θελω να βαλω ενα τελος στη ζωη μου!
Γεια σας, ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να με βοηθησετε! Απο τα 12 καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με τις προτιμησεις μου, καταλαβα οτι μου αρεσουν και τα αγορια, ενω μεχρι προσφατα πιστευα οτι ειμαι αμφισεξουαλικος, πλεον ειμαι σιγουρος οτι ειμαι ομοφυλοφιλος. Το προβλημα μου ειναι οτι βαρεθηκα να κρυβομαι, να παριστανω κατι που δεν ειμαι, ειναι τοσο κουραστικο να υποκρινομαι σχεσεις και επαφες με κοπελες, φοβαμαι την αντιδραση των γυρω μου και των γονιων μου, ενω ενα κομματι μου δεν το εχει αποδεχτει αυτο αφου ντρεπομαι πολλες φορες, δεν μαρεσει και ωρες ωρες λεω γιατι να ειμαι ετσι, τι εχω κανει και με τιμωρει ο θεος? αλλα απο την αλλη δεν φταιω εγω ετσι γεννηθηκα, η μανα μου μου ειχε πει μια φορα οτι προτιμαει κορη ******* παρα γκει γιο ενω η αδερφη μου θεωρει αρρωστια την ομοφυλοφιλια! θελω να τους το πω αλλα φοβαμαι, δεν θελω, ενω για μενα ηδη ξερουν 2-3 καλοι φιλοι, οι οποιοι βρισκονται πολυ μακρυα μου! Κουραστηκα να ζω σε μια μικρη, κλειστη και στενομυαλη κοινωνια. Εδω και κατι μηνες ειμαι κακοκεφος ολη μερα καθε μερα, σκεφτομαι πως θα ηταν η ζωη μου αν ηταν ολα διαφορετικα, κλαιω καθε μερα, νιωθω και ενα κενο μεσα μου γιατι δεν εχω κανεναν να μοιραστω την αγαπη μου, ειχα φτασει σε σημειο να κραταω το ξυραφακι μπας και κοψω καμια φλεβα (ειχε προηγηθει καυγας με τους δικους μου-καυγαδιζουμε συχνα για διαφορα θεματα) και ησυχασω απο ολους και ολα, αλλα δεν το εκανα, κι εκει αδυναμος, δεν ειχα την δυναμη, δεν ξερω αν θα αντεχα τον πονο, οποτε αποφασισα να δοκιμασω τα χαπια, βρηκα κατι χαπια της γιαγιας, αλλα και παλι δεν μπορεσα να το κανω, κοιτουσα απλως στο καθρεπτη και εκλαιγα...οποτε αποφασισα να μου προκαλεσω καρκινο και προσφατα ξεκινησα το τσιγαρο, το μπαφο και το πολυ αλκοολ! ειμαι τοσο μονος, δεν εχω κανεναν, καμια σχεση, θελω να πεθανω και να ησυχασω απο ολους και ολα!