Αγχωτικες διαταραχες.Τι εχω ρε γαμωτο!!!?
Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για το πολυ καλο φορουμ.
Πριν συνταξω αυτο το θεμα καθησα και διαβασα αρκετα θεματα εδω μεσα σχετικα με το αγχος και τα συμπτωματα του.
Ειμαι ενας χαρακτηρας ευαισθητος και παραλληλα πολυ νευρικος και αγχωδης.
Τα συμπτωματα μου αρχισαν τον Δεκεμβριο του 2005 με κάποιους μικρους πονους στο υπογαστριο.Ψιλοαγχωθηκα με το προβλημα αυτο αλλα αφου εκοψα για καποιες μερες τις σαβουρες που ετρωγα και τον καφε ενιωσα πολυ καλυτερα.
Το πασχα του 2006 αρχισα να νιωθω ενα μουδιασμα και τσιμπηματα αριστερα στο στηθος.Παρολο που δεν ηταν πανω στην καρδια αλλα πολυ πιο αριστερα κοντα στην μασχαλη αγχωθηκα οτι κατι τρεχει με την καρδια μου.Τελικα προσπαθησα να το ξεχασω και μου περασε μετα απο λιγες μερες.Μαλλον καμια ψύξη θα ηταν.
Μετα απο μια μερα στην δουλεια την οποια
ακουσα πραγματα τα οποια με θιξανε και τα οποια δεν τα ειπαν μπροστα μου αρχισα να εχω παρα πολλα νευρα , να μην θελω να δω κανεναν και ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα στο στομαχι , το οποιο σε συνδυασμο με κακη διατροφη , καφεδες , τσιγαρο αρχισε να γινεται μερικες φορες εντονο .Παραλληλα με πιαναν πονοι στιγμιαιοι στο στηθος , καουρες μεχρι που αποφασισα να παω σε γιατρο μετα απο ενα πονο στην καρδια (την μέρα που εδινα εξετασεις για ενα σεμιναριο.Ειχα αρκετο αγχος εκεινη την μερα)
Ο γιατρος μου βρηκε γαστριτιδα και γαστροοισοφαγικη παλίνδρομηση και μου ειπε να αρχισω θεραπεια .Τα φαρμακα που μου εδωσε ηταν LOSEC , MALLOX και καποια χαπακια για καποια σκουληκια που εβγαζα κατα καιρους στα κοπρανα.
Παραλληλα με μια διαιτα , και ελαφρια γευματα εκανα την θεραπεια και τα συμπτωματα ειχαν εξαλειφθει σχεδον τελειως αλλα ενιωθα μεγαλη ατονια.Πηγα διακοπες , συνεχιζα παραλληλα την θεραπεια και με το που γυρισα Αθηνα ξεκινησα μια αντιοξειδωτικη διατροφη με 6 γευματα την ημερα για χασιμο λιπους .Μεχρι το τελος του χρονου που εκανα την διατροφη (5 μηνες περιπου) ενιωθα τελεια.Τα συμπτωματα δεν εμφανιστηκαν ουτε στο ελαχιστο και ειχα τρομερη ενεργητικοτητα και ευεξια.Παραλληλα ομως με την διατροφη ειχα την κακη συνηθεια να πινω 4-5 καφεδες την ημερα (ελληνικο κυριως) .Μετα που σταματησα την διατροφη η συνηθεια δεν κοπηκε , αλλα προσπαθησα να κρατησω καποιες διατροφηκες συνηθειες ακεραιες.
Μετα απο μια κριση νευρων παλι στην δουλεια γύρω στον Μάρτιο τα συμπτωματα αρχισαν παλι να εμφανιζονται.
Τα αφησα να περασουν αλλα καποια στιγμη δεν αντεξα παλι και πηγα στον Γιατρο.Μου βρηκε παλι τα ιδια και ξεκινησα καποια θεραπεια με τα χαπια peptan.
Βασικα ολα αυτα τα εγραψα για να σας βαλω στο κλιμα.
Αυτα που με πειραζουν και αυτα για τα οποια αγχωνομαι ειναι τα συμπτωματα που εχω.μπορει για μια εβδομαδα να εχω τρομερη ενεργεια αλλα μετα να με πιανουν παλι κρισεις ατονιας.Δεν ξερω τι να κανω
Τα συμπτωματα ειναι
Τραβηγματα στο στομαχι , πονος αριστερα παλι στο στηθος (κοντα στην μασχαλη παλι) ,και χτες με επιασε ενα στιγμιαιο τραβηγμα στην καρδια (χωρις αλλα συμπτωματα).Επισης μερικες φορες τις τελευταιες μερες εχω φαγουρα στο αριστερο μερος του στηθους.
Δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι να παω σε γιατρο.
Να αναφερω επισης οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα συμπτωματα με πιανουν οταν καθομαι.Οταν κανω δουλειες η γενικα οταν ειμαι σε εγρηγορση και ασχολουμε με κατι ειτε στην δουλεια ειτε αλλου δεν νιωθω τιποτα.Με το που καθομαι αρχιζω και σκεφτομαι διαφορα...