με λενε βασιλη ειμαι 21 ετων.πριν 5 μηνες γνωριστηκα με μια κοπελα.αυτη η κοπελα ειχε μια σχεση γυρω στα τεσσεραμιση χρονια.μετα απο λιγες μερες μιλησαμε στο τηλ.να παμε για καφε,μιαs και ειχε ερθει στην αθηνα(ειναι φοιτητρια στην λαμια).απο τα τηλεφωνα υπηρχε μια ερωτικη διαθεση.μου ειπε οτι χωρισε με τον πρωην της και μπορουμε να ειμαστε μαζι.συμφωνησα.οταν πηγα στην λαμια και αφου καναμε διαφορα προκαταρκτικα λιγο πριν φτασουμε στην πραξη μου ειπε οτι δεν μπορει γιατι σκεφτεται τον αλλο και να φυγω και να κοψουμε.ημουν πολυ ερωτευμενοs ηδη μαζι της.εφυγα και τις επομενες μερες της ζηταγα να γυρισει.τελικα γυρισε.μιλαγαμε ερωτικα στο τηλ.και μου ελεγε οτι ηθελε να με δει αλλα οταν ερχοταν η στιγμη να ανεβω λαμια γινοταν διστακτικη.ξανανεβηκα,κανα με παλι καποια προκαταρκτικα και τιποτα παραπανω.παρεπιμπτοντως δεν εχω ξαναπαει ερωτικα με γυναικα,ουτε σχεση εχω κανει και ολες αυτες οι στιγμες ηταν πρωτογνορες για μενα.αυτο εγινε αλλες 1-2 φορες.σ'αυτο το διαστημα εκεινη ειχε τηλεφωνικες επαφες με τον πρωην της με τον οποιο βρεθηκανε και 1-2 φορες(μου ειπε οτι δεν εκαναν τιποτα).μου ελεγε κατα διαστηματα οτι ναι μεν βλεπει εμενα ερωτικα ομως νιωθει πολυ δυνατα πραγματα για εκεινον.της ελεγα να σταματησουμε και δεν ηθελε.ειχα και εγω αναγκη να μου δειχνει μια γυναικα ενδιαφερον.εδω και 2 μερες και ενω συζηταγαμε να βρεθουμε μου ζητησε να σταματησουμε επειδη θελει χρονο να τον ξεπερασει τον αλλον και την εχει κουρασει η ολη κατασταση.νιωθω μισος ανθρωπος,δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα.βοηθηστε με...