γνωριμια που θέλω να μου εξελιχθεί σε σχεση
Πριν δωδεκα μερες τυχαια σε ενα εστιατοριο γνωρισα μια κοπέλα,παρεα αυτη με μια φιλη της και εγω με ενα φιλο. Μας εδωσε και τους δυο απο μια επαγγελματικη καρτα. Μετα απο πολλες κουβεντες γνωριμιας καληνυχτησαμε η μια παρεα την αλλη. Ο φίλος μου πήρε σχεδον αμεσως τηλεφωνο την κοπελα αλλά ήταν αρνητικη μαζι του. Δυο μερες μετα την πηρα εγω τηλέφωνο, αμέσως δέχτηκε να βγουμε οι δυο μας για καφε την μερα και ωρα που της προτεινα σε καφε. Μιλήσαμε γενικα για τα ατομα μας και για προηγουμενες σχεσεις. Δεν της ζητησα σχεση, απλά της ειπα ότι είναι μια καλή γνωριμια και οτιδηποτε αν ειναι θα ρθει απο μόνο του, όμως η όλη συζητηση και σκηνικο υπονοουσαν σχεση. Αποχαιρετιστηκαμε με ένα φιλί και ήταν εμφανες ότι γουσταρε. Εννοείται ότι την γουσταρω.
Ξαναβγηκαμε μετα από δυο μερες και ψες, εννοείται ότι τις υπόλοιπες μερες την επαιρνα εγω τηλεφωνο ή με μηνμτα στο κινητο. Ψες μου είπε ότι της αρεσει που ειμαι συναισθηματικος τυπος, στο πρωτο ραντεβου μου εκανε διαπιστωση οτι ειμαι ηρεμος. Στο δευτερο και τριτο ραντεβου το φιλι ήταν κατι τυπικο γι αυτη, δεν μου έδωσε την ευκαιρια να την αγκαλιασω. Ψες της μιλησα κάμποσο για σχεσεις, γι αυτους που χωριζουν και για σχεσεις που αντεχουν στο χρονο και το πως θελω να ναι μια σχεση και η επικοινωνια σε μια οικογενεια. Ίσως να της προκαλεσε άγχος η σκεψη, αυτος ψαχνει να φτιαξει κατι σοβαρο. Ψες μου εκανε εντυπωση, το ότι αυτη προτεινε το χωρο, δεν πηρα την πρωτοβουλια, αλλά ήταν χωρος που συχναζει λιγος κοσμος. Για σεξ δε μιλησαμε καθολου μεχρι τωρα. Κάπου απέφευγα το να τα λεμε καθημερινα ή να μιλαμε συνεχεια στο κινητο μηπως με παρει για πρηχτη. Όμως η κοπελα πραγματικα μου άρεσε και θελω να συνεχισω σοβαρα μαζι της. Νοιώθω ότι απετυχα να της ξανοιχτω όπως θα πρεπε, και ειδικα μετα το ψεσινο ραντεβου βλεπω το πράγμα να ξεκινησε να κρυώνει για το λόγο ότι ίσως δεν το χειριστικα σωστα. Ίσως να θελε παραπανω πρωτοβουλια και προτοτυπια απο εμενα. Όλα τα ραντεβου ήταν συζητηση, ίσως δεν κατορθωσα να μπω στο συναισθηματικο της κόσμο, ίσως περιμενε να ειμαι πιο εντονος, πιο δυναμικός, ίσως να πρεπε εκεί να τη φιλουσα, να της επιανα τα χερι κλπ, δεν ξέρω...... νοιωθω ότι δεν το χειριστικα σωστα, ότι ήταν παρεα παραπανω και ότι δεν της πρόσφερα αυτα που ανεμενε απο εμενα. Έχουμε μια διαφορα 9 χρονια, όμως δε φαινεται να την πειραζει. Απ την αλλη δεν πρεπει να το παιξω λες και την παρακαλώ.
Ίσως να πρεπε απο την αρχη να της ζητησω σχεση ή να την αγκαλιαζω, να τη φιλω κλπ. Η απειρια στις σχεσεις με στερει στο να ξερω πως να το χειριστώ, να την κανω να με αγαπησει. Το πιο πιθανο να ξαναβρεθω μαζι της το Σαββ/κο.
Θα θελα να σας ακουσω.........