Λοιπον η κοπελα μου πηγε για σ/κ στο χωριο της κολλητης της και την ωρα που ετοιμαζε τα πραγματα της την ειδα να βαζει στη βαλιτσα ενα μινι κοκκινο σορτσακι και πλατφορμες που με εμενα το εχει φορεσει μια φορα στους 7 μηνες που ειμαστε μαζι.
Της ειπα οτι δεν μου αρεσει να φορεσει αυτα τα ρουχα χωρις εμενα και σε ενα χωριο που δεν θα εχουν ξαναδει τετοια γυναικα/ρουχα, οτι δεν ειναι σωστο ενω με εμενα δεν ντυνεται τοσο σεξυ να βγαινει μονη της με τις φιλες και να βαζει τετοια ρουχα.
Μου ειπε οτι δνε το βλεπει ετσι οτι θελει να την δουν αλλοι απλα νιωθει ωραια και θελει να διασκεδασει με τις φιλες της.
Δεν προλαβαμε να μιλησουμε πολυ γιατι ειχε φτασει η ωρα που επρεπε να φυγει με την κολλητη της.
Το πρωτο βραδυ τελικα δεν το φορεσε και χαρηκα γιατι πιστευα οτι καταλαβε αυτο που της ειπα αλλα το δευτερο βραδυ μου εστειλε μηνυμα λιγο πριν βγουνε οτι "ξερεις οτι μου ειχες λερωσει το κοκκινο σορτσακι? Της απανταω που το ξερεις οτι το λερωσα εγω και τελικα θα το φορεσεις για να βγεις?? και μου απανταει το λερωσες με παγωτο την τελευταια φορα που βγηκαμε και ναι θα το φορεσω... μου φανηκε με το μνμ που μου εστειλε οτι πιεζε τα κουμπια μου επιτηδες νευριασα που δεν με σεβαστηκε και της ειπα να σαι καλα που δεν σεβαστηκες ουτε εμενα ουτε τον εαυτο σου καλο βραδυ και δεν της ξαναστειλα απο χθες.
Ρωταω τωρα εγω, οταν γυρισει πως να το χειριστω να της πω οτι δεν μου αρεσει που δεν με σεβαστηκε και δεν θα δεχτω τετοια συμπεριφορα η να το καταπιω και να πω οκ καλα εκανες αλλα και απο μενα μην περιμενεις να με νοιαξει αν κανω κατι που σε ενοχλησει...
Πραγματικα με εφερε σε πολυ δυσκολη θεση και δεν ξερω πως να την διαχειριστω,γιατι φορεσε τοσο σεξυ ρουχα ενω δεν ηταν μαζι μου? τι μηνυμα θελει να περασει στους υπολοιπους αντρες? οτι ειναι ελευθερη και ωραια? αν το φοραγε μαζι μου κανενα προβλημα ισα ισα θα ημουν περηφανος οτι εχω μια γκομενα με τοσο ωραιο σωμα αλλα μακρια μου για ποιο λογο να ντυθει ετσι?
Κανει τετοια πραγματα καποιος που νοιαζεται για τον συντροφο του ?