βοηθεια !! too much stress will kill us !
Γεια σας,ειμαι καινουργια εδω και πηρα αποφαση να γινω μελος !! Ειμαι 16 χρονων ,και πριν με πιασει ο <<γλυκος>>μας πανικος,ημουν μια κανονικη, εφηβη !! Τωρα ολα τα χα με τις εξετασεις ηρθε κ ο πανικος και εδεσε !! για να μην πολυλογω,εδω κ 3 μηνες ειχα τ εξης συπτωματα ζαλη,ασταθεια,αποπραγματοπ οιηση,φοβος (ειτε θανατου,ειτε τρελας),ριγη(οταν μ επιανε κριση) οπως επισης και δυσπνοια,ακομα κ πανικο στν υπνο μ παθαινα ...στην αρχη μ ειχαν χορηγησει καποια αντικαταθλιπτικα αλλα ειχα αποφασισει να μην τα παρω,επειδη θεωρουσα οτι θα μπορουσα να τ παλεψω! Πραγματικα μεσα στ πασχα , εγινα καλυτερα ! μετα ομως αρχισε παλι η πτωση (δεν εκανα ψυχοθεραπεια παραλληλα !).Ομως υπηρξαν 2 εβδομαδες π ημουν χαλια !! μ ειχαν μπει οι χιλιες ιδεες τυπου οτι πασχω απο σχιζοφρενεια,στ τελος θα καταληξω ψυχωτικη κλπ κλπ ( το καταραμενο το ιντερνετ συνεβαλλε σε μεγαλο βαθμο!!!!)συνχεια τσεκαρα αν ακουγα φωνες μονο κ μονο απο τον πανικο π μ κυριαρχουσε! ανεπτυξα κ αγοραφοβια παραλληλα...τρ με την βοηθεια τον ζαναξ (σε πολυ μικρη δοση παραλληλα με ψυχοθεραπεια) εχω γινει καλυτερα ,αν κ οι φοβιες τυπου οτι θα τρελαθω(σχιζοφρενεια κλπ) ή οτι θα μεινει για παντα αυτο εχουν μεινει !! υπαρχει περιπτωση οντως ο πανικος να μετατραπει σ κατι τετοιο σαν ψυχωση ?ποσο καιρο μπορει να παρει μεχρι να θεραπευτει τελειως ? τ χω απο 12 χρονων αυτο,σε πιο ηπιο βαθμο και παντα την ανοιξη!!! κατα τα αλλα,ειμαι ή μαλλον ημουν τρελο παιδι,χαρα γεματο !!τωρα παει και αυτο !! σας ευχαριστω πολυ !!!