθρωπο που αγαπώ.

Τα κάνω όλα ρημαδιό ή εξακολουθώ να κάνω την καλή/σωστή/αξιοπρεπή γυναίκα-μανούλα?

Αχ γμτ, να σταματούσε τώρα ο χρόνος!!

Banned
    σκεφτομαι οτι τελειωνει δυστυχως ο χρονος μου. αλλα δε το καταλαβαινει ο κοσμος. και κυριως αυτοι που θα επρεπε. ισως τα ξαναπουμε σε καμια αλλη καλυτερη ζωη.

Junior Member
    Σκεφτομαι οτι θελω και αλλο διακοπες

Senior Member
    Θυμήθηκα τη φορά που άκουσα "είναι θέμα ωρών" βλέποντας τη σε μια ταινία πριν από λίγο...ήξερα, απλώς ήξερα κι όμως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από το να περιμένω αδύναμη να εμποδίσω αυτό που δεν ήθελα να συμβεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    λυπάμαι που το λέω αλλά για μένα δεν άλλαξε..
    με το να ανταλλάζουμε απλά σκέψεις τιποτα δεν αλλάζει, απλά παίρνουμε λίγο θάρρος και δύναμη μέσα απο ενα καλο λόγο που θα μας πουν και η ηρεμία μεσα από το ξαλαφρωμα επειδη τα ειπαμε αυτα που μας βασανιζαν. η αλλαγη ειναι εκει εξω.....
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν θα σου πω ποτέ την αλήθεια, γιατί ξέρω ότι θα σε πληγώσει...δυστυχώς όμως θα συνεχίσει να πληγώνει εμένα αλλά δεν έχω άλλη επιλογή...τουλάχιστον να είσαι εσύ καλά...

Senior Member
    Πονάω κι άρχισε πάλι.. Πονάω κι το έβλεπα να έρχεται.
    Πονάω κι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Περιμένω , όχι πάλι..όχι ..όχι πάλι.. Ξέρω πως μπορώ, ξέρω..??

Senior Member
    Εχω πέσει μέσα σε ένα πηγάδι

Που βρίσκεται μέσα σε ενα τούνελ

Και με το λιγοστό φώς που έχω βλέπω πως έχει και ομίχλη

Και σκέφτομαι πως υπάρχουν και χειρότερα, πχ να μην έβλεπα, να μην άκουγα, να μην μπορούσα να φωνάξω, να μην μπορούσα να πληκτρολογήσω, να μην μπορούσα να γευτώ το Cabernet savignon ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Βρε μπάς και είναι καλύτερα να μην σκέφτομαι ????

Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Εχω πέσει μέσα σε ένα πηγάδι

Που βρίσκεται μέσα σε ενα τούνελ

Και με το λιγοστό φώς που έχω βλέπω πως έχει και ομίχλη

Και σκέφτομαι πως υπάρχουν και χειρότερα, πχ να μην έβλεπα, να μην άκουγα, να μην μπορούσα να φωνάξω, να μην μπορούσα να πληκτρολογήσω, να μην μπορούσα να γευτώ το Cabernet savignon ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Βρε μπάς και είναι καλύτερα να μην σκέφτομαι ????
    Πέρα από την ομίχλη μπορεί να υπάρχει άπλετο φως. Το στοίχημα για σενα ειναι με σταθερα βηματα και προσεκτικα μην πεσεις σε καμια λακκουβα ή κτυπήσεις το κεφαλι (πάρε και κανα ραβδί μαζι σου) να μπεις στην ομίχλη αποφασισμενος ότι θα υποστεις μεν καμποση ταλαιπωρία αλλά κάπου θα υπάρχει διέξοδος. Αν μεινεις στο τουνελ στάσιμος με τα χερια σταυρωμένα θα ψοφήσεις της πείνας. Αν δε σκέφτεσαι δε θα ξεκινήσεις την πορεία, εξαρταται βεβαια και τι σκεφτεσαι.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πέρα από την ομίχλη μπορεί να υπάρχει άπλετο φως. Το στοίχημα για σενα ειναι με σταθερα βηματα και προσεκτικα μην πεσεις σε καμια λακκουβα ή κτυπήσεις το κεφαλι (πάρε και κανα ραβδί μαζι σου) να μπεις στην ομίχλη αποφασισμενος ότι θα υποστεις μεν καμποση ταλαιπωρία αλλά κάπου θα υπάρχει διέξοδος. Αν μεινεις στο τουνελ στάσιμος με τα χερια σταυρωμένα θα ψοφήσεις της πείνας. Αν δε σκέφτεσαι δε θα ξεκινήσεις την πορεία, εξαρταται βεβαια και τι σκεφτεσαι.
    Πολύχρονος για χτές Γιάννη
    Αυτό το μπορεί θα με φάει Γιάννη δεν σκέφτομαι και τίποτε άλλο τι στο καλό κάπου είναι η έξοδος και αμα πετύχω εκείνο το μαλακ,,,,,,ο που μου πήρε το κουβάρι θα το σαπίσω στο ξύλο χαχαχα
    Για τις λακκούβες ούτε λόγος άμα έχει και νερά πλατσουρίζω κιόλας, για το μπαστούνι ? μου έδωσες ιδέα θα πάρω μια γλίτσα
    Να βγώ απο το πηγάδι που ξανα έπεσα να περπατήσω στο τούνελ που έχει ομίχλη και να βγω στο ξέφωτο και να σας καλέσω όλους στο πάρτι που θα κάνω
    Πις οφ κεικ δλδ
    Τα σέβη μου και την καλημέρα σε όλους

Senior Member
    Καλημερα φευγατε . Που εχεις χαθει ρε παιδι ??????????????