Πως μπορώ να αλλάξω αυτή τη δυσθυμία???
Καλημέρα σε όλους!!! ρε παιδιά... θέλω την άποψή σας... το τελευταίο διάστημα, νιώθω πιο down από ποτέ, γυρίζω από τη δουλειά και νιώθω πως δεν έχω κουράγιο ούτε για να φάω... είμαι πολύ κακόκεφη, νιώθω λες και έσκαβα... θέλω πολύ να κοιμηθώ αλλά δε με παίρνει ο ύπνος! Τα βράδια κοιμάμαι κανονικά βέβαια... με το ζόρι κουνιέμαι από το σπίτι..
ΟΚ.. δε πάνε και όλα τέλεια, οικονομικά το κυριότερο, είμαι σε φάση που παίζει να κλείσει η εταιρεία που δουλεύω, μόνη μου παλεύω για όλα.. ψάχνω παράλληλα κ γι άλλη δουλειά, στα προσωπικά... εκεί γελάμε και κλαίμε μαζί!!! το καλό είναι ότι είμαι υγιής (σωματικώς)... έχω πολύ καιρό να πάθω διαταραχές κ κρίσεις πανικού, έχω πολύ άγχος όμως που μου βγαίνει ψυχοσωματικά... αδυνάτισα και πιστέψτε με, δε μου περισεύουν!!! νιώθω αδύναμη... με συμβούλεψαν να ξεκινήσω γυμναστική, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω γυμναστήριο γι αυτό σκέφτηκα να πάω σε κάτι κοντινά πάρκα που έχω και πήγαινα παλιά... αλλά ακόμη κ αυτό μου φαίνεται βουνο!! δεν είναι θέμα τεμπελιάς, ακόμη κ σπίτι κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνω, πελαγώνω!!!
Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι θα ήταν καλό να είχα μια σχέση... αλλά σκέφτομαι το εξής: δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι και ούτε είμαι σε φάση να κάνω "εφήμερες" σχέσεις για να νιώσω καλύτερα, δε θέλω η διάθεσή μου να εξαρτάται από τον άλλο...
Εν τω μεταξύ... όλοι οι φίλοι κ οι γνωστοί πάντα όταν έχουν πρόβλημα, τρέχουν σε μένα, δε το κάνω με το ζόρι, μου αρέσει να βοηθάω αλλά νιώθω μετά σα να μου τελειώνει η μπαταρία... δε μπορώ να ακούσω τίποτα και κυρίως δεν αντέχω στιγμή τη μιζέρια... που όλη την ώρα κάποιοι παραπονιούνται κ κλαίγονται για μαλακίες!!! Τέλος πάντων... αυτά νιώθω και θα ήθελα να τα αλλάξω! να σημειώσω ότι έκανα ψυχανάλυση αρκετά χρόνια και το τελευταίο διαστημα έχω σταματήσει, σκέφτομαι μήπως ξαναπάω αλλά είπα μήπως το παλέψω μόνη μου!
μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? να νιώσω πάλι λίγο "ζωντανή"...