Originally Posted by
RockElCasbah
Μαρκέλα, να μη κάτσω να σου πω, πουρνό Σαββάτου, ότι προσωπικά πέρασα μεγάλα λούκια... όχι, δεν είμαι από αυτούς που είχαν κάποιο χωραφάκι απ' τη μανουλίτσα ή τον μπαμπακούλη, λολ... μόνο εμάς τα παιδιά του δεν έπαιξε ο πατέρας μου στο τζόγο, χεχε...:)... π.χ. και χωρίς λεπτομέρειες, για ενάμιση χρόνο έτρωγα σε φίλους πριν φύγω, δεν είχα λεφτά ούτε για να ψωνίζω... ή ξέρω 'γω, έχω κοιμηθεί για μεγάλο διάστημα χωρίς να έχω θέρμανση, με τα μπουφάν και τα σκουφιά... για τα ζώα μου έδιναν τροφές και τα είχα μοιρασμένα πάλι σε φίλους, μέχρι να τους πάρω όλους και να την κάνω... για κάποιους θα είναι σκατά, για κάποιους θα είναι πιο εύκολα στην αρχή... κι εγώ δεν έφυγα λόγω κρίσης... μού 'κατσε η ευκαιρία την περίοδο που μου έκατσε και "γεια σας"... τώρα λέω να βάλω και κότες, λολ, μιας και τρώω ακόμη κανά αυγουλάκι... άει να δούμε... και μη φανταστείς... παιδί της πόλης είμαι και περισσότερο το έκανα για την αγάπη μου για τα ζώα... στη συνέχεια, και για να κρατήσω το μυαλό μου στη θέση του, λολ...:)...